kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
-
Може ли някой да каже колко смъртни случаи на деца поради лекарска грешка знае и колко от тях са овъзмездени преди ГЕРБ да дойдат на власт.И как така сега взеха да се разследват смъртните случаи в домовета за деца? Говорим за над 300 случая през последните 5 години!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Може ли някой да каже колко смъртни случаи на деца поради лекарска грешка знае и колко от тях са овъзмездени преди ГЕРБ да дойдат на власт.И как така сега взеха да се разследват смъртните случаи в домовета за деца? Говорим за над 300 случая през последните 5 години!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Аз пък подкрепям еле , много си ни е хубаво правителството.Можете да си пишете каквото щете 172 страници но , за мен това правителство е добро за условията в които е поставено.А пък и каква алтернатива имаме?Моля ви само не ми казвайте БСП.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Todor_Gagovski написа:Аз пък подкрепям еле , много си ни е хубаво правителството.Можете да си пишете каквото щете 172 страници но , за мен това правителство е добро за условията в които е поставено.А пък и каква алтернатива имаме?Моля ви само не ми казвайте БСП.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
[quote="ele"]SUS SCROFA написа:Todor_Gagovski написа:Аз пък подкрепям еле , много си ни е хубаво правителството.Можете да си пишете каквото щете 172 страници но , за мен това правителство е добро за условията в които е поставено.А пък и каква алтернатива имаме?Моля ви само не ми казвайте БСП.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Освен, че ти липсва финес и деликатност, сега се оказва, че нямаш никакво чувство за хумор. Основното ми питане, е защо ние трябва да участваме в този пакт за стабилност, като си имаме валутен борд и дянков-борд, два борда на куп. Никъде не искам да ходя, вече да бях отишъл.Най се забавлявам, когато някой скъсващ се от писане във форум като теб, ми казва "само с писане по-форуми не става". п.п. вместо да натисна бутона цитат, натиснах докладвай, добре, че има втори въпрос, нямаше да си го простя иначеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
[quote="ele"]SUS SCROFA написа:Освен, че ти липсва финес и деликатност, сега се оказва, че нямаш никакво чувство за хумор. Основното ми питане, е защо ние трябва да участваме в този пакт за стабилност, като си имаме валутен борд и дянков-борд, два борда на Какво друго да правя във форум, освен да пиша... аз не си оставам само с писането - малко знаеш за мен, за да правиш констатации за живота ми извън форума, затова не повдигай темата, че вече е повдигана няколко пъти и резултатът хич няма да е в полза на темата и на включилите се - по-добре се концентрирай върху правилното изразяване по темата, вместо върху моята личност.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
pecata написа:SUS SCROFAКолега според теб в момента при това състояние на държавата,коя партия има по голям потенциал и възможности да се справи по добре от ГЕРБ?(въпроса ми е от любопитство)ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA: Цитирай къде в пакта пише, че от утре почваме да наливаме пари.А ти сериозно ли смяташ, че ДСБ, СДС, НДСВ, ДПС и БСП имат някакъв ресурс? Първите две едва се допъплят до парламента, а останалите вече ги видяхме в действие и аз би казала: Не, мерси.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:pecata написа:SUS SCROFAКолега според теб в момента при това състояние на държавата,коя партия има по голям потенциал и възможности да се справи по добре от ГЕРБ?(въпроса ми е от любопитство)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар