След СРС-тата:1. Експертиза у нас доказала, че записите са манипулирани. А международни независими експертизи няма...2. Шефът на ДАНС подаде оставка, която бе и приета. Освободен е от поста.3. Конкретните виновници за изнасянето на информацията са подложени на полиграф и разкрити. Вече са и наказани.4. Бойко пак е чист и неопетнен!Извод: народа спи, сляп е, или му е все тая, а полицейщината е пълна!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Vladim написа:След СРС-тата:1. Експертиза у нас доказала, че записите са манипулирани. А международни независими експертизи няма...2. Шефът на ДАНС подаде оставка, която бе и приета. Освободен е от поста.3. Конкретните виновници за изнасянето на информацията са подложени на полиграф и разкрити. Вече са и наказани.4. Бойко пак е чист и неопетнен!Извод: народа спи, сляп е, или му е все тая, а полицейщината е пълна!
Коментар
-
donnna написа:п.п. по темата. Вчера гледах Плевнелиев по Нова - при Цветанка /както й вика ББ / Некой нещо да каже???Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:donnna написа:п.п. по темата. Вчера гледах Плевнелиев по Нова - при Цветанка /както й вика ББ / Некой нещо да каже???Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Добави и отношението между българите в чужбина и картинката се оформя.Вчера си говорех с един приятел и ми разказа за братовчед си, който е в чужбина. Думите му дословно бяха следните:- Аз му се обаждам да му честитя рождения ден, а той още не е чул и дума от мен ми казва, че работа няма!През 1990-1995 година масово младите ирландци бягаха в САЩ, но там ги посрещаха с всички екстри, но хората имат невероятно лоби, а нашите хора като разберат, че някой е българин се правят на марсианци.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:donnna написа:п.п. по темата. Вчера гледах Плевнелиев по Нова - при Цветанка /както й вика ББ / Некой нещо да каже???
Коментар
-
Няма какво да чакаш! Пускай една жалба в съда, за да си вземеш парите и действай! Трудовопровните дела са безплатни за хората, които не са си получили заплатата.Ако сина ми не бе на път 1995 година, никога нямаше да се върна в България. Тогава на 33 години имах много голяма перспактива, но ...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Няма какво да чакаш! Пускай една жалба в съда, за да си вземеш парите и действай! Трудовопровните дела са безплатни за хората, които не са си получили заплатата.Ако сина ми не бе на път 1995 година, никога нямаше да се върна в България. Тогава на 33 години имах много голяма перспактива, но ...
Коментар
-
Исус, Папата и Бойко Борисов са в една лодка. Изведнъж Исус излиза от лодката и почва да ходи върху водата, докато стигне брега. Бойко Борисов Прави същото. Папата и той опитал, но потънал и се удавил. Исус казва на Бойко:"Не мислиш ли, че трябваше да му кажем за камъните?". Бойко Борисов му отговорил:"Какви камъни?"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ееее няма такива палячовци като Я.Дачков и Патрашкова Само ги слушам и се смея с глас,първо мъж със черна шапка и черни дрехи им дал флашките сега тайнствени служители от НАП им дали информация за тъстан на Ц.Цветанов че имал 200 000 лв.Тея защо изобщо ги дават,къде бяха когато на власт бяха БСП,ДПС и НДСВ или на тях всичко им беше ОК.Особено на Доган,обслужват някой те ама ще стане ясно кой.
Коментар
-
nai7 написа:Ееее няма такива палячовци като Я.Дачков и Патрашкова Само ги слушам и се смея с глас,първо мъж със черна шапка и черни дрехи им дал флашките сега тайнствени служители от НАП им дали информация за тъстан на Ц.Цветанов че имал 200 000 лв.Тея защо изобщо ги дават,къде бяха когато на власт бяха БСП,ДПС и НДСВ или на тях всичко им беше ОК.Особено на Доган,обслужват някой те ама ще стане ясно кой.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар