Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dudulia написа:
    Колега,ами ако взрива е поставен за сплашване, какво правим? Какво ще кажеш за факта,че бивша мутра е била разследвана от ДАНС,а след това става секретар на МВР и министър председател? Или Вие сте на мнение,че бившите не са настоящи? Хората са казали: "Няма бивша к..ва и бивш наркоман!"Свалете розовите очила и си размърдайте сивото вещество. В САЩ поискаха да свалят президента заради една св..ка,а тук имаме хванат на калъп министър председател да покровителства мафията и вие го боготворите!
    Колега нали това което си го написал не го мислиш.Ти как ги виждаш нещата,идват четерима от европарламента и бат Бойко ще ходи да поръчва взрив точно във деня когато те са тук.Вземи ти си свали капаците,кажи една алтернатива на бат Бойко и да ходим да сваляме правителството.

Коментар

Спомняте ли си, че в предишния парламент Волен Сидеров се държеше по същият начин, както сега Яне Янев, а Станишев и компания само го базикаха, а той се пенявеше на трибуната и пред медиите. Сега имам чувството, че Янев го копира. Може би с надеждата, че на следващите избори може да вземе и той около 8%. Сидеров ползваше телевизия "Скат", а Янев вестник "Галерия". Бе има някаква прилика, ама дали това е плагиатство или двамата са еднакво луди? Ама защо Янев да не става за алтевнатива на Бойко? Цирка ще е още по-голям! :D
      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
        Спомняте ли си, че в предишния парламент Волен Сидеров се държеше по същият начин, както сега Яне Янев, а Станишев и компания само го базикаха, а той се пенявеше на трибуната и пред медиите. Сега имам чувството, че Янев го копира. Може би с надеждата, че на следващите избори може да вземе и той около 8%. Сидеров ползваше телевизия "Скат", а Янев вестник "Галерия". Бе има някаква прилика, ама дали това е плагиатство или двамата са еднакво луди? Ама защо Янев да не става за алтевнатива на Бойко? Цирка ще е още по-голям! :D
        Аааааааа колега пепел ти на устата,само това не. Тогава наистина ще напусна страната в посока Мали,циркаджия за премиер нещЪ.

Коментар

И аз, но в Зимбабве, Ботсвана или някъде, където е топло! :DА за пепелта нямаш грижи! От парното имам в изобилие!

Коментар

nai7 написа:
            nikolovvd написа:
            Аааааааа колега пепел ти на устата,само това не. Тогава наистина ще напусна страната в посока Мали,циркаджия за премиер нещЪ.
            Щеш не щеш - имаш си го.Даже цяло правителство циркаджии барабар с половината шефове на централната администрация.От цялта работа най-много побеснявам от това, че съм почти на 1 мнение със Станишев в тая насока, а това наистина трудно го понасям.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Наистина не си за завиждане!Ама то и в предишният парламент бе същия цирк, но понеже медиите бяха под "ботуш" нямаше такова медийно отразяване. До колкото си спомням Патрашкова и още една дама (от ДАНС) бяха в прокуратурата.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                nai7 написа:
                nikolovvd написа:
                Щеш не щеш - имаш си го.Даже цяло правителство циркаджии барабар с половината шефове на централната администрация.От цялта работа най-много побеснявам от това, че съм почти на 1 мнение със Станишев в тая насока, а това наистина трудно го понасям.
                Знам че твоя човек е Костов,и той не е по добър от другите.Няма друга алтернатива на Б.Б

Коментар

Привържениците на кабинета вече са с изчерпани аргументи, щом с безобразията си правителството е докарало Киро до едно мнение със Станишев :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                    Привържениците на кабинета вече са с изчерпани аргументи, щом с безобразията си правителството е докарало Киро до едно мнение със Станишев :D
                    Той си е привърженик на Костов,остави го какво говори че е на едно мнение със ония тъп руснак.

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

И Костов и Станишев са верни чеда на БКП. Тоя Костов е преподавал ,,Политикономия на социализма’’. Докато бях студент капацитетите не можеха да се разберат за предмета на науката - нещо невиждано и нечувано..Костов вкара валутния борд и лично на мен този факт ми разказа играта .Валутния борд все още дърпа юздите тук , в Литва и Аржентина . И трите страни едвам кретат.
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
                        И Костов и Станишев са верни чеда на БКП. Тоя Костов е преподавал ,,Политикономия на социализма’’. Докато бях студент капацитетите не можеха да се разберат за предмета на науката - нещо невиждано и нечувано..Костов вкара валутния борд и лично на мен този факт ми разказа играта .Валутния борд все още дърпа юздите тук , в Литва и Аржентина . И трите страни едвам кретат.
                        Софиански въведе валутния борд по време на служебното правителство. Иначе то е ясно, че Костов е виновен за всичко. И за Първата и за Втората световна война също!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nai7 написа:
                          Знам че твоя човек е Костов,и той не е по добър от другите.Няма друга алтернатива на Б.Б
                          И мой, и мой! Кире, имам същите притеснения, като тебе.Още от вота на доверие към Бойко.

Коментар

Костов съвсем се провали като гласува в парламента против правителството на Бойко . Лайно е и лайно ще си остане . На изборите за президент 2001г отиде да бере гъби само и само П.Стоянов да се провали и той с действията си го провали. После царя като го помете отново се направи на сърдит и мълча две години докато се реши накрая да досъсипе СДС като създаде фамилна партия ДСБ и сега се лепи към останалите партии като кърлеж ,само и само да е в парламента . Мъ то вече падна мандалото и да си въърви в Бояна и да не си подава носа от там.
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

С валутния борд може да сме като Литва и Аржентина, но без него щяхме да сме като държава от Централна Африка. Аз също смятам, че Костов беше и все още е най-малкото зло от всички управлявали ни до момента. Може всички да са отрочета на БКП, но Костов е единствения, който разбира от икономика.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И си личеше по заплатите. С месечната заплата имах възможност да си купя неща, за които сега се налага да спестявам.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X