Бе то и за Доган какви ли не приказки се изприказваха ,пък човека е чист като Пиринска вода .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Бе то и за Доган какви ли не приказки се изприказваха ,пък човека е чист като Пиринска вода .
Коментар
-
Sev написа:има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
Коментар
-
Дидко а ти чу ли днеска Бат Бойко какво каза и как всички си налегнаха задниците и млъкнаха като насрани . Станишевите хора обвиниха Бойко че махнал някакъв от митниците и след няколко месеца отново го върнал . Да ама Бойко ги закла като каза, че той никога не би го върнал, а го е върнал българския съд , съд съставен от избрани от Станишевите хора съдии. Тъй че бат Бойко е чист като момина сълза и сега така ще насмете и Яне Янев , и Станивчетата , и дигналите глави напоследък Костовчета .
Коментар
-
Immortal написа:Sev написа:има много наивни хорахора на такива постове не говорят за тези неща по телефонаако се случват такива неща - те не стават по телефонауправляващите са прекалено спокойни, но ми се струва че кроят шапка на Яне и цялата му групичка
Коментар
-
Според твоя човек Антоний Странджев е истински, а според моя, Бойко е сигурен в подправянето и сега ще хвърчат глави. Това си беше постановка да хванат тия дето изнасят информацията и да ги пратят в девета глуха при Станишев където им е мястото . Днеска Бойко ме изкефи като ги попита : кажете имената на тия дето ви дадоха записите и не ми казвайте единия е бил с каскет, а другия бил един нисичък човек . Когато при мен преди години попадна секретен доклад излязъл от министеркия съвет , то аз го занесох в прокуратурата и казах че един доблестен гражданин Алексей Петров ми го предаде. Точка по въпроса . Сега кажете и вие кой ви даде записите ? Мълчат всички като наакани. Нека тогава прокуратурата се сезира и разбере ,кой ги изнесе и истински ли са . :D Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата .
Коментар
-
коцев написа:Тъй че Бат Бойко е старо ченге, Танов също и за да си говорят така открито по телефона значи имат нещо на ум. И балъците веднага се хванаха на въдицата ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
koolio написа:След тази история със записа и безпрецедентното оправдание на Бойко, че Първанов го бил накарал, заявявам, че КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОЛИГОФРЕН! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
коцев написа:Аз си признавам, че съм един от двата милиона олигофрени дето го подкрепяме това правителство. :D :DAlfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар