Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    SUS SCROFA написа:
    Тройната коалиция поне прибра маргините и баретата, които са си големи риби отвсякъде.
    Прибраха ги не за да ги съдят и осъдят, а временно на по-сигурно, че много народ им беше вдигнал мерника. Опастността премина и вече са на свобода - и тримата.
    Тези конспиративни теории не ми допадат.Звучи ми смешно Златко да се чувства по защитен в затвора, а пък малкия Маргин изчезна някъде, той явно не е искал да бъде на по защитено място :D Важното е кога излязоха. Не ми се коментират, да си говорим за политика по-добре. :D
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Може ли някой да каже колко смъртни случаи на деца поради лекарска грешка знае и колко от тях са овъзмездени преди ГЕРБ да дойдат на власт.И как така сега взеха да се разследват смъртните случаи в домовета за деца? Говорим за над 300 случая през последните 5 години!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
        Може ли някой да каже колко смъртни случаи на деца поради лекарска грешка знае и колко от тях са овъзмездени преди ГЕРБ да дойдат на власт.И как така сега взеха да се разследват смъртните случаи в домовета за деца? Говорим за над 300 случая през последните 5 години!
        май се криеха тия случай и хората не смееха да говорят
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз пък подкрепям еле , много си ни е хубаво правителството.Можете да си пишете каквото щете 172 страници но , за мен това правителство е добро за условията в които е поставено.А пък и каква алтернатива имаме?Моля ви само не ми казвайте БСП.
          HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
            Аз пък подкрепям еле , много си ни е хубаво правителството.Можете да си пишете каквото щете 172 страници но , за мен това правителство е добро за условията в които е поставено.А пък и каква алтернатива имаме?Моля ви само не ми казвайте БСП.

Коментар

Todor_Gagovski написа:
              Аз пък искам да съм като някой португалец, да вземам 900 евро минимална заплата, и догодина ББ да каже, че сме фалирали и ЕК да ни налее 30 милиарда, за да ни спаси. Тези пари ще дойдат от балъците включили се в пакта за стабилност, като нас. Благодарение на гениалното ни правителство. ПИТАМ АЗ, защо ние с най-ниските доходи и с най-високите лихви, трябва да спасяваме португалците, прехвалените ирландци, наречени икономичеки тигри, и давани ни за пример, и мързеливите гърци живеещи в пъти по-добре от нас и имащи дори по-ниски лихви. Защо са им по-ниски лихвите, нали фалираха за бога. Тогава ще викна, че ББ е най-добрия премиер.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                Todor_Gagovski написа:
                Аз пък искам да съм като някой португалец, да вземам 900 евро минимална заплата, и догодина ББ да каже, че сме фалирали и ЕК да ни налее 30 милиарда, за да ни спаси. Тези пари ще дойдат от балъците включили се в пакта за стабилност, като нас. Благодарение на гениалното ни правителство. ПИТАМ АЗ, защо ние с най-ниските доходи и с най-високите лихви, трябва да спасяваме португалците, прехвалените ирландци, наречени икономичеки тигри, и давани ни за пример, и мързеливите гърци живеещи в пъти по-добре от нас и имащи дори по-ниски лихви. Защо са им по-ниски лихвите, нали фалираха за бога. Тогава ще викна, че ББ е най-добрия премиер.
                Не ти е вярна информацията. Освен това никой не те кара да теглиш заеми, ако лихвите не ти отърват. Предполагам разбираш, че тия заеми за Ирландия, Гърция и Португалия не са безвъзмездни, а се връщат... в една друга тема се рзвихри спора за заемите, т.е. колко е лошо да се взимат заеми, от твоите думи излиза, че е много хубаво... ами като ти харесва - прав ти път - свободно движение на хора и стоки - хващай си багажа и отивай в Гърция или Португалия. Много са ми интересни такива хора: "Абе много хубаво там, големи заплати, бла-бла-бла", ама не отиват, ми си натискат парцалите. То само с приказки по форумите не става...

Коментар

[quote="ele"]
                  SUS SCROFA написа:
                  Todor_Gagovski написа:
                  Аз пък искам да съм като някой португалец, да вземам 900 евро минимална заплата, и догодина ББ да каже, че сме фалирали и ЕК да ни налее 30 милиарда, за да ни спаси. Тези пари ще дойдат от балъците включили се в пакта за стабилност, като нас. Благодарение на гениалното ни хубаво... ами като ти харесва - прав ти път - свободно движение на хора и стоки - хващай си багажа и отивай в Гърция или Португалия. Много са ми интересни такива хора: "Абе много хубаво там, големи заплати, бла-бла-бла", ама не отиват, ми си натискат парцалите. То само с приказки по форумите не става...
                  Освен, че ти липсва финес и деликатност, сега се оказва, че нямаш никакво чувство за хумор. Основното ми питане, е защо ние трябва да участваме в този пакт за стабилност, като си имаме валутен борд и дянков-борд, два борда на куп. Никъде не искам да ходя, вече да бях отишъл.Най се забавлявам, когато някой скъсващ се от писане във форум като теб, ми казва "само с писане по-форуми не става". п.п. вместо да натисна бутона цитат, натиснах докладвай, добре, че има втори въпрос, нямаше да си го простя иначе

Коментар

SUS SCROFA написа:
                    Освен, че ти липсва финес и деликатност, сега се оказва, че нямаш никакво чувство за хумор. Основното ми питане, е защо ние трябва да участваме в този пакт за стабилност, като си имаме валутен борд и дянков-борд, два борда на куп. Никъде не искам да ходя, вече да бях отишъл.Най се забавлявам, когато някой скъсващ се от писане във форум като теб, ми казва "само с писане по-форуми не става". п.п. вместо да натисна бутона цитат, натиснах докладвай, добре, че има втори въпрос, нямаше да си го простя иначе
                    Имам, ама не виждам смисъл от хумор в подобна тема, особено сериозно написан...Може това да ти е питането, но си го написал по-скоро като констатация, а не като питане - сам разбираш, че няма как да ти се отговори в този случай. Пък и що да не влезем - това, че по медиите се тиражира първата версия и хората си навиват пружините за неща, които не са точно така е отделен въпрос...Какво друго да правя във форум, освен да пиша... аз не си оставам само с писането - малко знаеш за мен, за да правиш констатации за живота ми извън форума, затова не повдигай темата, че вече е повдигана няколко пъти и резултатът хич няма да е в полза на темата и на включилите се - по-добре се концентрирай върху правилното изразяване по темата, вместо върху моята личност.

Коментар

[quote="ele"]
                      SUS SCROFA написа:
                      Освен, че ти липсва финес и деликатност, сега се оказва, че нямаш никакво чувство за хумор. Основното ми питане, е защо ние трябва да участваме в този пакт за стабилност, като си имаме валутен борд и дянков-борд, два борда на Какво друго да правя във форум, освен да пиша... аз не си оставам само с писането - малко знаеш за мен, за да правиш констатации за живота ми извън форума, затова не повдигай темата, че вече е повдигана няколко пъти и резултатът хич няма да е в полза на темата и на включилите се - по-добре се концентрирай върху правилното изразяване по темата, вместо върху моята личност.
                      А ти много ли знаеш за мен. Аз се изразявам правилно в темата, но според мен. Нищо по същество не каза за този пакт. Смяташ ли, че точно ние, които дори не сме в еврозоната, имаме ресурс да спасяваме фалирали държави, та това е по безумно дори от участието ни във военни операции.

Коментар

SUS SCROFAКолега според теб в момента при това състояние на държавата,коя партия има по голям потенциал и възможности да се справи по добре от ГЕРБ?(въпроса ми е от любопитство)
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                          SUS SCROFAКолега според теб в момента при това състояние на държавата,коя партия има по голям потенциал и възможности да се справи по добре от ГЕРБ?(въпроса ми е от любопитство)
                          ДСБ, СДС, НДСВ, ДПС и БСП..............................Всичките разполагат с далеч по-добра кадрова обезпеченост. Стига простотия пич, стига, ние станахме по зле от Италия на Берлускони, егати екстравагантната история.

Коментар

SUS SCROFA: Цитирай къде в пакта пише, че от утре почваме да наливаме пари.А ти сериозно ли смяташ, че ДСБ, СДС, НДСВ, ДПС и БСП имат някакъв ресурс? Първите две едва се допъплят до парламента, а останалите вече ги видяхме в действие и аз би казала: Не, мерси.

Коментар

Е че на Батман мечтата му е да стане като Берлускони.Пък ти го имаш за лош пример

Коментар

SUS SCROFA написа:
                                pecata написа:
                                ДСБ, СДС, НДСВ, ДПС и БСП..............................Всичките разполагат с далеч по-добра кадрова обезпеченост. Стига простотия пич, стига, ние станахме по зле от Италия на Берлускони, егати екстравагантната история.
                                Със това мнение направо ме накара да падна от стола бре момче.Ти верно ли мислиш наистина това което си написал за ДСБ,СДС, и особено НДСВ,най вече и БСП за другите няма да ги пиша че не моооо ги гледам,са по добре от ГЕРБ?Човек имах друго мнение за теб преди този ти пост.

Коментар

Working...
                                X