Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега Коцев,би ли ми казал каква попара си сърбал на Костов?
    Костов най много ми падна в очите след изборите когато царя го свали от власт.Той се мислеше за несменяем и незаменим . Царя го помоли двамата да направят коалиция но Костов отказа ,млъкна и две години дума не обели . После си показа пак рогата като разцепи СДС и създаде някакво си ДСБ за което не гласуваха и два процента избиратели . Костов провали и Стоянов за втори мандат и въобще разби всичко дясно само и само за да покаже че без него не може. Да ама може . И ако не беше избран за народен представител сега щеше да е на отчет в прокуратурата за сумата му и зулуми извършени по негово време.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

stenli написа:
      Скоро ми разказаха как постъпва Милицията в "недемократична" Русия. Познат който е гостувал там е попаднал на блокада. Спират го и в момента , в който отваря стъклото му се подва лист , на който в първия момент моя познат не обръща внимание. Запитват го запознал ли се е с текста и УЧТИВО го ЗАМОЛВАТ да слезе от автомобила и да отвори багажника. Проверяващите не са редови милиционери, а еквивалента на нашенския БОП. В момента на проверката настъпва най-общо казано ситуация при която при тях остава само един служител, който ги ЗАМОЛВА да изчакат до решаване на проблема ,а между другото ги запитва къде е листа който са им връчили при началото на проверката и останал силно притеснен, че моя познат го е захвърлил. Открил го и се зачел внимателно в текста. Въпросния лист е прокурорско разрешение за това че въпросните служители имат право за точно определен период от време и на точно определено място да извършват тази проверка. Не случайно съм подчертал някой думи в текста, защото те отсъстват от речника на нашата полиция и едва ли ще се появят. Сигурно на много от нас се е случвало да го спират без причина да го карат да си отваря багажника и то не толкова учтиво без да представят какъвто и да е документ, че имат право на това. Да не говорим за прословутите акции на НСБОП от които доста невинен народ си изпати.
      Ти да не би да се опитваш да ни доказваш че Русия е "демократична страна".Недеей че хем е смешно и хем е тъжно.

Коментар

коцев написа:
        Колега Коцев,би ли ми казал каква попара си сърбал на Костов?
        Костов най много ми падна в очите след изборите когато царя го свали от власт.Той се мислеше за несменяем и незаменим . Царя го помоли двамата да направят коалиция но Костов отказа ,млъкна и две години дума не обели . После си показа пак рогата като разцепи СДС и създаде някакво си ДСБ за което не гласуваха и два процента избиратели . Костов провали и Стоянов за втори мандат и въобще разби всичко дясно само и само за да покаже че без него не може. Да ама може . И ако не беше избран за народен представител сега щеше да е на отчет в прокуратурата за сумата му и зулуми извършени по негово време.
        Аз не можах да разбера от поста ти,каква попара си сърбал ти от Костов. Коцев,понеже много българи разсъждават като теб,за това сме на това дередже.Не мога да проумея как може да сравняваш Костов с Боко Борисов.Това не ми го побира акъла. СДС си беше за разтурване защото беше създадено от БКП/БСП/.Стоянов сам си се провали на изборите.Нали знаеш,че кой каквото си направи,никой не може да му го направи.Е как си представяш Костов и Царя в коалиция,и на всичкото отгоре Царя да е водещ.Аз не си го представям.А и не е лошо да изброиш някои от золумите на Костов.Две правителства в два мандата просъществуваха от това което направи Костов в един мандат,трябва да ти припомня.

Коментар

Е па да не мислите че Германия ,Франция ,Англия са демократични страни ???? Да не можеш да си изхърлиш боклука през терасата , да не можеш да спреш с колата си където искаш , да не можеш да се напиеш като свиня и да караш пиян , да не можеш да прецакаш я застраховател я някой данък да не врътнеш и не внесеш ?? Те това ли е демокрация ? Демокрацията братя е тука в България.Като ги слушам какво казват докторите от Г.Оряховица днеска ,че детето е било мъртво родено , а на записите 24 часа след раждането единия да казва на другия че е още живо , а друг да казва в кофата ли да го давим ? И си ги оправдаха . Ами че то ако е било мъртво родено щеше ли да се стигнат до тия записи и разправии??? Ами и на снимката на ехографа показвало че е мъртъв плода още в майката . Абе много уважаеми доктори ,защо тогава си провеждахте тия разговори по телефона та да се разберете какво да правите като детето е още живо ???? Е те това е демокрация.

Коментар

коцев написа:
            Е па да не мислите че Германия ,Франция ,Англия са демократични страни ???? Да не можеш да си изхърлиш боклука през терасата , да не можеш да спреш с колата си където искаш , да не можеш да се напиеш като свиня и да караш пиян , да не можеш да прецакаш я застраховател я някой данък да не врътнеш и не внесеш ?? Те това ли е демокрация ? Демокрацията братя е тука в България.Като ги слушам какво казват докторите от Г.Оряховица днеска ,че детето е било мъртво родено , а на записите 24 часа след раждането единия да казва на другия че е още живо , а друг да казва в кофата ли да го давим ? И си ги оправдаха . Ами че то ако е било мъртво родено щеше ли да се стигнат до тия записи и разправии??? Ами и на снимката на ехографа показвало че е мъртъв плода още в майката . Абе много уважаеми доктори ,защо тогава си провеждахте тия разговори по телефона та да се разберете какво да правите като детето е още живо ???? Е те това е демокрация.
            Това което казваш е общо взето така,но не се нарича демоктация,а се нарича НАРОД който не е подготвен да живее в демокрация.От там идва всичко.Демокрацията ни беше наложена от вън в неподходяш момент от нашето развитие.Темата е много дълга...........

Коментар

Най после и с мен веднаж да се полусъгласиш. :D Бай ти Иван днеска прави 65 и почва 66 година та тъй че доста неща е видял и усетил и може да направи някои сравнения. :D

Коментар

коцев написа:
                Най после и с мен веднаж да се полусъгласиш. :D Бай ти Иван днеска прави 65 и почва 66 година та тъй че доста неща е видял и усетил и може да направи някои сравнения. :D
                ЧРД.Да си жив и здрав.Уважавам симпатиите към Бойко Борисов,но не си прав за Костов.

Коментар

Благодаря. :D Уважавам твоето мнение за Костов, а аз си държа на моето . Нали знаеш, че на една каца мед и трябва една лъжица катран и меда отиде по дяволите . Та по моите виждания добрите неща сторени от Костов отидоха по дяволите от някои негови действия. И следващия след Бойко пак ще е от същото тесто замесен тъй че светлина в тунела не се вижда в близко бъдеще.

Коментар

Стефане, ходил ли си към Рилския манастир? Минава се през Елешница до колкото си спомням. Костов има една къща там, която прилича на турски конак. С високи стени и прозорци като амбразури, но никой не го пита от къде е намерил толкова пари в онези гладни години.Костов нищо не е направил - направи го валутния борд. Той само махна 3 нули от парите и спестяванията на народа отлетяха в небитието. Жан Виденов и Костов ми струват 8 цифрена сума стари пари. А спомняш ли си какво стана с фондацията на жена му? А що се отнася за демокрацията, ако я бяха наложили от вън нямаше да сме на това положение. Демокрацията си я наложиха комунистите с тяхната - "Нежна революция". Иначе предпочетоха да викнат танковете, за което Младенов си отиде. А някой спомня ли си, че бившия омбоцман Гиньо Ганев бе член на полит бюро на ЦК на БКП?
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                      Стефане, ходил ли си към Рилския манастир? Минава се през Елешница до колкото си спомням. Костов има една къща там, която прилича на турски конак. С високи стени и прозорци като амбразури, но никой не го пита от къде е намерил толкова пари в онези гладни години.
                      Собственика на тази къща го познавам лично и мога да те уверя, че няма нищо общо с Костов.Стига с тая агенция "една жена ми каза".
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

От кога е собственик?

Коментар

nikolovvd написа:
                          Стефане, ходил ли си към Рилския манастир? Минава се през Елешница до колкото си спомням. Костов има една къща там, която прилича на турски конак. С високи стени и прозорци като амбразури, но никой не го пита от къде е намерил толкова пари в онези гладни години.Костов нищо не е направил - направи го валутния борд. Той само махна 3 нули от парите и спестяванията на народа отлетяха в небитието. Жан Виденов и Костов ми струват 8 цифрена сума стари пари. А спомняш ли си какво стана с фондацията на жена му? А що се отнася за демокрацията, ако я бяха наложили от вън нямаше да сме на това положение. Демокрацията си я наложиха комунистите с тяхната - "Нежна революция". Иначе предпочетоха да викнат танковете, за което Младенов си отиде. А някой спомня ли си, че бившия омбоцман Гиньо Ганев бе член на полит бюро на ЦК на БКП?
                          Първо за Костов съм чувал невероятни митове и легенди,които до сега нищо не излезе верно.За фондацията на жена му се правиха десетки проверки и се търсеше в сеното игла за да стане натопването ,но не можаха да намерят нищо.Толкова много БСП мрази Костов,че ако бяха открили нещо и най малко щяха да го изпратят там където им се иска.Като имаш в пред вид че съдебната система е тяхна.Второ,външната намеса в БГ дойде от рухването на комунизма в СССР и желанието на Горбачов да реформира и облагороди системата,която се оказа толкова нестабилна и загнила,че за голяма изненада и на самия него рухна неударжимо.БГ трябваше, ще не ще да тръгне по пътя на другите соц-страни без да е подготвена за това както бяха някои от тях.И трето не си спомням Гиньо Ганев да е бил член на политбюро.Знам че беше някакво комунистическо функционерче,но къде точно съм забравил.

Коментар

nikolovvd написа:
                            А някой спомня ли си, че бившия омбоцман Гиньо Ганев бе член на полит бюро на ЦК на БКП?
                            омбудсман
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Е вчера нали беше празника на моряците! Още съм под "упойка" Омммммм Боцман! :D

Коментар

Гиньо Ганев е зет на Кимьон Георгиев който е бил два пъти министър председател на България преди 9 септеври 44 година . Костов си назначи главен прокурор Н Филчев , направи председател на събранието Ал. Йорданов , президент му беше Стоянов та защо не се справи с комунягите ????? Защото и той беше вътре с двата крака . Защото и той както сега Бойко е заобиколен с алчни човечета които им подливат вода .Бойко поне за сега без много да се церемони им дава червен картон и казва защо ги маха ,докато Станишев ,Костов ги махаха без да обелят и дума . Даже имаше реплика на Стоянов към Костов : Иване ,кажи си . Ама Иван мълча като партизанин на разпит и за това вече не е онзи Иван от когото хората очакваха много неща да направи .

Коментар

Working...
                                X