Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone , не ти ли се струва , че всяко неразрешено подслушване накърнява правата на гражданина на една демократична държава , каквато е и Република България ?
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

коцев написа:
      Трето . никой не може да отрече качествата на най добрия му министър Плевнелиев и построеното от него и бъдещите му планове.
      С малко повече дар слово, невинно излъчване, и умели приказки всеки може да създаде същото впечатление - че прави много, че е адски кадърен и загрижен......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
        Malone , не ти ли се струва , че всяко неразрешено подслушване накърнява правата на гражданина на една демократична държава , каквато е и Република България ?
        Колега,сериозно ли мислиш,че сме демократична страна?Коцев написа:Трето . никой не може да отрече качествата на най добрия му министър Плевнелиев и построеното от него и бъдещите му планове.Какво е построил министър Плевнелиев?Според мен само е разрушил. Ако следите внимателно изказванията му ще видите колко лъжи е изрекъл.Просто не се е намерил журналист,който да направи съпоставка на казано - изпълнено.Ако под построено се има предвид южната дъга на околовръстното в София и още 1-2 детелини....Не мисля ,че отсечката Харманли- Капитан Андреево е заслуга на това правителство,макар да им се падна честа да се тупат в гърдите и ББ да казва,че той направил тази магистрала.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Една от най-добрите статии на Карбовски напоследък, точно по темата. Жалко, че не се е регистрирал във форума още :Dhttp://www.standartnews.com/comments/details/id/857/%D0%94%D0%A1-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B8
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мисля , да .1.Конституцията ни е такава .2.В състава на ЕС сме.

Коментар

dudulia написа:
              Какво е построил министър Плевнелиев?Според мен само е разрушил. Ако следите внимателно изказванията му ще видите колко лъжи е изрекъл.Просто не се е намерил журналист,който да направи съпоставка на казано - изпълнено.
              Кажи нещо конкретно, че ми стана интересно
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                Накърнява правата на гражданина, спазващ обществените норми и законите.Ако гражданина нарушава законите на демократичната държава, от гражданин, се превръща в гражданин-престъпник и ако някой му наруши правата с цел да си получи заслуженото, аз подкрепям с две ръце.Нарушаването на правата, когато всички други методи да докажеш, че един гражданин е престъпник са изчерпани или невъзможни е нещо което бих допуснал, дори одобрил, ако зависи от мен.Не е редно, човек нехаещ за Закона, да търси защита в него, когато той се обърне срещу него.Този отговор удовлетворява ли те?
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Неразрешено подслушване имах на ума .Струва ми се и че въпроса с т.н. ,, скрити камери ’’ е много спорен от юридическа гледна точка .Цитирам те : ,,Не е редно, човек нехаещ за Закона, да търси защита в него, когато той се обърне срещу него ’’.Уви , това е една от болестите на демокрацията , но по-съвършен обществено-икономически строй не е все още достояние на човечеството , а не вярвам и да има такъв. Поздрави !

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                    Неразрешено подслушване имах на ума .Струва ми се и че въпроса с т.н. ,, скрити камери ’’ е много спорен от юридическа гледна точка .Цитирам те : ,,Не е редно, човек нехаещ за Закона, да търси защита в него, когато той се обърне срещу него ’’.Уви , това е една от болестите на демокрацията , но по-съвършен обществено-икономически строй не е все още достояние на човечеството , а не вярвам и да има такъв. Поздрави !
                    Ако някой убие човек и единственото доказателство е неразрешен запис с камера ти какво би отсъдил?Виновен?Или невинен, защото записващия няма разрешение или одобрение от записвания или от съдия?Ако екип от правоохранители, нахлуе в частен дом, без разрешение от съдия и намери вътре 500 килограма наркотик, като преди това екипа грозно е пребил спящите вътре мъже [въоръжени] за да предотврати съпротивата им, ти как би отсъдил?Примера не е случаен, впечатленията ми са лични.Британски съдия отсъди, че на членовете на екипа ще им бъде наложено предупреждение и забележка, а престъпниците ще бъдат доста дълго време в затвора, въпреки че правата им на британски граждани са били грубо погазени от органите на реда.Кое е по тежкото нарушение на закона?Някога замислял ли си се за понятието обществена опасност на самото нарушение на Закона?Каква обществена опасност са създали правоохранителните органи с грубото нарушение на Закона и каква обществена опасност са създали дилърите на кокаин със също толкова тежко нарушение.Съотнесено към обществото, кое е по-опасно?Бруталността на униформените към престъпниците или 500-те килограма кокаин, разпределен в джобовете на хиляди британски младежи.
                    www.cyxap.com

Коментар

Приятно е да комуникира човек с теб , но всички посочени от теб примери ме карат да мисля , че света не отива на добре . Аз също съм за приемането на доказателствени средства , както това е направено в англоаксонските страни , но сега у нас подслушването се санкционира от съдебната система.

Коментар

Един много умен човек бил казал че когато човек е готов да жертва свободата в полза на сигурноста, заслужава да изгуби и двете.....
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                          Приятно е да комуникира човек с теб , но всички посочени от теб примери ме карат да мисля , че света не отива на добре . Аз също съм за приемането на доказателствени средства , както това е направено в англоаксонските страни , но сега у нас подслушването се санкционира от съдебната система.
                          Нахлуването в частен дом без съдебна заповед също е престъпление в англосаксонските страни, но ако е направено срещу друго нарушение на Закона се преценява кое престъпление има по-голяма обществена опасност [опасност за обществото]. И се наказва съобразно изводите от преценката.В скорошния случай ... онези измекяри умъртвили детето във фризер, от глад, а част от обществото задава въпроси законно ли са подслушвани разговорите за организацията и осъществяването на абсолютно хладнокръвното убийство.WTF?! Това общество ли е?Казвам да спираме, че се изнервям, допуши ми се ...
                          www.cyxap.com

Коментар

Нещо много несериозно ми звучи обяснение за неразрешено подслушване с мотивировката, че видиш ли, с него е разкрито или възпрепятствано престъпление. Щом имат съмнение, ще следват правилата за осигуряване на разрешение за подслушване. А ако те не действат, сменят правилата, за да може да има контрол. Malone, на теб може да не ти пука, че някой те подслушва, но я си представи, че движиш бизнес за милиони и някой от системата с оправданието, че може да извършваш престъпления, те подслушва незаконно, а целата е съвсем друга. И цялата поверителна информация за бизнесът ти току виж се озове уж случайно в твой конкурент или пък лъснат компромати за теб в медиите. Няма ли контрол, всичко ще се опорочи.
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

* СТАТИЯМБМД: Подкрепата за Борисов се запазва18.01.2011 14:18Скандалите с подслушаните разговори имат известен стабилизиращ ефект за подкрепата за ГЕРБ и правителството, показва изследване на МБМДEдно интересно изказване на журналистка във "Вести":"Имала съм възможност да прекося целият свят надлъж и нашир и да се срещна с много българи от емигрантските среди и тяхното мнение е, че Борисов заслужава доверие, а Гоце, Станишев, Доган, Яне, разни "Трактори" и т.н. - не!!!Вчера разговарях с колеги западни журналисти и те са на мнение, че ГЕРБ водят много правилна външна и вътрешна политика, че финансовият министър е перфектен и това е причината България да е една от малкото държави, невъвели жестоки рестрикции, както това сториха десетки други правителства, а също така и че като не могат да се противопоставят с доводи и аргументи на правилната политика на Правителството, опозиционерите прибягват до оклеветяване, постигано с лъжи, заблуди, манипулации, инсинуации и демагогия".

Коментар

Според мен песента на ББ като политик е изпята.

Коментар

Working...
                                X