Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чудя се ,защо не промените името на тема?Примерно: "Колко още ще се излага ба’т Бойко"

Коментар

Коцев, едно време бай Тошо така силно ли го обичаше пак и му имаше безрезервна вяра?Дона е прав, но нека и ББ малко да се поспре, защото започва да става нагло и ще настрои и неутралните срещу себе си.

Коментар

То се видя, че съм сам срещу всички ви, ама пак ще ви вдигна андренала малко. Я да ва попитам, какво толкова е направил моя човек с тоя митничар бе ? Да го е назначил той ?? Не е . Назначен е от Станишев . Да го е махнал Бойко ? Не е . Даже се е поинтересувал назначените кадри от Станишев дали не са махнати и ако са махнати ,защо ? Е кво толкова се вдига врява . Както казва Бойко ,. ако е искал и министър е щял да го направи . :D Така ли е ? Да ,така е. :D Там дето злорадствате на писанията на в. Галерия мога най сериозно да ви отговоря, че много прибързвате . Така както вие не вярвате на това което казаха нашите служби че сересетата са подправени , така и аз не вярвам на писаниците на Галерия . Значи резултата между мен и вас е 1:1 Ето и днеска са хванали много кутии цигари в Търново в хлебозавода , продължават да ловят и други престъпници .Вчера ви писах че и тук в Ловеч се усеща твърдата ръка на Бойко и вече доста знакови фигури остана без книжки ,че карат пияни .До сега бяха богопомазани .И естествено, че сега вият като линейки на завой против моя човек ,ама това само му дава кураж че е на прав път . Така, че четете и между редовете това което ви пише бай ви Иван . :D :D :D А той казва само истината . :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, на бай Тошо вярваше ли така, както на ББ?

Коментар

Airfan написа:
            Коцев, на бай Тошо вярваше ли така, както на ББ?
            Бай Тошо беше мой човек . С него сме си пили кафето на маса . И първата кола която ми купи той е Москвича 403.

Коментар

коцев написа:
              Шъ му пръдне президента на оная работа на бат Бойко . Гоце е утрепана карта и заминава при царя . Това са последните комунистически напъни да се издокарат пред електората ,ама котка им мина път.Бат Бойко ще ги отнесе всичките тия парвенюта като бръмбар сламка . Ще ги отнесе както вятър носи вестник Работническо дело по стърнище . Щом ние възрастните го харесваме, а сме два и половина милиона пенсионери, значи на следващите избори ГЕРБ ще има 200 депутата . :D Това Ваньо Костов , това Мартин Димитров , Станишката , Доганката ще съ заврени в миша дупка . А горкия Яне Янев само емиграция в Нубия го очаква .
              Вие възрастните така харесахте бая хора, докорахте ги на власт и съсипахте бъдещето на децата си, прогонихте ги в чужбина и прочее ...Ченгетата си Ви връткат и сега както и преди. Моите уважения г-н Коцев, и баща ми мисли като теб но понякога е хубаво човек да послуша по-младите. Това никога не се случва естествено.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

коцев написа:
                То се видя, че съм сам срещу всички ви, ама пак ще ви вдигна андренала малко. Я да ва попитам, какво толкова е направил моя човек с тоя митничар бе ? Да го е назначил той ?? Не е . Назначен е от Станишев . Да го е махнал Бойко ? Не е . Даже се е поинтересувал назначените кадри от Станишев дали не са махнати и ако са махнати ,защо ? Е кво толкова се вдига врява . Както казва Бойко ,. ако е искал и министър е щял да го направи . :D Така ли е ? Да ,така е. :D
                Като го е назначил Станишката - Б.Б. защо и той го пази?Нали не беше като Станишката?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ми като го махне ще опищите орталъка ,че видите ли бат Бойко маха всички и слага свои хора . :D Пак не ви изнася и така както прави . Сега се надига вой що не го е махнал, а се застъпил за него . Ако го беше махнал щеше да има двойно повече вой, че маха болен човек от митницата само и само защото е сложен от Станишев . Е и аз да съм на Бойко на местото пак не мога ви угодих.

Коментар

коцев написа:
                    Ми като го махне ще опищите орталъка ,че видите ли бат Бойко маха всички и слага свои хора . :D Пак не ви изнася и така както прави . Сега се надига вой що не го е махнал, а се застъпил за него . Ако го беше махнал щеше да има двойно повече вой, че маха болен човек от митницата само и само защото е сложен от Станишев . Е и аз да съм на Бойко на местото пак не мога ви угодих.
                    А другите 15 ?
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

@коцев... за вторият запис нямам никаква идея, копието му е много калпаво записано с много паразитен шум. Първият обаче за себе си го приемем, като пълна истина! Като келеш имах залитания към заниманията със звуци, даже карах курсове и работих малко като DJ. След това пък реших да се занимавам с картинка. Преподавал съм видеомонтаж 3 години в НБУ. Като чух за първи път първото СРС ми стана пределно ясно, че няма никаква манипулация! Колеги звукорежисьори от бТВ за на същото мнение. В статията, на която сме дали линк по-горе специалисти са обяснили, на какво позоват положителната си оценка относно истинността на записа, затова няма да ги повтарям.И в крайна сметка се чудя, защо се пъна да споря за нещо, като пред мен имам опоненти с гербови очила?! :D Така, че спирам за известно време. До следващата ХБИ - Хипер Бойкова Издънка! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Абе момци , И вие, моята опозиция гледахте ли тая вечер Канал три как Сашко си изежи на Бойко с въпроса си за първия разговор и после как Бойко го закопа и Сашко млъкна като насран . Нали сте ми опозиция ,гледайте Канал3 . Та днеска Сашко се изежи с въпроса към Бойко : достоверен ли е записа ви с Танов?Бойко отговаря .Да. Обаче внася едно уточнение което до сега се премълчаваше от лаещите по Бойко . А то е следното и Бойко им го каза .След Нова година се отнема лиценза на пивоварната . Обаче съдийката на 9 Март го възтановява . Танов по сигнал пратен до него праща на 14 неговите хора да запечатът пивоварната без да знае че съда е дал отново разрешение. След като уведомяват Бойко, че съда е възтановил лиценза то той се обажда на Танов да си изведе хората . Е ако не се обади да прекрати проверката сега щеше да бъде обвинен, че умишлено въпреки решението на съда спира пивоварната . Като извади хората на Танов пък се почна ,че покровителствал пивоварната . А дебелей в тая тьсна риза е казал народа . А ето с какъв матриал разполага моя човек и никак не му завиждам . Квоооооо? Искате повишение на заплатата? Ебаси, ма много нагли станахте, бе! Добре, Аре ся, нека ви обясня, мама ви мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52 половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна. Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам. И кво? Искате повишение на заплат

Коментар

Коцев, недей така бе...Ма ти верно му вярваш май?

Коментар

Добре де , не виждаш ли че ако не съм аз да се правя на контра, то тая тема отдавна да е приключила и да няма с кого да си чешите езиците . :DА така виж какъв културен спор се получава и как ореола на Бойко започва да сияе още по силно и ярко за ужаш на трактора и "сенокосачките " около него .

Коментар

коцев написа:
                              А така виж какъв културен спор се получава и как ореола на Бойко започва да сияе...
                              Май сам не си вярваш!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Както писа на времето Смирненски :На барикадата Йохан е сам..

Коментар

Working...
                                X