Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като добавим тук и 15 процента безработица, голямата инфлация и преполовения фиск и не знам кой разумен човек, би смятал правителството за успешно.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Правителството си е добре, само ББ ме дразни, защото се има за голяма работа и не си слуша министрите. Спряха се и реформи, за да опази рейтинга. Сега очевидно кляка пред частни интереси при двете заставания срещу Трайчо, не се взе ясна позиция и за парите на държавните предприятия (в КТБ). Така просто нищо няма да стане, да влезе следващият
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

SUS SCROFA: Това че сега се изкарват данни и всичко става публично достояние е хубаво нещо. Или може би предпочиташ да е скрито-покрито, никой да не знае и всеки да се радва, че всичко е наред - както при предните правителства. Тъпо е да си мислиш, че тогава е било всичко идеално и е нямало такива неща... Странно мислене имаш, доста неподходящо за сегашните времена, нито за впечатлението, което се опитваш да оставяш във форума, макар че повече ми приличаш на фурнаджийска лопата.Не знам за каква депресия на частната инициатива говориш. Аз развивам частен бизнес и не виждам никаква репресия. Брат ми развива частен бизнес и не виждам да живее в страх, че ще му цъфнат данъчните, защото нищо няма да намерят - това че ’частникът’ в БГ предпочита да крие и да не плаща данъци и да живее от далавери не значи, че няма проспериращи частни фирми, които не се страхуват от проверки по една проста причина - спазват данъчното законодателство на страната. Който не иска да му кацнат и да му открият нередности в счетоводните документи, може би трябва да си наеме счетоводител, който да осчетоводява според въведените стандарти. Не разбирам защо живеете с идеята, че е работа на правителството да оправя частния бизнес. Частният бизнес си е частен и се оправя сам - ако някой иска по-висока заплата, е по-добре да се обърне към работодателя си, вместо да скандира безсмислени лозунги пред парламента или министерството. А като гледам jobs.bg - обявите за работа само във Варна са скочили 3 пъти. Ти май си като 90% от България - вечно от нещо недоволен, чакащ перфектното правителство, което за една нощ ще внесе ред и сигурност, но и тогава все ще намериш косури...
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не си права! Колко добре ни беше преди. Работа ти намират, заплата ти дават. Е заплатата смешна, но работиш, не работиш заплатата си върви.Излезеш да протестираш и като дойдат ония с палките и като почнат наред. Няма протестираш, няма минувач, няма ученици, няма пенсионери. Палката играе на ред.Е на някой им е добре. По договор са на МРЗ, а на практика вземат 3 пъти повече под масата и се оплакват, че шефа им взема куп пари на техен гръб, че карал скъпа кола и т.н. После дупките им много, бензина им скъп, бирата топла, правителството виновно. А никой не поглежда, че е затънал до колене в калта, но се пъчи с вратовръзка за 120 лв. на риза за 12 лв.
          Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
            Не си права! Колко добре ни беше преди. Работа ти намират, заплата ти дават. Е заплатата смешна, но работиш, не работиш заплатата си върви.Излезеш да протестираш и като дойдат ония с палките и като почнат наред. Няма протестираш, няма минувач, няма ученици, няма пенсионери. Палката играе на ред.
            Корея нали знаеш къде е

Коментар

За какво ми е Корея? Ето ти Египет - на две крачки.Апартамент 200 квадрата с басейн е 50 000 лв.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

ele написа:
                SUS SCROFA: Това че сега се изкарват данни и всичко става публично достояние е хубаво нещо. Или може би предпочиташ да е скрито-Ти май си като 90% от България - вечно от нещо недоволен, чакащ перфектното правителство, което за една нощ ще внесе ред и сигурност, но и тогава все ще намериш косури...
                Скрито -покрито се оказа споразумението за АЕЦ Белене. Нека бъда фурнаджийска лопата :D /обидата винаги е проява на слабост/ :D Ако преди ни управляваха компетентни крадци, сега ни управляват некомпетентни такива / справка, виж нивата на контрабанда/.Ти не усещаш ли, че саморазправите в подземния свят вече се водят на държавно ниво? Наистина ли не го виждаш? Наистина ли не виждаш, че това правителство се състои в основната си част от некадърната ДС-прослойка, проследи събитията с АЕЦ Белене и преговорите с Лукойл и ще разбереш за какво става дума.Ти смяташ ли за нормално един шеф на митниците да бъде заплашван чрез сина му с подхвърляне на наркотици и последващото му уязвяване?Ти смяташ ли за нормално да бъде спирана митническа проверка с "чшшшш ало, вадете хората от там, обещал съм"?Ти смяташ ли за нормално да може един министър председател да каже публично "аз имам сметка моите министри да се мразят"?Ти смяташ ли за нормално, след като кретена Кадафи мъчи 8 години нашите хора, ББ да каже, че операцията е някаква си игричка, а после да се усети и да започне да маже.Каква прозрачност има, ти разбра ли как беше стопен фиска на половина и как точно някой започна да печели от контрабанда.Някой обясни ли ти на теб откъде вътрешния министър се е сдобил с лукс апартаменти н-наброй, за по 30 000 е.Радвам се само, че синята коалиция каза чао на това правителство на време, защото бяха близо до политическо самоубийство, прикачени към този странен проект, наречен ГЕРБ.

Коментар

Синята коалиция - света вода ненапита... айде айде - сещам се за приватизацията... ся ако кажеш и че на Яне флашките са пълната и цяла истина... не бъди наивен и не повтаряй кой какво казал в интернет и извън него и почни да мислиш. А я се сети Костов какво каза за медиците, когато бяха арестувани - нещо то рода на, че ако са виновни ще си понесат наказанието и напълно вярва на независимия либийски съд... Ако беше направил нещо, вместо да приказва как от началото знаел, че било политически ход, хората можеше да не преживеят ужаса. Тъй че успокой се, дишай дълбоко и започни да използваш мозъчните си клетки по предназначение Не знам от кога ’фурнаджийска лопата’ е обида, по-скоро има друго значение, което е доста далеч от обида. Ако обаче се чувстваш обиден, значи има за какво.

Коментар

Колежке ele,много се радвам,че фирмените дела на твоята фирма и фирмата на брат ти вървят перфектно. Ако не си го разбрала,искам да ти кажа,че в България фирмите,които развиват успешен бизнес са два типа: 1.фирми работещи с чуждестранни фирми и 2. фирми покровителствани и с наляти пари от ДС ,и БКП. Рано или късно проспериращи фирми, които не работят с чужди фирми биват изядени от фирми тип 2.Като си чела обявите в джобс.бг обаждала ли си се да питаш дали позицията е свободна и колко пари плащат ? Говорим неща,колкото да си чешем езиците,без да сме ги проверили. Мислиш ли,че са прозрачни взаимоотношенията на ББ и В.Златев? Според мен не са и в най-скоро време истината ще лъсне (запомни това изречение)!
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ele написа:
                      Синята коалиция - света вода ненапита... айде айде
                      А вие защо биете негрите?Темата е за ГЕРБ, не за СК.SUS_SCROFA в случая е на мнение, на 99% съвпадащо с моето.

Коментар

ele написа:
                        Синята коалиция - света вода ненапита... айде айде - сещам се за приватизацията... ся ако кажеш и че на Яне флашките са пълната и цяла истина... не бъди наивен и не повтаряй кой какво казал в интернет и извън него и почни да мислиш. А я се сети Костов какво каза за медиците, когато бяха арестувани - нещо то рода на, че ако са виновни ще си понесат наказанието и напълно вярва на независимия либийски съд... Ако беше направил нещо, вместо да приказва как от началото знаел, че било политически ход, хората можеше да не преживеят ужаса. Тъй че успокой се, дишай дълбоко и започни да използваш мозъчните си клетки по предназначение Не знам от кога ’фурнаджийска лопата’ е обида, по-скоро има друго значение, което е доста далеч от обида. Ако обаче се чувстваш обиден, значи има за какво.
                        Отговорите ти стават все по кратки. За мен това е по голяма обида от това да ме наречеш лайно. Но такъв ми е светогледа.Аз не съм наивен, разговорите са презаписвани, но потяхното съдържание никой не се е произнесъл, нещо повече, двама участника в тези разговори казаха, че съдържанието им е вярно. Като те гледам как защитаваш църкът Герб, се чудя, дали "успешния" ти семеен бизнес не е пряко обвързан с ГЕРБ .Костов направи реформа, която беше нужна. Апропо, Жан Виденов не пожела да я направи и всички видяхме резултата. :D При това не, защото беше некомпетентенкато министър председател, а заради страхът от подобна реформа. Пак ще се повторя, в България битката между престъпните групировки се пренесе на държавническо ниво. Нищо хубаво не чака България. :D И един съвет,бъди малко по деликатна,.

Коментар

Коментар

Кратки са, щото работя и нямам време да отделя да пиша цели романи. Ако това ти е проблем, ще се насиля да напиша един. Не прочетох да се изказваш за Костов и медиците - не ти отърва и подминаваш може би... Не бъди тънкообиден, особено когато не става въпрос за обида... Никога не забравяй, че всеки има право на свое мнение - ако моето не ти харесва, това не значи, че не е правилно. dudulia: Ти имаш частен бизнес или просто си чешеш пръстите? Ако е второто, мисля, че нямаш право да се изказваш за неща, от които си доста далеч, нито да обобщаваш. Нещата са нито черни, нито бели - има доста нюанси, които не могат да бъдат обхванати от 2 изречения.Не съм търсила работа от jobs.bg, но мой познат си намери работа. Ако мислиш, че за общ работник в склад 850 лева чисто са малко - може би е време да излезеш от заблудата, че всичко на този свят е лъжа. А ако си търсил работа от там, съветвам повече постоянство, защото не винаги първата фирма, в която кандидатстваш, ще те вземе. А колко ще ти плащат -зависи за колко ще се продадеш...

Коментар

ele написа:
                              Кратки са, щото работя и нямам време да отделя да пиша цели романи. Ако това ти е проблем, ще се насиля да напиша един. Не прочетох да се изказваш за Костов и медиците - не ти отърва и подминаваш може би... Не бъди тънкообиден, особено когато не става въпрос за обида... постоянство, защото не винаги първата фирма, в която кандидатстваш, ще те вземе. А колко ще ти плащат -зависи за колко ще се продадеш...
                              Аз не съм тънкообиден)))))))))))))))Оправдаваш се с работата ти Костов се държа адекватно. Тогава нищо все още не бе ясно, и той сподели с журналята, че преди да ’обявим война на Либия", ще трябва да видим точно за какво става дума.Аз приемам всяко мнение, и доказателството за това е, че нито веднъж не съм те обидил или не съм те квалифицирал като "нещо"

Коментар

SUS SCROFA написа:
                                Тройната коалиция поне прибра маргините и баретата, които са си големи риби отвсякъде.
                                Прибраха ги не за да ги съдят и осъдят, а временно на по-сигурно, че много народ им беше вдигнал мерника. Опастноста премина и вече са на свобода - и тримата.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X