коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dudulia написа:коцев написа:steven написа:За да знаеш за кого да гласувашVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Immortal написа:Ама тяхната попара беше по-хранителна и по-вкусна от на останалите...вкл. и на сегашните.
Коментар
-
По принцип бай Иван много мрази да се спъва в един и същи камък . Костов едва ли ще събере повече от 3-4 процента наесен и за това е бита карта . На Доган се знаят колко са от 20 години . НДСВ заедно с патроно си величеството отиде и то в небитието . БСП се чуди на кого да угоди от разните групички в партията си . Яне Янев е като Сидеров лаят много но файда никаква защото самите те са кютуци. АБВто на Първанов е пеленаче и нищо няма да излезе от него още повече че баща му е издънен отвсякъде.Та тъй че остава само бай Тодор да излазя от гроба и да си изберем за още 50 години .
Коментар
-
Че пък сините не са отрочета на БСП...както се видя, явно и там имам много хора, които искат да лапнат кокала, за разлика от другите партии, те не можаха да се разберат кой кой край да налапа... затова и един приличен електорат не могат да съберат по изборите Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Коментар
-
dikanio написа:Immortal написа:ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mnpenchev
ele написа:Immortal написа:ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Коментар
-
[quote="ele"][quote="dikanio"][quote="Immortal"]ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че зараждане на отговорно общество, а не на крадлива и далавераджийска нация. Хубаво е да махнете черните очила и да сте малко по-отговорни и към себе си, и към семействата си.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар