Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спокойно моряци , кораба бавно но сигурно потъва и вода ще има за всички е казал капитана на моряците . Тъй че трезво да премислим нещата . Ама така спокойно и трезво . Какъв кусур намирате на моя човек бат Бойко ???? Ми комунягите като се изхвърлят толкова много че са дали за народа / говоря за Станишевото правителство / защо народа не ги избра пак ами само 60 човека избра ??????? Нали никой не бяга от хубавото.?Второ :бати Бойко е за втора година министър а утрепките като Доган, Станишев, Костов , Лютви Местан са още от началото на демокрацията тоест 20 години . Какво направиха те за държавата през тия 20 години ????Трето : Мечтаеме за демокрация и ето ти я на длан поднесена . Не щеш да работиш , ами като щеш.Твоя си работа . Искаш да работиш в Испания . Ми ето ти рейсове празни и чакат на автогарата в София остава само да качиш и пей сърце. :D Обаче . Има едно обаче и това е родното място . Мисля че някъде бях писал за една комшийка от моето село която на 10 годишна възраст баща и я отвежда с него в Аржентина . Сега е на 96г и всяка година си идва на село през лятото за два месеца и със сълзи си тръгва за Аржентина . Всичко си има там ,ама си няма мястото където се е родила . А само десет години е била тук, но постоянно я тегли родното и място. Всички сте ходили на гробища да изпращате някой близък човек и тогава виждате, че всичко на тоя свят е бош-лаф ,преосмисляте нещата ,но като напуснем гробищата веднага ни обсебват злите духове и ела та гледай какво става . ПП . Вече облякох военната униформа и се стягам за лют бой.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, гробищата са му майката.Всички там ще идем, и политиците и те там ще идат.И нищо от това, дето са откраднали, ни бирата, ни куфарчетата, ни 6-те апартамента, ни луксозните коли ще си вземат с тях.Слушам го сега Цв.Цветанов, пак само приказва. Преди да вземат властта, нали обещаваха, че ще вкарат в затвора всички от предишното правителство, които са виновни в корупция и за хала, до който ни докараха. Е, бутнаха на Доган барбекюто, т.е. наклониха му феса. И сега пак само приказват.Почти 2 години са на власт. Колко човека вкараха в затвора? Вместо това, изпълняват "молбите" на Гоце, дето уж не го обичаха... ма са обещали, пък те не са като него, да не си изпълняват обещанията...или са?

Коментар

Стига с тоя затвор - има си независим съд с независим ВСС с независими членове, имащи мандат и назначени на квотен принцип от предишното правителство и президента. Всякакви претенции за затвор не са към нашите хора.За специализираните съдилища се нададе вой до небесата, ама затвор искате. Еми няма как да стане с тия съдии.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Immortal написа:
          Почти 2 години са на власт. Колко човека вкараха в затвора?
          Бързаш.Всичко в момента е замразено до появата на специализирания съд и разкарването на Гоце от президент.С съдиите на Гоце не може да стане.Нали видя кой пусна Ал.П. от следствието.И се започна с офанзивата за сваляне на правителството,защото знаят какво ще последва.Бързите работи стават с революция,но ние сме избрали "мирния преход".

Коментар

steven написа:
            Стига с тоя затвор - има си независим съд с независим ВСС с независими членове, имащи мандат и назначени на квотен принцип от предишното правителство и президента. Всякакви претенции за затвор не са към нашите хора.За специализираните съдилища се нададе вой до небесата, ама затвор искате. Еми няма как да стане с тия съдии.
            Ma чакай сега. Те като обещаваха какво ще направят преди да вземат властта, много добре знаеха кои (какви) са съдиите, и че ще трябва с тях да работят. Но въпреки това обещаваха. А сега - съдиите им били виновни.

Коментар

Мани ги какво обещават, ти па се едно си им повярвал :D Аз не съм си представял, че ще стане просто ей така всичко, за това и не съм разочарован. Да правят каквото трябва, пък ще видим.
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Immortal написа:
                steven написа:
                Ma чакай сега. Те като обещаваха какво ще направят преди да вземат властта, много добре знаеха кои (какви) са съдиите, и че ще трябва с тях да работят. Но въпреки това обещаваха. А сега - съдиите им били виновни.
                Пак бързаш.Обещанието е за един мандат,никъде не са казали че за една,една година и половина ще се случи това което са обещали.А реакциите на Гоце& не можеха да се предвидят.Виждаш че все още са доста силни,особено в подмолните и задкулисни действия.Освен това са все още навсякъде.Няма да е лесно,в по горния пост споменах как става лесно и бързо.На теб ли трябва да ти ги обяснявам тези работи,знаеш ги по добре и от мен.

Коментар

Аз като говорител на това правителство мога да ви подсетя че преди изборите обещахме да вкараме престъпниците в затвора . И ги погнахме отвсякъде ,обаче не отчетохме че съдебната система е със престъпниците . За това сега правим специални съдилища / а май че трябва и специални прокурори да си назначим / чрез които съдилища всеки да си отиде на местото . Който е за затвора да тръгва за там . :D И това ще стане ,защото още две години и половина ще сме стабилни на власт и после още четири да затвърдим постигнатото и вече я камилата я камиларя по нататък.

Коментар

кроко61 написа:
                    Не ми стана ясно защо основата на изграден ,,печеливш,, бизнес да е скъпата кола?
                    Колега... дай да не вадим думи от контекста и да отклоняваме смисъла на кокретното мнение! @коцев... най-големият престъпник е Министър председател в момента! За съжаление масата не го разбира, но след време ще му лъсне и на него задника. Ако беше толкова Голям мъж да си беше признал за разговорите от СРС-тата. Днес го мернах по Тв. от Парламента... обяснява, как не трабвало точно сега да се води компроматна война, но никъде не го чух досега да е отрекъл, че е водил такъв разговор.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      Immortal написа:
                      steven написа:
                      Пак бързаш.Обещанието е за един мандат,никъде не са казали че за една,една година и половина ще се случи това което са обещали.А реакциите на Гоце& не можеха да се предвидят.Виждаш че все още са доста силни,особено в подмолните и задкулисни действия.Освен това са все още навсякъде.Няма да е лесно,в по горния пост споменах как става лесно и бързо.На теб ли трябва да ти ги обяснявам тези работи,знаеш ги по добре и от мен.
                      Мдааааааа.....хайдуците ще бъдат погнати 2 месеца преди изборите. Нищо ново .
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

От ляво надясно:Сесар Мендоса - Началник на CarabinerosХосе Мерино - Военноморски силиАугусто Пиночет - Главнокомандващ армията на ЧилиГуставо Ли - Военновъздушни сили
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                          От ляво надясно:Сесар Мендоса - Началник на CarabinerosХосе Мерино - Военноморски силиАугусто Пиночет - Главнокомандващ армията на ЧилиГуставо Ли - Военновъздушни сили
                          Такива достойни люде тук няма , но не съм съгласен да се събира опозицията по стадионите , както и да се хвърлят хора от хеликоптери !
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

коцев... най-големият престъпник е Министър председател
                            Абе може да е бил най големия престъпник ама сега гони по големите престъпници от него. За да стигне до тоя пост всеки един човек трябва със зъби и лакти , с каратистки хватки и всякакви средства да се бори . И той се е борил . Важното е че сега вече почва да въвежда ред но след като е изкачил и последното стъпало. :D :D :D

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              Такива достойни люде тук няма , но не съм съгласен да се събира опозицията по стадионите , както и да се хвърлят хора от хеликоптери !
                              Това за Чили ли имаш предвид?На стадиона в Сантяго, опозиция е нямало. Декрет номер едно на хунтата е бил "Нулева политическа активност".Всякакви шарени партийки са били закрити.И който го е изпълнявал и си е седял на дупето, ако ще и дясната ръка на Алиенде да е бил, си е доживял до старини.И Чили от най-бедната страна в Южна Америка, за 17 години управление на хунтата, става втора икономическа сила на континента.Кой е бил прав ... не знам.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                Това за Чили ли имаш предвид?На стадиона в Сантяго, опозиция е нямало. Декрет номер едно на хунтата е бил "Нулева политическа активност".Всякакви шарени партийки са били закрити.И който го е изпълнявал и си е седял на дупето, ако ще и дясната ръка на Алиенде да е бил, си е доживял до старини.И Чили от най-бедната страна в Южна Америка, за 17 години управление на хунтата, става втора икономическа сила на континента.Кой е бил прав ... не знам.
                                То вече се знае кой е прав и кой е бил крив.Но у нас такъв потенциал от хора липсва.То нашите военни са най голямите мижитурки и страхливци.И аз съм стигал до извода че пътя на БГ към демокрация трябваше да е подобен.

Коментар

Working...
                                X