Иначе, Коцев, чудя се, как бе, аджеба, в Америка има електричество, като никога не е имало комунизъм?!?
Те за това карат още на 110в уредите си защото нямат пари да си построят за 220волта .
Комунизмът е най-добрия начин за борба с ценностите на християнството .
Е па аз казах и писах по горе и тук пак ще кажа за неразбралите ,че и двата строя си имат предимства и двата недостатъци. Така ли е ? Да ,така е. При комунизма да имаше циганин да не работи ??? Не нямаше . Да имаше такава битова престъпност ? Не нямаше . Тогава ??? При демокрацията всеки е свободен да прави каквото си ще . Така ли ? Да ,така е. Престъпност на всяка крачка . Така ли е ? Да , така е.Автокъщите са отрупани от коли за продан , така ли е ? да така е. При комунизма чакахме по десетина години за да си купим един Запорожец. Така ли беше / питам тия от по старото поколение / , да така беше . Е и ??? Какво следва ? Следва ,че както при единия строй така и при другия си има и положителни и отрицателни черти . Нека бъдем реалисти и като показваме положителните черти на единия строй да му показваме и отрицателните . Те това сака бай Иван когато се дръфчи по форумите .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Иначе, Коцев, чудя се, как бе, аджеба, в Америка има електричество, като никога не е имало комунизъм?!?
Те за това карат още на 110в уредите си защото нямат пари да си построят за 220волта . Явно и японците са изостанали,защото са избрали по-безопасният стандарт - 100-1200Волта!
Комунизмът е най-добрия начин за борба с ценностите на християнството .
Е па аз казах и писах по горе и тук пак ще кажа за неразбралите ,че и двата строя си имат предимства и двата недостатъци. Така ли е ? Да ,така е. При комунизма да имаше циганин да не работи ??? Не нямаше . А като работеха произвеждаха ли блага или нанасяха щети?Да имаше такава битова престъпност ? Не нямаше . Тогава ??? При демокрацията всеки е свободен да прави каквото си ще . Така ли ? Да ,така е. Не е така! Демокрацията не означава неспазване на законите и свободия! Престъпност на всяка крачка . Така ли е ? Да , така е.Никой не изнася статистика с действителната престъпност преди и сега.Автокъщите са отрупани от коли за продан , така ли е ? да така е. При комунизма чакахме по десетина години за да си купим един Запорожец. Така ли беше / питам тия от по старото поколение / , да така беше . Е и ??? Какво следва ? Следва ,че както при единия строй така и при другия си има и положителни и отрицателни черти . Нека бъдем реалисти и като показваме положителните черти на единия строй да му показваме и отрицателните . Те това сака бай Иван когато се дръфчи по форумите .
Колега... сега феновете му ще кажат "е, какво толкова", или "важното е, че прави нещо"! В нормалните държави след подобна издънка се подава оставка, а в Япония си правят сепуко!
Тоя път бойко отлетя : Първанов дава Борисов на главния прокурор Не виждам как ще докаже че президентът е извадил тези записи от МВР ...Нека му дадът урок, че не бива да говори по бързо отколкото може да мисли
Колега... сега феновете му ще кажат "е, какво толкова", или "важното е, че прави нещо"! В нормалните държави след подобна издънка се подава оставка, а в Япония си правят сепуко!
Хубу, добре, ше подаде оставка....Тебе това кво те топли??? Ние нормална държава ли сме???Кой ще дойде на власт??? Кой предпочиташ - Станишев??? Доган??? Яне Янев??? Знам кво ше кажеш - Ваньо Костов! С каква подкрепа ше е премиер Иван Костов??? За да е той - ше си го командват и връткат както си искат!!!И ако дойдат едни избори - каква ще ни е нашата далавера??? На народа имам пред вид???Твоята далавера каква ще е???Обясни ми го, моля, с думи прости...п.п. Не защитавам никой - Бойко, Мойко, не ме интересува никой! Интересува ме да съм О.К.
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Шъ му пръдне президента на оная работа на бат Бойко . Гоце е утрепана карта и заминава при царя . Това са последните комунистически напъни да се издокарат пред електората ,ама котка им мина път.Бат Бойко ще ги отнесе всичките тия парвенюта като бръмбар сламка . Ще ги отнесе както вятър носи вестник Работническо дело по стърнище . Щом ние възрастните го харесваме, а сме два и половина милиона пенсионери, значи на следващите избори ГЕРБ ще има 200 депутата . :D Това Ваньо Костов , това Мартин Димитров , Станишката , Доганката ще съ заврени в миша дупка . А горкия Яне Янев само емиграция в Нубия го очаква .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
...Обясни ми го, моля, с думи прости...п.п. Не защитавам никой - Бойко, Мойко, не ме интересува никой! Интересува ме да съм О.К.
За старите муцуни, или Яне няма смисъл да говорим. Кой да дойде ли... ? Не знам, кой да дойде. Може би да дойдат танковете! :P Във всеки случай не може Премиер, който уж радее за правда да върши шуро-баджанащини. Не мислиш ли? Честно казано не мога да си представя, какво е вършил същият човек докато бе в МВР. То затова толкова цъфна и върза...@коцев виждам, че си омаян от личността на Б.Б. но все пак одобрението му сред населението се срива с всеки изминат ден.
...Обясни ми го, моля, с думи прости...п.п. Не защитавам никой - Бойко, Мойко, не ме интересува никой! Интересува ме да съм О.К.
За старите муцуни, или Яне няма смисъл да говорим. Кой да дойде ли... ? Не знам, кой да дойде. Може би да дойдат танковете! :P Във всеки случай не може Премиер, който уж радее за правда да върши шуро-баджанащини. Не мислиш ли?
мислиш ли, че в нормалните държави няма шуро-баджанащина???там дето отиваме ние, те се връщат...то, че не може един премиер да го прави това - две мнения няма, ама бат ти Бойко не е отрасъл на калдаръм като саксийно цвете и с обноски... и да е като Джисъс крайст /макар да се опитва да го докарва на него /.алтернативата ни е никаква.... кво Първанката с абв-то ли - божкеее, тогава вече и аз ше тръгна да емигрирам...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Игра за милиони - изпрати ЕГН-то си с СМС на кратък номер 1234 и спечелете работа в Митниците!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Игра за милиони - изпрати ЕГН-то си с СМС на кратък номер 1234 и спечелете работа в Митниците!
Във връзка с вицовете на скоро ми попадна един коментар в нета "Всеки може да нап..кае пода,но само Бойко може да осе..ре тавана".Мисля,че е доста красноречив. :D
Коментар