Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В първия отговор не намерих отговор на питането ми кой и как е изнесъл информацията ? Добре не са от ДАНС а ДОТИ е записвало подслушванията . Пита се в задачата кой е този от ДОТИ дето си позволява да изнесе информация която е официално унищожена .????По втория пост защо цените скачали . :D Ами уж вече 20 години сме пазарна икономика къде цените се определят от ПРЕДЛАГАНЕТОи ТЪРСЕНЕТО.Като никой не ще да гледа животни и зеленчуци така ще е . :D З атова бай Иван си направи преди месец 6 кв парник на ранчото и вече салатките и лук и доматите ще са му без пари , ама с доста положен труд .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

@Коцев... явно говорим на различни езици, или сме от други планети! :D На мен ми ясно, че си хипер, мега, гига ден на Бойко, но на бялото черно да кажеш... не ти отива на годините! :P Това беше шега! А за осъдените на първа инстанция... какво? Чакай да минат и през втора, трета... десета и ще видиш дали въобще ще лежат!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е при ония правителства нямаше осъдени и на първа инстанция :D Море чувства се , че се въвежда ред в държавата и за това е тоя голям отпор от престъпниците . :D Много ми е интересно защо Станишката като се пени от трибуната, че той вдигнал 50 на сто пенсиите , че нямало безаботица ,че всичко било муци а на изборите народа гласува против неговите придобивки . Така беше и с Костов . И той спасил България , извел я от кризата народа заживял щасливо ама на изборите народа го затири в трета глуха . Дойде и Величеството и какво ли не добро направи на народа и хоп народа и него сиктириса. Станишев и той отиде в небитието . Така че единствената надежба ни е в бат Бойко ,човек от народа и той като Индже войвода ще ни закриля от мизерниците . Нещо да кажете , така лекичко да ме оплюете или няма чалъм защото май каквото говоря и пиша в кръга на майтапа си излиза голата истина . :D :D :D

Коментар

коцев написа:
          Много ми е интересно защо Станишката като се пени от трибуната, че той вдигнал 50 на сто пенсиите , че нямало безаботица ,че всичко било муци а на изборите народа гласува против неговите придобивки . Така беше и с Костов . И той спасил България , извел я от кризата народа заживял щасливо ама на изборите народа го затири в трета глуха . Дойде и Величеството и какво ли не добро направи на народа и хоп народа и него сиктириса.
          Обяснението е съвсем просто. Няма нито една българска партия, която да е спечелила два пъти поред избори за народно събрание. Всяка партия, която е била на власт, губи следващите избори. Приеми го за даденост .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Бай Иван се корка с нас, гледа ни сеира. Абсолютно наясно е, че пътя по който сме тръгнали води до някаква малка или по-голяма и най-важното поредна катастрофа.Ама си пише така, да се поддържа дискусията.Ако не беше той, щях да го обявя за трол, но предполагам не внася нищо лично в сеира който е в тази тема.Бай Иване ... европейските пенсионери ходят на екскурзии, а не гледат прасета и домати. Имат си тревичка и две три [декоративни] дръвчета в двора.Не че е нещо кой знае колко лошо, но някак не си представям след 20 години оцеляването ми да зависи от оранжерията и свинарника в задния ми двор.Искам да го правя за удоволствие, а не за да оцелея.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Да... тази тема наистина е за "коркане" или за слепи привърженици на Бойко! За мен по-голяма издънка от това Премиерът да в корупционна мрежа няма пък ми дреме, че ще стигам до морето с един час по-бързо. Особено, като всички бавно и сигурно обедняваме, а горивото и почивката на море струват пари. Ай сиктир! Хвалете си го и му се кефете докато затъваме... Боже, колко слепци има на този Свят!!!P.S. Отивам да си правя парник, курник и др!

Коментар

Е те това е приказка на място .
                Отивам да си правя парник, курник и др!
                Както казваме ние хората на моята възраст : докато не паднеш на мяра , то не хващаш вяра . Ако сте чели нашите класици какво са писали преди век за нашите политици тогава и сега какво пише за сегашните ще видите че няма никаква разлика в писането . Така ли е ? Така е . :D Още в мрачното турско робство Ботев пише : лъжа и измама на таз пуста земя царува .Така ли е ? Така е. Героя на Ал. Константинов бай Ганьо какво казва след освобождението : дайте ми на мене Солунската митница . Друго неща . Е какво им намираме махна на митичарите . Ми направиха си митничарско селище още преди 20 години и за това е виновен бат Бойко. Крадът сега . Ами винаги се е крало и пак ще се краде . Митницата е бръшлян чувал и колкото и да го тупаш все пуска брашно . Още примери да ви давам ли ??? Айде довечера като седна пред домашния комп ,че там на него са секретните материали .

Коментар

Хубаво го плюете ББ, но поне прави нещо, което ще остане и след мандата му. Дайте да видим предишните какво построиха и какво оставиха след мандатите си ?

Коментар

Ми той бат Бойко има го каза директно в очите и те подскочиха и се оплакаха чак в Стразбург. Той им каза : изкупихте на безценица това дето бай Тодор гради 35 години и не се наситихте да лапате . :D :D

Коментар

mnpenchev написа:
                      Хубаво го плюете ББ, но поне прави нещо, което ще остане и след мандата му. Дайте да видим предишните какво построиха и какво оставиха след мандатите си ?
                      Прави да... и се тупа в гърдите, че го прави. Само дето друго го започна, но това никой не го осмисля. "Аз направих, аз дадох пари..." смешно е! :D

Коментар

коцев написа:
                        Той им каза : изкупихте на безценица това дето бай Тодор гради 35 години и не се наситихте да лапате . :D :D
                        Е те тава па ми е любимото!!! Мамин ненагледен дришльо той. /не г-н Коцев/
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Malone написа:
                          Бай Иване ... европейските пенсионери ходят на екскурзии, а не гледат прасета и домати. Имат си тревичка и две три [декоративни] дръвчета в двора.Не че е нещо кой знае колко лошо, но някак не си представям след 20 години оцеляването ми да зависи от оранжерията и свинарника в задния ми двор.Искам да го правя за удоволствие, а не за да оцелея.
                          Ако искаш да знаеш какво ядеш ще правиш и оранжерии и свинарници, ако не искаш яж замразено месо от Бразилия например. А ако искаш да имаш бадеми, праскови, череши, ябълки и прочие вкусотии сади дръвчета още от сега.За пенсионерите на запад не се тревожи, защото те не знаят какъв е вкуса на истинският домат, краставица, чушки, зеле и др. Те си ядат генно- модифицираните картофи и царевица и пенсиите им отиват за лекарства и домашни помощници от Източна европа.Между впрочем чувал ли си за адмирал Хорацио Нелсън?Той първи е въвел използваната днес тактика преди 250 години. В негова чест на площад Трафалгар в Лондон има построена колона -,,Колоната на Нелсън
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd ... ти хапчетата си сутринта изпи ли ги?Превъзбуден ми се виждаш нещо.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

За това пък аз моите съм ги изпил . Защо до сега никога не преизбирахме предишните управляващи ? Ами защото видяхме какво представляват . :D Тъй че а някой от досегашните се кандидатира то загубата му е в кърпа вързана . Нови звезди на хоризонта за сега няма . Какво ни остава ? Ами да си налягаме парцалите и им гледаме сеира на управниците . :D :D :D Те сами ще се изпотрепят . Я вижте големите бизнесмени как един по един си заминаха с по някой куршум в тялото . А ние както ни учеше др. Т . Живков е най добре да се снишаваме и кортуваме докато премине бурята .

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Сега остава да уточним и кой е нашенският Хорейшо Нелсън ...И от какво ще му направят паметник ? От флашки ли ??? На истинския са му направили такъв от пленени френски и испански оръдия .Пък по екскурзии на Запад ходят роднините на фабриканти и търговци . Всички пенсионери , които познавам работят за да се преборят . И впрочем ядат истински храни.
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X