kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
dudulia написа:Не знам колко обекта е започнал и колко е завършил,но хората не се радват на магистрали и показателно за това е проучването,че 200 000 искат да напуснат страна!Ако приемем,че тези хора имат семейства,то цифрата ще отиде на поне 400 000,което си е един сериозен процент...И докато предни години желаещите да напуснат страната са били 60 000 сега увеличението е над 3 пъти.Вероятно причината за това е "добрият" начин на живот,строежа на магистрали и светлото бъдеще,което ни обещават...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
От тези 200 000 може би само 5% са били в чужбина и то само на екскурзия. Останалите само са слушали разказите им и са потънали в мечти.Отделно е колко от тези 200 000 знаят езика като хората и идва ли си представят какво ги очаква там. А българите в чужбина, както знаем не се обичат много!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:От тези 200 000 може би само 5% са били в чужбина и то само на екскурзия. Останалите само са слушали разказите им и са потънали в мечти.Отделно е колко от тези 200 000 знаят езика като хората и идва ли си представят какво ги очаква там. А българите в чужбина, както знаем не се обичат много!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nikolovvd написа:От тези 200 000 може би само 5% са били в чужбина и то само на екскурзия. Останалите само са слушали разказите им и са потънали в мечти.Отделно е колко от тези 200 000 знаят езика като хората и идва ли си представят какво ги очаква там. А българите в чужбина, както знаем не се обичат много!
Коментар
-
nikolovvd написа:Отделно е колко от тези 200 000 знаят езика като хората и идва ли си представят какво ги очаква там.
Коментар
-
Прав им път, бих казала аз. За мен тази анкета показва едни единствено нещо - 200000 българи са само по приказките, не и по делата. Жалко е, защото ако българинът действаше толкова, колкото приказваше - до сега да бяхме държава за чудо и приказ. Тук не визирам само управляващите, а и всеки, на който поне веднъж му се е налагало да мрънка за нещо, без да предприеме нищо, за да си защити правата.Всички останали изводи от тази анкета са относителни - много хора искат да напуснат държавите си и да се преместят я на по-топло, я в някой по-тих район на света, я в някоя по-евтина държава, защото в тяхната стандартът им на живот не е много добър с доходите, които имат.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Хората до толкова са смазани от ежеднищото и бедността, че им е все едно какво се случва.Лично аз много искам да замина, но като се сетя с колко любими неща трябва да се разделя...Другия интересен феномен е, че всеки оплюва дадено правителството, а никой не казва кой е по-добър от него?И защо 20 години само едни и същи муцуни се въртят в парламетна?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Нужна е промяна в манталитета! Сами си правим кофтито, но ни е заложено в подсъзнанието, културата ни е такава!Нужни са поколения преди да се променим така, че да ни харесва там, където сме. Отиваме в чужбина- трудно било, много подредено било, далече било! Идваме си в България и пак: Мръсно било, трудно било, неуредено било! Когато народа се вземе в ръце, измете негодните елементи от управлението и проумее че нещата стават бавно и постепенно, тогава ще спре да мрънка и негодува! Но това трябва да се промени от обществото като едно цяло, в противен случай ще остане както до сега! Има протест срещу високите цени на горивата, много скачат, докато някой ги блъскат с колите си и заключени скрити от страх да не би да попаднат някъде където не им е комфортно да ги видят, след което се прибират и започват да мрънкат! Замислете се, ние сме си тъпо стадо, всички ние!Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi
Коментар
-
M5kov написа:Другия интересен феномен е, че всеки оплюва дадено правителството, а никой не казва кой е по-добър от него?И защо 20 години само едни и същи муцуни се въртят в парламетна?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:Прав им път, бих казала аз. За мен тази анкета показва едни единствено нещо - 200000 българи са само по приказките, не и по делата. Жалко е, защото ако българинът действаше толкова, колкото приказваше - до сега да бяхме държава за чудо и приказ. Тук не визирам само управляващите, а и всеки, на който поне веднъж му се е налагало да мрънка за нещо, без да предприеме нищо, за да си защити правата.Всички останали изводи от тази анкета са относителни - много хора искат да напуснат държавите си и да се преместят я на по-топло, я в някой по-тих район на света, я в някоя по-евтина държава, защото в тяхната стандартът им на живот не е много добър с доходите, които имат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:ele написа:Прав им път, бих казала аз. За мен тази анкета показва едни единствено нещо - 200000 българи са само по приказките, не и по делата. Жалко е, защото ако българинът действаше толкова, колкото приказваше - до сега да бяхме държава за чудо и приказ. Тук не визирам само управляващите, а и всеки, на който поне веднъж му се е налагало да мрънка за нещо, без да предприеме нищо, за да си защити правата.Всички останали изводи от тази анкета са относителни - много хора искат да напуснат държавите си и да се преместят я на по-топло, я в някой по-тих район на света, я в някоя по-евтина държава, защото в тяхната стандартът им на живот не е много добър с доходите, които имат.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:dudulia написа:ele написа:Прав им път, бих казала аз. За мен тази анкета показва едни единствено нещо - 200000 българи са само по приказките, не и по делата. Жалко е, защото ако българинът действаше толкова, колкото приказваше - до сега да бяхме държава за чудо и приказ. Тук не визирам само управляващите, а и всеки, на който поне веднъж му се е налагало да мрънка за нещо, без да предприеме нищо, за да си защити правата.Всички останали изводи от тази анкета са относителни - много хора искат да напуснат държавите си и да се преместят я на по-топло, я в някой по-тих район на света, я в някоя по-евтина държава, защото в тяхната стандартът им на живот не е много добър с доходите, които имат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Вярно е, че в чужбина всичко е уредено, но като "сгазиш лука" ти се иска да не си се раждал, а у нас търсиш връзки и пари да се оправиш!Такива филми като каране с превишена скорост, спиране на забранени места, паркиране в тревните площи, излизат доста скъпо.А като не си платиш глобата в определения срок ти я утдържат заедно с лихвите от заплатата, включая и новата глоба за неплатената глоба, която е 10 пъти по-голяма.Бе всички са големи философи, но като отидат в чужбина стават по-ниски от тревата и по-тихи от водата.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар