Абе доколко е каратист ... само той си знае.Не съм чул да има някакви успехи на татамито, а би трябвало, понеже от дете ми е интересна темата. И въобще спортната му кариера е обвита в непрогледна мъгла. Нещо повече. Липсва.За каратистките му умения, коментарите са само негови.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колкото и велик митничар да си няма как да се справиш с контрабандата на вътрешната европейска граница, особено ако цегарите са скрити в панели на сглобяеми къщи. Рентгеновите апарати май са само на другите (външните) граници. Интересно ми е какво е виждането на европеийските експерти за контрабандата генерирана от гърците.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Колкото и велик митничар да сиAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Помня го това време! От Видин митничари ги бяха командировали на турската граница и наистина тогава за неколко месеца доста митничари бяха изпаднали в немилост.Как обаче сега да стане нещо подобно, като от Гърция ти идват контрабандни цигари, а Гърция като страна от Шенген не си мърда пръста. Преди 2 седмици румънците бяха хванали няколко нелегални емигранти и ги върнали в България. Нашите ги пратили в София по коналния ред, а транспорта с гръцкия шофьор в Гърция вместо да ги осъдят по бързата процедура. Явно гърците упорита се опитват да ни го начукат, а нашите са правят, че дъжд вали.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Един виц, идеално пасващ на България :DСталин свиква съвещание и пита най-учените хора в страната:- Защо изоставаме толкова?- Ами, другарю Сталин... 90% от населението са мързеливци и мърлячи.- А ако ги разстреляме, ще се оправи ли положението?- И да ги разстреляме, все тая... пропорцията ще се запази.
Коментар
-
207 021 лева за 151 таблети. Ужас!1371 лева за таблет.При условие, че всеки божи ден по телевизора показват в какви ужасни условия живеят в домовете за деца, в домовете за пенсионери.А иначе призоваваме по телевизията да пускаме СМС, за какво ли не.Че и iPad.Някои от тях не могат да използват и малко по-сложен калкулатор..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
137 100 листа на депутат.274 пакета..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Vladim написа:Така, така... а в началото на управлението им си спомням, как Бойко се кълнеше, че ще сведе всички административни разходи до минимум. Сега Коцев пак ще излезе с някаква извънземна теория.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Това, до колкото изнесоха информация, са пари от държавните субсидии за партиите. Всяка парламентарно представена партия, има право на държавна субсидия. Точно колко е не знам, но съм чувал за суми от 5000 лв. на народен представител. За 117 народни представители по 5000 лв. на месец се получава 585 000 лв. на месец да получава само ГЕРБ. Сигурно затова Яне Янев вдигна толкова патардия като му се разпадна парламентарната група, та чак искаше да се промени правилника на НС.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Тази държавна субсидия не се появява от нищото.Това са пари на данъкоплатците, като някои от тях не вечерят, понеже няма какво..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар