Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бойко освен за магистрали детелинки и куп други глупости мисли ли да прави нещо стабилно?!?! Народа гладува те помощи за Япония?!?! Нищо няма да направи и той октоподи моктоподи той си ги направи сега сам си ги хваща и ни замазват очите само!

Коментар

цено написа:
      Бойко освен за магистрали детелинки и куп други глупости мисли ли да прави нещо стабилно?!?! Народа гладува те помощи за Япония?!?! Нищо няма да направи и той октоподи моктоподи той си ги направи сега сам си ги хваща и ни замазват очите само!
      Помощ за Япония,той може минерална вода да им прати и пак ще се счита за помощ.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз пък да ти кажа искрено се надявам това да стане! Цените да се вдигнат, народа да изгладнее, да озверее и да направи това, което не направи, а трябваше да направи около 10.11.1989г.
        Ще огладнее този който го мързи да работи или на който и двете ръце са вързани . По 10лв да стане литъра ,пак ще караме колите си . По 2 000лв заплата да ни дават, пак няма да работиме . Това е нашата реална действителност. :D Слушам по новините че днеска във Варна са излезли на протест за горивата около 50 човека . Значи народа е задоволен от всичко .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Един по-здрав за ББ Това което сам си направиш и най-големия ти враг не може
          ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
          ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
          ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Ако почнат да късат билетчета за пародията, която се прожекгира - не само ще напълнят бюджета но и ще стигнем, че и ще ги задминем хамериканците!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Ако почнат да късат билетчета за пародията, която се прожекгира - не само ще напълнят бюджета но и ще стигнем, че и ще ги задминем хамериканците!
              Аз вече хич не се и вълнувам. Станаха ми безинтересни. Поредната им глупост е по-скоро като нещо нормално, като новините в 19 ч... всеки ден ги има.Дори спрях да чета новини.Защо ми е да си тровя нервите?

Коментар

За да знаеш за кого да гласуваш
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Immortal написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Аз вече хич не се и вълнувам. Станаха ми безинтересни. Поредната им глупост е по-скоро като нещо нормално, като новините в 19 ч... всеки ден ги има.Дори спрях да чета новини.Защо ми е да си тровя нервите?
                  Деяне, те тъкмо на това разчитат. Така им излиза най-евтино.И на изборите с по няколкостотин кебапчета печелят.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

steven написа:
                    Ако не е тайна кажи за кого да отидем да гласуваме наесен та да се подготвим още от сега .

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Деяне, те тъкмо на това разчитат. Така им излиза най-евтино.И на изборите с по няколкостотин кебапчета печелят.
                      Аз не съм казал, че няма да гласувам.Ще гласувам, и то за който си гласувам винаги.Тъй че една порция кебапчета ще идат напразно А като те знам и тебе - значи 2 порции

Коментар

коцев написа:
                        steven написа:
                        Ако не е тайна кажи за кого да отидем да гласуваме наесен та да се подготвим още от сега .
                        Няма тайна. Гласуване за всеки друг различен от БКП (БСП, ГЕРБ, Атака).Аз лично смятам да гласувам за Барак Обама, ако консерваторите издигнат отново Буш
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                          коцев написа:
                          steven написа:
                          Няма тайна. Гласуване за всеки друг различен от БКП (БСП, ГЕРБ, Атака).Аз лично смятам да гласувам за Барак Обама, ако консерваторите издигнат отново Буш
                          Твойта е лесна,теб няма какво да те мислим.Само дето няма да можеш да си вкусиш от агнешкото,ама нищо там има говеждо.

Коментар

коцев написа:
                            steven написа:
                            Ами и аз това се чудя сега. Ако не се появи нова читава дясна сила или ББ не излезе от ГЕРБ, ще трябва да гласувам за СК. Лошото е, че няма да съберат достатъчно, за да влязат в правителството и гласът ми ще отиде напразно.
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                              ... и гласът ми ще отиде напразно.
                              Няма, няма да отиде напразно, не се притеснявай!

Коментар

На СК сме и сърбали попарата вече . Давай друга алтернатива . :D

Коментар

Working...
                                X