Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    На СК сме и сърбали попарата вече . Давай друга алтернатива . :D
    Сърбахме я, бай Иване, сърбахме и на останалите.Ама тяхната попара беше по-хранителна и по-вкусна от на останалите...вкл. и на сегашните.

Коментар

Immortal написа:
      Ама тяхната попара беше по-хранителна и по-вкусна от на останалите...вкл. и на сегашните.
      Точно поради тази причина сега ни излиза през носа.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

dudulia написа:
        коцев написа:
        steven написа:
        За да знаеш за кого да гласуваш
        Ако не е тайна кажи за кого да отидем да гласуваме наесен та да се подготвим още от сега .
        Няма тайна. Гласуване за всеки друг различен от БКП (БСП, ГЕРБ, Атака).Аз лично смятам да гласувам за Барак Обама, ако консерваторите издигнат отново Буш
        Пропусна НДСВ и ДПС от отрочетата на БКП.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тя работата е като Великденските яйца! Като ти се види слабо жълтото топиш в синьото и то става зелено! :D

Коментар

nikolovvd написа:
            Immortal написа:
            Ама тяхната попара беше по-хранителна и по-вкусна от на останалите...вкл. и на сегашните.
            Точно поради тази причина сега ни излиза през носа.
            Не мисля така.Ей, късопаметен тоз народ, ей...Подсетете се в какво състояние на държавата сините поеха властта (националната катастрофа на Виденов), и в какво я предадоха на царя.И после да коментираме пак НДСВ, БСП/ДПС и ГЕРБ. Един мой приятел често използва една фраза, като заговорим за политика:"Навсякъде по света десните правят парите, а левите ги харчат"И у нас е така, противно на традицията всичко да ни е наобратно.

Коментар

По принцип бай Иван много мрази да се спъва в един и същи камък . Костов едва ли ще събере повече от 3-4 процента наесен и за това е бита карта . На Доган се знаят колко са от 20 години . НДСВ заедно с патроно си величеството отиде и то в небитието . БСП се чуди на кого да угоди от разните групички в партията си . Яне Янев е като Сидеров лаят много но файда никаква защото самите те са кютуци. АБВто на Първанов е пеленаче и нищо няма да излезе от него още повече че баща му е издънен отвсякъде.Та тъй че остава само бай Тодор да излазя от гроба и да си изберем за още 50 години .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Че пък сините не са отрочета на БСП...както се видя, явно и там имам много хора, които искат да лапнат кокала, за разлика от другите партии, те не можаха да се разберат кой кой край да налапа... затова и един приличен електорат не могат да съберат по изборите Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
                  Ленче, разсмя ме, честно!

Коментар

Само да вметна че от близо две години получавам пенсия с 20 % повече отколкото при Станишев . Станишев я вдигна с 20% ама я остави бати Бойко да ни я плаща . Тъй че който плаща той поръчва музиката . :D :D :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ако Костов ги бе натиснал да ги вкара Комунистите по затворите за кражбите и бе направил някоя и друга реформа сега нямаше да сме на този хал.Фактът, че нищо не направиха означава, че са направили комбина с БСП.

Коментар

Immortal написа:
                        ele написа:
                        Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
                        Що? От моята камбанария е така... от твоята... не знам

Коментар

Immortal написа:
                          ele написа:
                          Мен също. Сега освен от бандитите, трябва да се пазим и от полицията. Визирам най-вече случаите с коли на НСО, но редовите полицаи и катаджии също не пропускат да вгорчат живота на някой обикновен човек. А най-неприятното е, че полицията не просто не закача престъпниците, ами даже ги пази.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            Immortal написа:
                            ele написа:
                            Мен също. Сега освен от бандитите, трябва да се пазим и от полицията. Визирам най-вече случаите с коли на НСО, но редовите полицаи и катаджии също не пропускат да вгорчат живота на някой обикновен човек. А най-неприятното е, че полицията не просто не закача престъпниците, ами даже ги пази.
                            Е то през последните 20 години сякаш не беше така.... тогава полицията служеше само на народа и борише бандитите с твърда ръка,а колте на НСО спираха и пускаха децата и старите баби по пътищата - айде айде... бързо забравяте май какво е било.... Съседът изчезна преди 15 дни, полицията го намери за 7. Да не говорим, че на мен почти цялото полицейско управление в Ямбол ми се извини за причинени ми неудобства по един случай... все неща, който не съм и мислила, че могат да станат в близкото и не толкова минало. Ако прочетете новините ще видите, че всички данъчни са събрали повече пари от миналата година. Може би това според вас не е постижение... но искате хубава и чиста държава без дупки, детски градини и прочее, а това без пари не става.Все повече се налагат глоби за некоректни работодатели - преди само се отчиташе дейност. Имам позната, която беше глобена от КЗП - нещо, което не съм си и представяла, че е възможно... Глупаво е да живеете с идеята, че нещата ще се променят и оправят за 1-2 години, но това, което аз виждам и прогрес напред и зараждане на отговорно общество, а не на крадлива и далавераджийска нация. Хубаво е да махнете черните очила и да сте малко по-отговорни и към себе си, и към семействата си.

Коментар

ele написа:
                              Immortal написа:
                              ele написа:
                              Що? От моята камбанария е така... от твоята... не знам
                              Напълно съгласен съм с ele, ББ е първият управник от 20 години насам, който гради нещо. От друга страна българина е късопаметно същество и след избори моментално забравя какво е било преди това и започва да плюе по този който вчера сам е избрал.

Коментар

[quote="ele"][quote="dikanio"][quote="Immortal"]
                                ele написа:
                                Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че зараждане на отговорно общество, а не на крадлива и далавераджийска нация. Хубаво е да махнете черните очила и да сте малко по-отговорни и към себе си, и към семействата си.
                                Изненадан съм, че човек като теб заема подобна позиция. Това правителство направи всичко възможно тотално да депресира частната инициатива. Хората замразиха доста проекти треперейки, дали дянковски чиновник няма да кацне с правителствения фалкон и да установи нередности при счетоводните документи. После, ако имат късмет няма да застават на колене пред зъл прокурор.Аз лично, по некомпетентно и смешно напъващо се правителство не съм виждал.Правителство без нито една ясно изразена позиция.Правителство управляващо на принципа "доброто и лошото ченге"Дянков закрива, Борисов се появява и стопира и народеца се кефи, а икономиката буксува на едно място.Ето и вчера, Трайков се дуе на руснаците, Дянков подписва. Това е някакъв тотален цирк.Тези хора се учат да бъдат министри, егати смешката.Като изключим залавянето на наглите, които тормозеха единствено и само богатите бизнесмени, аз не се сещам за нито един успех в борбата с организираната престъпност. Тройната коалиция поне прибра маргините и баретата, които са си големи риби отвсякъде. Костов също понатисна сериозно големите мутри, тогава застрахователи. Това правителство е поредния експримент на българския избирател, а именно министърът ченге, твърдата ръка, дано сега след този пълен провал политическия живот в България се нормализира.
                                ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Working...
                                X