Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе то и за Доган какви ли не приказки се изприказваха ,пък човека е чист като Пиринска вода .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Бе то и за Доган какви ли не приказки се изприказваха ,пък човека е чист като Пиринска вода .
      Ми нали Бойко всички щеше да ги пъха в затвора? Какво стана? Сърди се на него, че не си е изпълнил заканите.И те като всяко друго нещо, казано от него. Вече почти година и половина САМО ПРИКАЗВА.А сега се видя, че по нищо не се различава от предходните, че са и комбина на всичко отгоре.Затова и на Доан му бутна само феса...пардон - барбекюто.

Коментар

има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
          Не говорят умните хора.Тези за умни ли ги имаш?И ако те не говорят, кой говори?Краси Радков ли?Антоний Странджев потвърди автентичността на неговия разговор с Ваньо Танов. Значи, все пак, говорят...

Коментар

Дидко а ти чу ли днеска Бат Бойко какво каза и как всички си налегнаха задниците и млъкнаха като насрани . Станишевите хора обвиниха Бойко че махнал някакъв от митниците и след няколко месеца отново го върнал . Да ама Бойко ги закла като каза, че той никога не би го върнал, а го е върнал българския съд , съд съставен от избрани от Станишевите хора съдии. Тъй че бат Бойко е чист като момина сълза и сега така ще насмете и Яне Янев , и Станивчетата , и дигналите глави напоследък Костовчета .

Коментар

Immortal написа:
              Sev написа:
              Не говорят умните хора.Тези за умни ли ги имаш?И ако те не говорят, кой говори?Краси Радков ли?Антоний Странджев потвърди автентичността на неговия разговор с Ваньо Танов. Значи, все пак, говорят...
              важното е дали разговора между ББ и ВТ е истински
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Според твоя човек Антоний Странджев е истински, а според моя, Бойко е сигурен в подправянето и сега ще хвърчат глави. Това си беше постановка да хванат тия дето изнасят информацията и да ги пратят в девета глуха при Станишев където им е мястото . Днеска Бойко ме изкефи като ги попита : кажете имената на тия дето ви дадоха записите и не ми казвайте единия е бил с каскет, а другия бил един нисичък човек . Когато при мен преди години попадна секретен доклад излязъл от министеркия съвет , то аз го занесох в прокуратурата и казах че един доблестен гражданин Алексей Петров ми го предаде. Точка по въпроса . Сега кажете и вие кой ви даде записите ? Мълчат всички като наакани. Нека тогава прокуратурата се сезира и разбере ,кой ги изнесе и истински ли са . :D Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата .

Коментар

коцев написа:
                  Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата .
                  Бат Бойко е стар пожарникар, а не старо ченге. Има доста голяма разлика.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Да ама нали в другата тема се разбра че всеки в България работи това което не му е работа . Може да е завършил пожарникар но си има дарба за ченге и си работи като ченге и по съвместителство и министър-председател .

Коментар

След тази история със записа и безпрецедентното оправдание на Бойко, че Първанов го бил накарал, заявявам, че КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОЛИГОФРЕН! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                      Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

koolio написа:
                        След тази история със записа и безпрецедентното оправдание на Бойко, че Първанов го бил накарал, заявявам, че КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОЛИГОФРЕН! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!
                        Е то щото при предните беше песен и всичко цъфтеше и връзваше та се оплакваме от сегашните...
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз си признавам, че съм един от двата милиона олигофрени дето го подкрепяме това правителство. :D :D

Коментар

Гледайте Слави!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Тоя пък от две години не го гледам. Какво можеш да научиш от неговото предаване освен от цинизми на уж така наречените му комици.

Коментар

коцев написа:
                                Аз си признавам, че съм един от двата милиона олигофрени дето го подкрепяме това правителство. :D :D
                                Честно казано на теб точно не ти вярвам и си мисля, че си провокатор на спорове (даже май си го и призна).
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X