Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Между другото, без да взимам страна, да вметна, че е общоприето да се счита, че плодът е формирано бебе СЛЕД от 24 до 28 седмица, в зависимост от държавата. В държавите, в които е разрешен абортът (както и у нас), не се счита за престъпление умъртвяването на плод под тази възраст. В противен случай трябва да приемем, че всеки аборт е убийство. Моето мнение тук няма значение, важно е какво казва закона.Този плод е бил на под тази "възраст", така че във всички случаи е нямало как да стане човек. Не са били формирани жизненоважни органи и няма как това същество да оживее и да се развие. Тези лекари това са го знаели много добре, цинизмът им е безграничен, но не виждам в какво могат да го обвинят.Отделно, че оная 17 годишна мръхла е заявила, че не иска детето.Кире, и аз от самото начало това се питам. Какви СРС-та, какви глупости.Знам от приятел - дознател, че ВСИЧКО се записва и се пази определено време. Точно така ми каза той. "ВСИЧКО" се записва. Ти си прави сметката За англочетящите - може да прочетете това: http://www.telegraph.co.uk/health/he...важното изречение тук е: "Amelia Hope showed little sign of life but doctors were able to revive her.Under law they are not obliged to do so unless they feel it is in the child’s best interest." [Амелия Хоуп е показала малко знаци на живот, но докторите са били в състояние да я съживят. Съгласно закона те не са били задължени да го правят, освен ако не почувстват, че е в интерес на детето]Тук говорим за плод на над 23 седмици. В нашия случай имаме плод на 20 седмици и 5 дни. Изводите оставям за вас.
    Дидо , отвратен съм от начина , по който разговаря ЕЛИТЪТ на обществото ни . За жалост както разговаря , така и действа.....Срам ...срам
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
      Дидо , отвратен съм от начина , по който разговаря ЕЛИТЪТ на обществото ни . За жалост както разговаря , така и действа.....Срам ...срам
      За начинът им на говорене имам обяснение, и ще го цитирам тук (писах го в друг форум):"Факт е, че лекарите са доста цинично племе. Факт е и, че за тях нещата които за нас са ненормални, са ежедневие. Нормален човек би ли станал хирург? Трябва да си преди всичко касапин и да не ти пука от кръв. Ако нормален човек види полуразцепен череп, ще припадне, а тези "престъпници" в бели престилки го зашиват и веднага след това си пият кафето. Факт е, и че цялата тази ситуация, и ситуацията в Благоевград, е точно в момент, когато докторите стачкуват, и точно в момент, когато от всички нас ОТКРАДНАХА пред очите ни 1.5 милиарда лв, НАШИ здравни осигуровки. Факт е, че сегашните и предишните управляващи дискредитираха УЧИТЕЛИТЕ, СЪДИИТЕ и сега ЛЕКАРИТЕ. Чувам обаче от мои приятели, полицаи, че под една или друга форма, щели да имат 13-та заплата. Неофициално. Е, да ни е честита новата полицейска държава. Честит ви новия 9-ти септември. Сега и като се почне с АЕЦ Белене, поне ще има къде да ни пращат да работим. То и трудовия лагер там май все още стои..."Нарочно цитирах и другата част от мнението си.Моето лично мнение е, че дали докторите са виновни или не - това могат да каже само СЪДЪТ. След справедлив процес.Ако са виновни с действие или бездействие - нека си понесат наказанието. Съгласно закона.Но не мога да оправдая събличането чисто гола на лекарка с 35-годишен стаж в полицията. Това с каква цел е?!? Да не е скрила оръжие или наркотици ли?!?Всички знаем как работи нашата полиция. Не мога да си кривя душата - работи като светата инквизиция. И ако тук някой все още си мисли, че в Полицията спазват законите и Правата на задържаните граждани (казвам задържаните, не осъдените!!!), жестоко, ама жестоко се лъжете.Ето и една хубава статия, между другото:http://e-vestnik.bg/10553/zashto-pod...ni-sa-po-zakon

Коментар

Дидо ,много е по добре полицейска държава отколкото разкапана държава. От полицейското насилие се страхуват само тези които има действително за какво да се страхуват. Ето и тая сутрин разкритието за зъболекарката със фиктивните си прегледи и то на хора от другия край на България без да са ги виждали. Какво говори това ? Това говори че трябва да се въведе полицейщина защото нямаме и армия която да се справи със ситуацията в страната . Гледам футболните президенти ходят с по два джипа охрана Гр.Ганчев, Т.Батков, Титаните . Ми нали им е чист бизнеса бре ,от какво се страхуват За това съм твърдо за полицейска държава . 50 години съм живял в такава държава , 20 години в демократична държава но чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава . :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Пропускате някой моменти! Нали не си мислите, че някой стои със слушалките и докато текат диалозите той стенографира или че зад всяко СРС стои служител, който слуша.Мисля, че всеки знае, че употребата на СРС-се разрешава от съда, а това което пишат журналистите не ми се коментира.На мен ми е направило впечетление, че вече няколко пъти (за 3-4 се сещам в момента) български граждани бяха транспортирани и спасени от сигурна смърт с правителствени самолети или хеликоптери. Някой спомня ли си подобни случаи по време на управлението на последните 2-3 правителства? Аз си спомням, че 5-тима медици бяха оставени 8 години в Либийски затвор, а един български министър-председател публично изрази мнение, че били виновни. Още като е станало ясно на Станишев, че губи властта през Март 2009 година са спрели плащанията за болници и лекари, но това никой не го споменава. Целия бюджет на Министерството на отбраната е бил преведен и изхарчен още първото полугодие. Нещо което никой и никъде не прави. А розовите BMW - та забравихте ли ги! Въобще изказвания на хора от опозицията трябва да се проверяват, защото в тях фактите се изопачават. Примери много, но тук не е мястото за анализи. Факт е, че тройната коалиция е заложила доста мини с една единствена цел - компрометиране на всяко едно правителство, което дойде на власт. Като се почне с неразплатените пари по държавни поръчки и се стигне до тайните анекси към договорите и поръчани, но непредвидени в бюджета плащания за фрегати и хеликоптери. Представете си, че сте поръчител на някой изтеглил 1000 лв. заем от банката и този някой го е рефинансирал 2-3 пъти и сега сумата е 10000 лв., а той е драснал за чужбина и сега Вие трябва да връщате тези пари. Как ще се почувствате?
          Няма начин да няма начин!

Коментар

коцев написа:
            Дидо ,много е по добре полицейска държава отколкото разкапана държава. От полицейското насилие се страхуват само тези които има действително за какво да се страхуват. Ето и тая сутрин разкритието за зъболекарката със фиктивните си прегледи и то на хора от другия край на България без да са ги виждали. Какво говори това ? Това говори че трябва да се въведе полицейщина защото нямаме и армия която да се справи със ситуацията в страната . Гледам футболните президенти ходят с по два джипа охрана Гр.Ганчев, Т.Батков, Титаните . Ми нали им е чист бизнеса бре ,от какво се страхуват За това съм твърдо за полицейска държава . 50 години съм живял в такава държава , 20 години в демократична държава но чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава . :D
            Колега Коцев,аз се страхувам от свякакъв вид насилие, включително и полицейско! Щом има насилие,няма демокрация.Не мисля,че България е една демократична страна. Не мисля,че е нормално да те спре полицай на пътя и да те накара да си разтовариш половината бус със стока на пътя,без да ти покаже заповед за подобно действие.Последното е факт от преди 1 седмица,като полицаите са се държали супер брутално с шофьора- мой приятел.Попитах го дали е поискал заповед за подобно действие,а отговора беше:"Ако бях поискал,щях да отнеса един приклад от автомат." Не мисля,че е нормално да се всява страх в обикновенният гражданин по този начин,а престъпниците да си ходят спокойно покровителствани от управляващите.Тук Дидо е напълно прав,че в момента има много действия напомнящи методите на управление на Т.Живков.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз затова на миналите избори ми се щеше Станишев пак да ги спечели, та да го видя сега какво ще прави след като се насади на пачи яйца .Щеше да е отнесъл боя още в края на миналата година . ПП. Колега за да го накарат приятеля ти да разтовари буса това е защото поголовно в тая държава се краде и вече никой на никого няма вяра . Все пак доста неща се намират при такива внезапни проверки и то не само в колите . Ще разтоварям разбира се . Американците след атентатите как набързо се съгласиха на какви ли не проверки по летищата . Нали са демократична държава ? щом го налага действителноста значи ще изпълняваме.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dudulia, през Пролетта до с.Ружинци обл. Видин стана ПТП. Микобус се е обърнал след неправилно изпреварване. В буса единият от мъжете е бил полицай, но цивилен. Като е дошла патрулката на КАТ цивилния полицай е започнал да размахна служебната си карта, но въпреки това са проверили товара на буса. Така са хванали 60 мастер бокса с цигари без бандерол.Та както пише Коцев - "чесно да ти кажа предпочитам полицейската пред тази наша демократична държава", че от тази демокрация 20 години нито на пътя с колата си спокоен, нито на улицата с тези кражби и побоища си спокоен.Трябва да стане ясно, че дали си депутат, министър или циганин, щом прекрачиш закона прошка няма, а като те спрат за проверка оказваш съдействие, защото те не са излезли по собствено желание да рискуват живота си на пътя.

Коментар

Дали не бъркате понятията ПРАВОВА държава и ПОЛИЦЕЙСКА държава???Правова (законова) държава - ДАПолицейска държава - НЕ

Коментар

Immortal написа:
                    Дали не бъркате понятията ПРАВОВА държава и ПОЛИЦЕЙСКА държава???Правова (законова) държава - ДАПолицейска държава - НЕ
                    Всички държави,които ги наричаме днес правови и наистина са такива са преминали през полицейска държава.Примерите са безкрайни-Германия,Франция,Испания,Италия,САЩ,Япония и т.н.Да не говориме за Англия-люлката на демокрацията.Така че споко,ще станеме правова,но кога това най вече зависи от гражданите.А това е дълъг ПРОЦЕС,не става веднага и лесно-култура и манталитет не се създават лесно.

Коментар

Хаджов, това е един от редките случаи, когато няма да се съглася с теб.Айде холан, и ние бяхме полицейска държава, цели 45 години. Още ли ни трябват?!?Испания беше при Франко, Гърция беше при полковниците, за Германия нещо не се сещам след Хитлер да са имали полицейщина (изключвам ГДР). Нито за Холандия, Белгия, Швеция, Швейцария...Иначе си прав за манталитета. Трудно се избива нещо, създавано над 1300 години А културата си я имахме, ама нещо потъна в морето от псевдо-култура (т.нар. чалга-култура).Нов Ренесанс ни трябва, ново Възраждане (по нашенски).Едва ли това ще стане с Бойко Пожарникаря начело обаче...

Коментар

Защо като отидетем в някоя Еврорейска държава си спазвате ограниченията на скоростта, чистотата по улиците и т.н., а като се върнем в България я караме през пръсти. Хвърляме си боклуците където ни падне, караме в нарушение и като ни спрат търсиме начин да се оправим и т.н. Някой има ли представа какво ще му се случи, ако направи опит да подкупи полицай в тези т.нар. демократични държави? Задавали ли сте си въпроса защо в някой държави бутилките с алкохол ги държан в книжни пликове. Правете разлика между свобода и свободия.

Коментар

В други държави като видят нарушител предупреждават полицията. При нас като видят полиция (червена астра?) предупреждават нарушителя.

Коментар

Както винаги у нас всичко е наобратно! После другите ни виновни.

Коментар

Immortal написа:
                              Хаджов, това е един от редките случаи, когато няма да се съглася с теб.Айде холан, и ние бяхме полицейска държава, цели 45 години. Още ли ни трябват?!?Испания беше при Франко, Гърция беше при полковниците, за Германия нещо не се сещам след Хитлер да са имали полицейщина (изключвам ГДР). Нито за Холандия, Белгия, Швеция, Швейцария...Иначе си прав за манталитета. Трудно се избива нещо, създавано над 1300 години А културата си я имахме, ама нещо потъна в морето от псевдо-култура (т.нар. чалга-култура).Нов Ренесанс ни трябва, ново Възраждане (по нашенски).Едва ли това ще стане с Бойко Пожарникаря начело обаче...
                              Това също е един случай,когато няма да се съглася и аз с тебе,нищо че винаги съм споделял написаното от теб.Тези 45 години не бяха полицейска държава в смисъла който влагаме.Това бяха 45 години най примитивно възможното и просташко мракобесие,когато ни управляваше утайката на Българското общестео.Знаеме как и кой и помогна да дойде на власт.Точно това е времето когато се създаде ,отгледа и се утвърди днешната ценостна система и манталитет.И береме плодовете.Както каза нов Ренесанс и Възраждане ни трябва.Тука съм съгласен с теб.

Коментар

Навсякъде е хубаво, но най-добре си е у нас http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6147266,00.html

Коментар

Working...
                                X