Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.mlsp.government.bg/bg/class.htmЕто тук са ти минималните осигурителни прагове - можеш сам да видиш колко професии се осигуряват на тях. Сам разбираш, че дори минималната заплата да скочи на 270, а тези прагове не се увеличат, просто няма как да плащаш повече, освен ако прагът е под 270. И тъй като имаш собствен бизнес, можеш да правиш разлика между минимална заплата и минимален осигурителен доход. Надявам се с това спорът да приключи.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Надеждата умира последна, а най-страшно е, ако тъщата или свекървата се казва Надежда! :D
      Няма начин да няма начин!

Коментар

zgabrovski написа:
        ... и така ще е докато властта не дойде в ръцете на по млади и действащи хора....
        А бе видяхме ги и младите: Милен Велчев, Николай Василев, Миро Севлиевски и др.И те бяха закърмени от патрона си, който ни ОПРАВИ много бързо.Просто трябват хора идеалисти, но и те няма да просъществуват дълго, защото ще пречат на белите якички и ще им "резнат зелките".Трябва един Пиночет и един голям стадион.
        Fiat Punto 1,1- 1996г.
        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Не съм светило в българската филология, но тази грешка е просто нелепа и не се сдържах. SUS SCROFA, "неясно" и "неведнъж" се пишат слято. Ако беше объркал само едната, щеше да изглежда като случайна грешка, но явно си убеден в начина, по който си ги написал.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Neno Er написа:
            А бе видяхме ги и младите: Милен Велчев, Николай Василев, Миро Севлиевски и др.И те бяха закърмени от патрона си, който ни ОПРАВИ много бързо.Просто трябват хора идеалисти, но и те няма да просъществуват дълго, защото ще пречат на белите якички и ще им "резнат зелките".Трябва един Пиночет и един голям стадион.
            За да си добър политик, трабва да си много богат. Когато парите не са ти проблем можеш да си позволиш лукса да си идеалист. Такива се разбиранията на американцине, а не моите!

Коментар

ele написа:
              http://www.mlsp.government.bg/bg/class.htmЕто тук са ти минималните осигурителни прагове - можеш сам да видиш колко професии се осигуряват на тях. Сам разбираш, че дори минималната заплата да скочи на 270, а тези прагове не се увеличат, просто няма как да плащаш повече, освен ако прагът е под 270. И тъй като имаш собствен бизнес, можеш да правиш разлика между минимална заплата и минимален осигурителен доход. Надявам се с това спорът да приключи.
              С теб спорът никога не приключва. Надявам се си видяла, че на няколко места има 240!!!!!!!!!!!!!!! пиу-пиу-пиуВнимавай точно там дето е 240 да не се окажат най много като относителен брой работещи.Всички прагове ще се изместят нагоре, когато минимумът се измести. Но това не е най-важния резултат, от вдигането на минималната работна заплата.
              ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Аз пък си мисля че заплатите са ни баш баш, точно колкото си заработваме като нация.Няма такъв филм 1 да работи и да храни 2ма пенсионери и 1 циганин. И немога да разбера, наистина ли неразбирате че няма пари държавата.Той ББ и неговите министри са глупави и незнаят, че и малкото вдигане на заплати и пенсии им осигуряма поне още 1 мандат.SUS SCROFAТи Уби всичко детско в мен с изказването си кой партии били алтернатива на Герб.Едните вече ги няма в парламента другите и те са горе долу извън борда, но пък с голямо самочувствие.Мисля си че просто те е срам да кажеш че си за БСП или можеби ДПС :D
                HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                  Аз пък си мисля че заплатите са ни баш баш, точно колкото си заработваме като нация.Няма такъв филм 1 да работи и да храни 2ма пенсионери и 1 циганин. И немога да разбера, наистина ли неразбирате че няма пари държавата.Той ББ и неговите министри са глупави и незнаят, че и малкото вдигане на заплати и пенсии им осигуряма поне още 1 мандат.SUS SCROFAТи Уби всичко детско в мен с изказването си кой партии били алтернатива на Герб.Едните вече ги няма в парламента другите и те са горе долу извън борда, но пък с голямо самочувствие.Мисля си че просто те е срам да кажеш че си за БСП или можеби ДПС :D
                  ЕЕЕЕЕЕЕЕ, честитих днес празника на ромите и веднага ми лепна етикет. Напротив, точно на обратната съм, но това не е темата сега
                  ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Аз пък не съм съгласен, че държавата няма пари! Нашата държава е богата, пари има бол, но незаконното усвояване на милиони левове винаги е било приоритет на всички политици. Просто гледайте новините, винаги когато се изкава някой министър, премиера или висш държавен чиновник, все се говори за милиони левове, няколко милиона тук, няколко милиона там, няколко стотици милиони в еди-койси лот на някоя магистрала... А точно правителството на ГЕРБ е впрегнало целият държавен ресурс за събиране на всякъкви глоби от всеки. Вижте например КАТ, ДАЙ, ХЕИ, общински служители, пожарна - всичко е плъзнало да обикаля държавата и да голява всеки за щяло и нещяло.Богата държава сме си, и това е! Плащаме здравни осигуровки, а при прегледи и лечение си плащаме; плащаме таки за детски градини; плащаме винетка, данък МПС, акциз на горива, алкохол, цигари, прескъпи дърва и въглища за отопление, плащане абсурно скъпи сметки за ток, вода, мобилни телефони; плащаме пенсии на пенсионерите и социалните на мангалите... ПовЕрвайте ми, в тази държава има пари...... а сега за момент си представете, че имаме и работеща икономика с конкурентно и енергийно ефективно производство...... а сега се събудете, и си припомнете кой ни е премиер....---Едит: И ми се струва, че Кирето трябва да промени заглавието на темата, с оглед, че Боко вече се изложи толкова много пъти...

Коментар

Хайде да ви вдигна говорилнята да си храните тук на спокойствие и да оставите темата за магистралата на мира. И без това повечето от мненията там нямат много общо с темата...както винаги де.И на мен ми се искаше нещата да са по-различни, да не е турска фирма изпълнителя, да не беше толкова скъпа магистралата и т.н, но не смятате ли че това са неща, които не зависеха вече от Борисов? Това бяха "благинки" подготвени от двете правителства преди него. Що никой за 8 години преди това не взе да довърши тази магистрала като е толкова лесно бе ?? Нали аз минавах оттам и да ви кажа - НЕ СЕ РАБОТЕШЕ тогава. За много проблеми Б.Б. е поставен пред свършен факт. Поне имаше волята да доведе нещата докрай. Явно на никой в тази държава не му е хубаво на душата, ако някой не се изложи или провали. Явно това приглушава крясъка на собствената ви съвест и се чувствате по-добре. При следващото градивно събитие измислете нови неща, заради които можем да си развалим настроението.Поздрави!Слави.
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Главният ми прилича вече на шивач - по всички новини е с ножица в ръка...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Главният ми прилича вече на шивач - по всички новини е с ножица в ръка...
                          ти остави, ами ножицата е калпава или се е изхабила от много рязане на ленти - оня ден на АМ Люлин не можа да отреже лентата
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Сигурно се е деформирала ножицата от позлатяването! :DМежду другото към 11 часа в Недела Бойко направи едно кръгче над Видин и инспектира от въздуха "Дунав мост 2" и тогава е отишъл на откриването на АМ "Люлин". Не е важна колко обекта ще започнеш, а дали ще ги завършиш. За да бъдат завършени в срок, трябва да се контролира работата по обектите.

Коментар

nikolovvd написа:
                              Сигурно се е деформирала ножицата от позлатяването! :DМежду другото към 11 часа в Недела Бойко направи едно кръгче над Видин и инспектира от въздуха "Дунав мост 2" и тогава е отишъл на откриването на АМ "Люлин". Не е важна колко обекта ще започнеш, а дали ще ги завършиш. За да бъдат завършени в срок, трябва да се контролира работата по обектите.
                              И това е работа на Министър-председателя на Република България?С хеликоптер да облита обектите и да контролира от въздуха как напредват?А колко обекта е започнал - това също ми е интересно.Само знам, че досега не е открил нито един свой...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не знам колко обекта е започнал и колко е завършил,но хората не се радват на магистрали и показателно за това е проучването,че 200 000 искат да напуснат страна!Ако приемем,че тези хора имат семейства,то цифрата ще отиде на поне 400 000,което си е един сериозен процент...И докато предни години желаещите да напуснат страната са били 60 000 сега увеличението е над 3 пъти.Вероятно причината за това е "добрият" начин на живот,строежа на магистрали и светлото бъдеще,което ни обещават...
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X