Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще пиша в блога на ББ ( ако има такъв ) за съществуването на един щастлив пенсионер На следващия ден ще си в състава на делегация с дестинация Нова Гвинея , където ще бъдеш представен на местните старейшини , които бурно ще аплодират твоя кумир . Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Че съм си щаслива пенсия няма две мнения по въпроса . :D Че не ни трябват други управляващи ,защото се изредиха всички и им видяхме моженето също е верно , че бати Бойко ще изкара още един мандат и това е повече от сигурно щом има такава опора като мен зад гърба си . Млади сте ,млади сте още момчета и ви се струва морето дълбоко до колене . :D Още някоя година като навлезете в дълбокото тогава ще разберете колко прав е бил др.Коцев. А той ще си живее било в сервиза си , било на ранчото си . :D :D :D http://kozev.moifoto.ru/63255http://...oto.ru/126281/
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ами аз на такъв начин на живот и такова мислене мога само да сваля шапка. Да си жив и здрав и още дълги години да се радваш на постигнатото.П.С. Забрави, че освен градинката другото удоволствие ти е да подкокоросваш хората по форумите. За което и аз може да съм се вързал някога, защото съм на 27 и не ми е все едно кой и как ни управлява.
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Никакво подкокоросване няма . :D Вие младите не вярвате защото не сте живели по бай Тошово време , когато с алената червена връзка на врата и с угрипка или нож в ръка излизахме всички ученици от селото и отивахме в пшеничните блокове да унищожаваме плевелите ,като паламица и разни други бурени . Та представяш ли си 200 ученика как бодро крачим из житата и де що има плевел го унищожавахме . :D Тогава не бяха познати думите пестециди и изкуствен тор , както сега и на вас не са познати думите угрипка и паламида . УФ, ще се наложи една среща на лято където да си развържи човек масалите и ви разкаже за втората половина на миналия век ,какво е било и как сме живяли . :D :D :D Романи могат да се изпишат и то от по хиляда страници . А тази снимка ми е на жилището дето живея от 11 години в Ловеч . Повечето софиянци може само да мечтаете за такова жилище и място . http://kozev.moifoto.ru/126281/f3581395

Коментар

Табиетлийска работа , бай Иване Това още повече ме хвърля в недоумение относно фанатичната ти вяра в оня мърльо ...

Коментар

Харесвам го тоя "мърльо" много ,защото до сега съм живял при двойно по големи мърльовци .

Коментар

Айде айде, Коцев ... не всички сме на 25 години. Не се изживявай като човека с най-дългата памет във форума. Поживяли сме и ние доста време преди 10-ти Ноември, видяли сме това-онова.Затова ми изглежда малко смешно това, което пишеш. Малко смешно и мнооооого демагогски.Прочети какво е цитирал Дидо, преди няколко поста, добър анализ, много добър."Културната революция в Китай ще започне с думите на Мао: "Ние имаме нужда от решителни хора, които са млади и не особено образовани""Истински пригодна тоталитарна държава ще бъде онази, в която всемогъщата изпълнителна власт ръководи население от роби, които не е необходимо да бъдат насилвани, за да се подчиняват, защото те обичат своето робство.""В главите на хората трябва непрекъснато, до втръсване, да се набиват незначителни факти. Тогава те ще имат чувство за динамика, без въобще да помръдват. И ще бъдат щастливи!"Ако си откровен в написаното от теб по-горе, за съжаление ... това се е случило с теб. И естествено, ти си щастлив.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

На срещата ме пиши отсега Обаче в Ловеч или Къкрина ?Тъкмо ще отскоча до Крамолин да покажа на сина ми дядовото му родно място .

Коментар

Ако си откровен в написаното от теб по-горе, за съжаление ... това се е случило с теб. И естествено, ти си щастлив
                    Моят дядо Коцо едно време говореше на баща ми никога , ама никога нито той, нито ние внуците му да не се захващаме с политика , защото това е най долното нещо на света и не води до добро за тия дето я захващат . Така че и до ден днешен спазвам неговия завет . Нито съм бил член на БКП , нито на СДС нито на Бойковата партия . Просто си разчитам на знанията и ръцете . Всичко останало е лъжа и измама . Дървото се превива докато е младо . Надебелее ли стеблото отиде коня в ряката . Така е и с хората . Не научиш ли един човек от малък да работи и пести и да си прави сметка на парите, всичко отива на вятъра . Всичко получено на готово без труд погубва притежателя му .За справка скоро изнасяха данни за тия дето спечелиха милиони от тотото и лотарията ,че всички се затриха . Аз понеже съм по поговорките ето още една актуална . Три поколения събират пари и имущество, а четвъртото го съсипва . Пред погледа са ми много млади хора които се затриха именно от това, че всичко им беше поднесено на тепсия. Не споря, че за всичко което пиша съм прав , но така го виждам и разсъждавам и така ви го пиша . Аз бия самаря та да се сеща магарето . :DПП .Румка ,щом дойдеш някога на Ловеч ела в сервиза ми . Когото и да попиташ особенно таксиджиите за сервиза на Иван Коцев всеки ще ти го каже . Ще се радвам да се видим . :D

Коментар

И тя каква стана? Г-н Коцев си купил сам москвича,с пари изкарани от него.Т.Живков няма никакъв принос за тази покупка!Единственото,което мога да кажа е: "Жалко,че сте се трудили много и не сте получили адекватно заплащане г-н Коцев.Жалко,че не сте отишли да видите как хората живеят в цивилизованите страни!Безкрайно се радвам,че Т.Живков падна и с неговото падане се отвориха границите на България,та хората да могат да видят свят.Чудя се как човек като вас подкрепя полицейщината,преследването,а вероятно и лагерите.Явно всички тези неща ги забравихте г-н Коцев?Уважавим ви трудолюбието и честността ви.И сега малко по темата. Гледахте ли Яне Янев в "На 4 очи с Ц.Ризова"?Изнесе доста интересна информация и ако тя се окаже вярна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 У мен създаде впечатление, на човек, който е застрашен. Със сигурност предстоят интересни събития.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Лошото ще е ако наистина тая информация се окаже вярна. Щото освен правителството на Бойко, няма друга алтернатива. Аз се надяавах те да са честни, ама взех да се съмнявам вече. Не вярвах или не исках, Бойко да се окаже лицемер! Какво ли ще стане ако се окаже и това правителство поредната заблуда за Българите. Ние нямаме друга партия която да ни води и да не ни краде. Колкото до комунисти социалисти там, не изкам и да ги чувам. Трябваше със закон да се забранят такива.
                        Fiat Marea TD100

Коментар

Хора прогледнета най-после!Защо си мислите, че Атака подкрепя така сляпо Б.Б.!? Знаете ли кой е Слави Бинев - сегашният евродепутат!?Лидера на каратистите в борческите години?Толкова ли не можете да съберете 2 и две и да разберете, че поизтрепаха бочретата и сега каратистите са на власт! Т.е. Думите на Тодор Колев, че само у нас мафията си има държава се изпълниха в цялото си съдържание!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е то трябва да си малоумен да не го разбереш това, след като имаме каратист за премиер

Коментар

По добре каратис, отколкото пи....рас. На нас ни трябва именно такива ръководители които могат да се преборят за секунди със всекиго .

Коментар

Бих подкрепил или гласувал само нещо, начело на което стой Емил Димитров - Ревизоро......това е човек на който съм свалил шапка, който найстина си разбира от работата, върши я с желание, друг ще е въпроса дали от политика разбира толкова, колкото от минтици.......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X