коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Историята на България от Освобождението до момента в една страница. Един поглед върху глобалната картина обезсмисля напълно темата за Бойко.http://nname.org/2011/01/27/%D1%82%D...%86.%D0%9A.%29
Коментар
-
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Hello,Pls find attached the invoice for the delivery IT-BG.Best rgds,KalinaВижте как българска транспортна компания пише на италиански партньор .Бат ви Бойко с кретенският си начин на изразяване дава пример на всички...Послепис : Това е ПЪРВИ контакт !!!!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Hello,Pls find attached the invoice for the delivery IT-BG.Best rgds,KalinaВижте как българска транспортна компания пише на италиански партньор .Бат ви Бойко с кретенският си начин на изразяване дава пример на всички...Послепис : Това е ПЪРВИ контакт !!!!
Коментар
-
И какво ми дава право да вярвам на всичко това написано ???? Само малка част е що годе верно. През царско време сме били цъфнали и завързали . Не мога да се съглася след като в моето село прекараха електричество през 1953г тоест аз бях на 8 години и помня мрака в който бяхме с газовия фенер. Помня как баща ми вършееше житото като с дядо ми забиха един кол на средата на двора и вързаха за него единствения ни кон който почна да влачи една диканя по разпиляните ракойки от житни класове . Та ние децата се возехме на тия дикани по цял ден защото коня обикаляше с часове около кола . Така се вършееше житото.После го събираха във кофи и го пресипваха в едно веялка му казваха и я въртяха по цял ден да издухат плявата и остане зърното .Какви мъки бяха тогава и да се говори че царска България е била цвете малко не се съвместява с действителноста. А селото ми Къкрина е само на 18 км от Ловеч и жители над 3000. Тъй че не е било западнало село. Баща ми е ходил на училище до трето отделение както се е казвало тогава или до 5 клас по сегашному и то в съседното село Брестово защото сме били толкова бедни че не имал баща му да му купи учебници . И всяка сутрин пеша ходят такива като него до съседното село отдалечено на 5 км и се връщат привечер . Това ли е била развитата България?.Писал съм и друг и сега ще напиша накратко ,че лошите комунисти накараха хората от селото сами да изкопаят дупки за дереците за жиците та да има осветление по къщите. Също мъжете от махалата ходиха до гората ,отсичат такива дървета ,докарват ги , махат им кората и ги забиват в изкопаните дупки . Цимент беше непозната дума ами запълваха дупките с поставените стълбове с пръст и камъни като ги трамбоваха яко . После минаха вече специалисти та поставиха изолаторите и жиците дето сега циганите така налитат на тях.Селото грейна в светлина все едно Сталин беше дошъл на площада . През 1956 г пак лошите комунисти използваха труда на бащите ни и нашия като ни отмериха по 20м на човек да изкопае на улицата за да се положат тръби за водоснабдяване на селото . И народа работи без да мрънка но после вече имаше във всяка къща вода и на всяко кръстовище чешма на улицата . Какъв благодат само беше ,защото преди това я носехме водата от разни герани и чешми надалеко от къщи по на километър.За ТКЗСто да не споменавам ,но се сееше тютюн ,памук , цвекло , пшеница ,царевица , малини , лозя овощни градини от сливи . И всичко това се работеше .Ох да спра че нещо взех да копнея по ония времена . :D А историята ми е доста богата и могат цели романи да се изпишат .Да ви казвам ли че изкарваха кокошките от текезарските постройки направо на полето след жътварите та да кълват падналите класове и зърно и с това спестяваха готово овършано зърно ? Да ви казвам ли че имаше звена от по няколко човека да ходят в слънчогледовите блокове да гонят птичките да не ядат семките ? Да ви казвам ли че когато докараха първия верижен трактор в селото излезе цялото село да види това желязно чудо дето влачи три плуга ?Ех , спомени , спомени .Кой ти е чувал тогава думата телевизор , компютър лека кола . Яздехме магаретата и правихме кушии с тях .
Коментар
-
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Hello,Pls find attached the invoice for the delivery IT-BG.Best rgds,KalinaВижте как българска транспортна компания пише на италиански партньор .Бат ви Бойко с кретенският си начин на изразяване дава пример на всички...Послепис : Това е ПЪРВИ контакт !!!!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
А аз си мисля,че 240 депутата са твърде много за тази държава !!!Ще ви дам един простичък пример,ако има 40 разбойника ще има по малко кражби от колкото 240 разбойника.Сега в парламента всеки си прави каквото си иска понеже вината се разпределя на 240 депутати.Обаче ако са 50-100 народът и медиите ще са по втренчени във тяхТи какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Румка ,ами мисли и си мечтай защото мислите и мечтите са безплатни . :D :D Бай ти Иван иска лекичко да ви намекне че всяка власт , всеки строй е хубав ,но изпълнителите са лоши . Комунистическата идея е много добра ,но се навъдиха идиоти и шмекери и съсипаха всичко . Демокрацията е също чудесно нещо и я привествам, но виждате какви изроди я обсебиха и 20 години ни тикат в калта . Тъй че аз ловя вяра на това което съм чул със собствените си уши , на това което съм пипнал със собствените си ръце и на това което съм видял със собствените си очи . :D Какво е било преди 9 септември ,нищо не мога да кажа ,какво е било под Турско робство хептен пък . Четем книги и си вадим изводи . Обаче съвсем друго нещо е да видиш , чуеш и пипнеш със собствените си очи ,уши и ръце . :D Това го запомнете от мен .
Коментар
-
Щото с Трабанто шъ ме смачкате по пътищата с вашите много коне. Бай ти Иван още от 1982 година е с две коли даже и Симсонка имах Трабант и Застава Юго , после Югото и Фиата Уно , После Уното и Сеат Толедо , после Толедото и Мерца , после Мерца и Пунтото , после Мерца и Стилото и сега Стилото и КИАта . Само Симсонка нямам ама си имам велосипед Балкан згъваем на 35 години . Ама какво тук общо има Трабанта с другите коли ? Ми и той си беше много хубава кола . Дълъг беше 9 метра с пушека отзад А бай Иван имаше такава кола която му беше първа през далечната 1968г . http://vbox7.com/play:0b096ede&relv=...7784&tv=v7
Коментар
-
коцев написа:Румка ,ами мисли и си мечтай защото мислите и мечтите са безплатни . :D :D Бай ти Иван иска лекичко да ви намекне че всяка власт , всеки строй е хубав ,но изпълнителите са лоши . Комунистическата идея е много добра ,но се навъдиха идиоти и шмекери и съсипаха всичко . Демокрацията е също чудесно нещо и я привествам, но виждате какви изроди я обсебиха и 20 години ни тикат в калта . Тъй че аз ловя вяра на това което съм чул със собствените си уши , на това което съм пипнал със собствените си ръце и на това което съм видял със собствените си очи . :D Какво е било преди 9 септември ,нищо не мога да кажа ,какво е било под Турско робство хептен пък . Четем книги и си вадим изводи . Обаче съвсем друго нещо е да видиш , чуеш и пипнеш със собствените си очи ,уши и ръце . :D Това го запомнете от мен .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар