Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Румен_Хинчев написа:Дидо , отвратен съм от начина , по който разговаря ЕЛИТЪТ на обществото ни . За жалост както разговаря , така и действа.....Срам ...срам
Коментар
-
Дидо ,много е по добре полицейска държава отколкото разкапана държава. От полицейското насилие се страхуват само тези които има действително за какво да се страхуват. Ето и тая сутрин разкритието за зъболекарката със фиктивните си прегледи и то на хора от другия край на България без да са ги виждали. Какво говори това ? Това говори че трябва да се въведе полицейщина защото нямаме и армия която да се справи със ситуацията в страната . Гледам футболните президенти ходят с по два джипа охрана Гр.Ганчев, Т.Батков, Титаните . Ми нали им е чист бизнеса бре ,от какво се страхуват За това съм твърдо за полицейска държава . 50 години съм живял в такава държава , 20 години в демократична държава но чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава . :D
Коментар
-
Пропускате някой моменти! Нали не си мислите, че някой стои със слушалките и докато текат диалозите той стенографира или че зад всяко СРС стои служител, който слуша.Мисля, че всеки знае, че употребата на СРС-се разрешава от съда, а това което пишат журналистите не ми се коментира.На мен ми е направило впечетление, че вече няколко пъти (за 3-4 се сещам в момента) български граждани бяха транспортирани и спасени от сигурна смърт с правителствени самолети или хеликоптери. Някой спомня ли си подобни случаи по време на управлението на последните 2-3 правителства? Аз си спомням, че 5-тима медици бяха оставени 8 години в Либийски затвор, а един български министър-председател публично изрази мнение, че били виновни. Още като е станало ясно на Станишев, че губи властта през Март 2009 година са спрели плащанията за болници и лекари, но това никой не го споменава. Целия бюджет на Министерството на отбраната е бил преведен и изхарчен още първото полугодие. Нещо което никой и никъде не прави. А розовите BMW - та забравихте ли ги! Въобще изказвания на хора от опозицията трябва да се проверяват, защото в тях фактите се изопачават. Примери много, но тук не е мястото за анализи. Факт е, че тройната коалиция е заложила доста мини с една единствена цел - компрометиране на всяко едно правителство, което дойде на власт. Като се почне с неразплатените пари по държавни поръчки и се стигне до тайните анекси към договорите и поръчани, но непредвидени в бюджета плащания за фрегати и хеликоптери. Представете си, че сте поръчител на някой изтеглил 1000 лв. заем от банката и този някой го е рефинансирал 2-3 пъти и сега сумата е 10000 лв., а той е драснал за чужбина и сега Вие трябва да връщате тези пари. Как ще се почувствате?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:Дидо ,много е по добре полицейска държава отколкото разкапана държава. От полицейското насилие се страхуват само тези които има действително за какво да се страхуват. Ето и тая сутрин разкритието за зъболекарката със фиктивните си прегледи и то на хора от другия край на България без да са ги виждали. Какво говори това ? Това говори че трябва да се въведе полицейщина защото нямаме и армия която да се справи със ситуацията в страната . Гледам футболните президенти ходят с по два джипа охрана Гр.Ганчев, Т.Батков, Титаните . Ми нали им е чист бизнеса бре ,от какво се страхуват За това съм твърдо за полицейска държава . 50 години съм живял в такава държава , 20 години в демократична държава но чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава . :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз затова на миналите избори ми се щеше Станишев пак да ги спечели, та да го видя сега какво ще прави след като се насади на пачи яйца .Щеше да е отнесъл боя още в края на миналата година . ПП. Колега за да го накарат приятеля ти да разтовари буса това е защото поголовно в тая държава се краде и вече никой на никого няма вяра . Все пак доста неща се намират при такива внезапни проверки и то не само в колите . Ще разтоварям разбира се . Американците след атентатите как набързо се съгласиха на какви ли не проверки по летищата . Нали са демократична държава ? щом го налага действителноста значи ще изпълняваме.
Коментар
-
dudulia, през Пролетта до с.Ружинци обл. Видин стана ПТП. Микобус се е обърнал след неправилно изпреварване. В буса единият от мъжете е бил полицай, но цивилен. Като е дошла патрулката на КАТ цивилния полицай е започнал да размахна служебната си карта, но въпреки това са проверили товара на буса. Така са хванали 60 мастер бокса с цигари без бандерол.Та както пише Коцев - "чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава", че от тази демокрация 20 години нито на пътя с колата си спокоен, нито на улицата с тези кражби и побоища си спокоен.Трябва да стане ясно, че дали си депутат, министър или циганин, щом прекрачиш закона прошка няма, а като те спрат за проверка оказваш съдействие, защото те не са излезли по собствено желание да рискуват живота си на пътя.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:Дали не бъркате понятията ПРАВОВА държава и ПОЛИЦЕЙСКА държава???Правова (законова) държава - ДАПолицейска държава - НЕ
Коментар
-
Хаджов, това е един от редките случаи, когато няма да се съглася с теб.Айде холан, и ние бяхме полицейска държава, цели 45 години. Още ли ни трябват?!?Испания беше при Франко, Гърция беше при полковниците, за Германия нещо не се сещам след Хитлер да са имали полицейщина (изключвам ГДР). Нито за Холандия, Белгия, Швеция, Швейцария...Иначе си прав за манталитета. Трудно се избива нещо, създавано над 1300 години А културата си я имахме, ама нещо потъна в морето от псевдо-култура (т.нар. чалга-култура).Нов Ренесанс ни трябва, ново Възраждане (по нашенски).Едва ли това ще стане с Бойко Пожарникаря начело обаче...
Коментар
-
Защо като отидетем в някоя Еврорейска държава си спазвате ограниченията на скоростта, чистотата по улиците и т.н., а като се върнем в България я караме през пръсти. Хвърляме си боклуците където ни падне, караме в нарушение и като ни спрат търсиме начин да се оправим и т.н. Някой има ли представа какво ще му се случи, ако направи опит да подкупи полицай в тези т.нар. демократични държави? Задавали ли сте си въпроса защо в някой държави бутилките с алкохол ги държан в книжни пликове. Правете разлика между свобода и свободия.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:Хаджов, това е един от редките случаи, когато няма да се съглася с теб.Айде холан, и ние бяхме полицейска държава, цели 45 години. Още ли ни трябват?!?Испания беше при Франко, Гърция беше при полковниците, за Германия нещо не се сещам след Хитлер да са имали полицейщина (изключвам ГДР). Нито за Холандия, Белгия, Швеция, Швейцария...Иначе си прав за манталитета. Трудно се избива нещо, създавано над 1300 години А културата си я имахме, ама нещо потъна в морето от псевдо-култура (т.нар. чалга-култура).Нов Ренесанс ни трябва, ново Възраждане (по нашенски).Едва ли това ще стане с Бойко Пожарникаря начело обаче...
Коментар
-
Навсякъде е хубаво, но най-добре си е у нас http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6147266,00.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар