Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямат никакво оправдание. Трябва да подадат оставка. Няма какво да се обсъжда, допуска, обсъжда и т.н. Трябва да подадат оставки и толкова.

Коментар

Като се замисля, не ме притесняват толкова, тези които са отишли, а по-скоро останалите. Колко трябва да си откраднал и корумпиран, щом не те изкушават бързи и лесни 6000лв (толкова е цената, посочена за въпросните телефони)?
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Беднотия!А като си беден си податлив на изкушения.По-лошото е, че не познават закона и практически няма как да вземат толкова скъп подарак, а са отишли да правят закони.Вярно е, че всяко стадо си има мърша, но в случая мършата е много бе!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Не е имало телефони понеже са скъпи и медиите няма как да ги осигурят. Ако имаше, мислите ли, че няма да го отнесат като куцо пиле домат ? А пък един (не го чух добре кой е и от коя партия е ... май от РЗС) отишъл за да вземе скъпия телефон с идеята да го продаде после, и парите да ги дарял на дом за изоставени деца. М**А Т* Д***А З*****А. Нагъл бееее

Коментар

Тия са нереално зле http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...red_zakon.html
            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Айдеее, 1,5млрд в джобчето. Браво, ашколсун, машала. Ама иначе пари за здравеопазване НЯМА.http://www.dnes.bg/politika/2010/12/...аааайде да си ходиш....ще те замоля...

Коментар

ls1 написа:
                Айдеее, 1,5млрд в джобчето. Браво, ашколсун, машала. Ама иначе пари за здравеопазване НЯМА.http://www.dnes.bg/politika/2010/12/...аааайде да си ходиш....ще те замоля...
                КОлега и да молиш няма да си тръгне.Има още за крадене. А нека колегата Коцев да го защитава.Такова беззаконие в нашата страна от доста време не бях виждал,но не ми се пише в момента,че ще трябва да напиша роман...
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Абе хора. Честно. Последните месеци и седмици просто....абе без думи съм направо! То сме били по нанадолнище, то е имало наглост, но сега е просто...БЕЗМЕРНО! Имам чувството че някой е казал на всички с власт ’айде, всички получавате кардбланш’. Те вече откровено, гледайки ни в очите, ни правят на тъпаци и глупаци. То не е ’окрадох те хитро без да се усетиш’ като преди. То е ’измъквам ти от джоба, казвам ти в очите че ти измъквам от джоба, ограбвам те, измамвам те, и всичко това ти го казвам право куме в очи, ти тъпак и идиот такъв’. Ей така се чувствам последните месеци.

Коментар

Що бе? Преди не беше ли същото. Болниците пак си правеха дългове и държавата в края на годината ги покриваше.И в крайна сметка пак ние плащама и то три пъти. Веднъж плащаме здравни осигуровки. Втори път като се наложи да влезеш в болница пак си плащаш - я за избор на екип, я за липсващи консумативи, които трябва сам да си купиш и прочие нерегламентирани плащания. И третият път вземат от бюджета, който се пълни пак от нас и им плащат борчовете.А за последните събития с убитото бебе, което било мъртво родено, а от СРС-тата се разбира, че е живяло 15-20 часа. Нима през последните години не е имало подобни случаи, но всичко се е "замитало под чергата" и не е стигало до прокуратурата, а само до медиите, на които своевременно им е запушвана устата.Колко пъти са давали по телевизията хора, които се жалват, че не искат да ги оперират преди да се плати и ги оставят да се мъчат с часове докато пристигнат парите. Реакция обаче никаква! Сега като се махна натиска и информационното затъмнение върху медиите и циреите взеха да се пукат. Е който е имал някога цирей знае, че картинката никак не е красива.

Коментар

Що бе? Учудвате ли си?Върнете се назад и прочетете мненията на колегите (и моите) от преди година, година и нещо.

Коментар

Четейки отново безсмъртната произведение на Христо Смирненски си мисля, че нашите управници прескачат на троен скок стъпалата... Със страшна сила това важи за последните управляващи според личните ми наблюдения отвътре доскоро и сега отстрани... ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТАПосвещава се на всички, които щекажат: "Това не се отнася до мене!" "Кой си ти?" - попита го Дяволът. "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко нещастни хората!" Това говореше млад мъж с изправено чело и стиснати юмруци. Той стоеше пред стълбата - висока стълба от бял мрамор с розови жилки. Погледът му бе стрелнат в далечината, гдето като мътни води на придошла река шумяха сивите тълпи на мизерията. Те се вълнуваха, кипваха мигом, вдигаха гора от сухи, черни ръце, гръм от негодувание и яростни викове разлюляваха въздуха и ехото замираше бавно, тържествено, като далечни топови гърмежи. Тълпите растяха, идеха и облаци жълт прах, отделни силуети все по-ясно и по-ясно се изрязваха на общия сив фон. Идеше някакъв старец, приведен ниско до земи, сякаш търсеше изгубената си младост. За дрипавата му дреха се държеше босоного момиченце и гледаше високата стълба с кротки, сини като метличина очи. Гледаше и се усмихваше. А след тях идеха все одрипели, сиви, сухи фигури и в хор пееха протегната, погребална песен. Някой остро свиреше с уста. Друг, пъхнал ръце в джебовете, се смееше високо, а в очите му гореше безумие. "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко са нещастни хората! О, вие, там горе, вие..." Това говореше млад момък с изправено чело и стиснати в закана юмруци. "Вие мразите онези мъже?", попита Дяволът и лукаво се приведе към момъка. "О, аз ще отмъстя на тия принцове и князе. Жестоко ще им отмъстя заради братята си, заради моите братя, които имат лица жълти като восък, които стенат по-зловещо от декемврийските виелици! Виж голите им кървави меса, чуй стоновете им! Аз ще отмъстя за тях! Пусни ме!" Дяволът се усмихна: "Аз съм страж на онези горе, и без подкуп няма да ги предам." "Аз нямам злато, аз нямам нищо, с което да те подкупя. . . Аз съм беден дрипав юноша. . . Но аз съм готов да сложа главата си." Дямолът пак се усмихна: "О, аз не искам толкова много! Дай ми ти само слухът си!" "Слухът си? С удоволствие. . . Нека никога нищо не чуя, нека. . ." "Ти пак ще чуваш!" успокои го Дяволът и му стори път. "Мини!" Момъкът се завтече, наведнъж прекрачи три стъпъла, но косматата ръка на дявола го дръпна: "Стига! Спри да чуеш, как стенат там долу твоите братя!" Момъкът се вслуша. Странно - защо те започнаха изведнъж да пеят весело и така безгрижно да се смеят! . . . И той пак се завтече. Дяволът пак го спря: "За да минеш още три стъпала, аз искам очите ти!" Момъкът отчаяно махна ръка: "Но аз тогава няма да мога да виждам нито моите братя, нито тези, на които отивам да отмъстя!" Дяволът: "Ти пак ще виждаш. . . Аз ще ти дам други, много по-хубави очи!" Момъкът мина още три стъпъла и се вгледа надолу. Дяволът му напомни: "Виж голите им кървави меса!" "Боже мой! Та това е тъй странно: кога успяха да се облекат толкова хубаво! А вместо кървавите рани, те са обкичени с чудно алени рози! . . ." През всеки три стъпала Дяволът взимаше своя малък откуп. Но момъкът вървеше, той даваше с готовност всичко стига да стигне там и да отмъсти на тези тлъсти князе и принцове: Ето едно стъпало, само още едно стъпало и той ще бъде горе! Той ще отмъсти заради братята си! "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци. . ." "Млади момко, едно стъпало още! Само още едно стъпало и ти ще отмъстиш! Но аз винаги за това стъпало искам двоено откуп: дай ми сърцето и паметта си!" Момъкът махна ръка: "Сърцето ли? Не! Това е много жестоко!" Дяволът се засмя гърлесто, авторитетно: "Аз не съм толкова жесток. Аз ще ти дам в замяна златно сърце и нова памет! Ако не приемеш, ти никога няма да минеш това стъпало, никога няма да отмъстиш за братята си - тези, които имат лица като пясък и стенат по-зловещо от декемврийските виелици." Юношата погледна зелените иронични очи на дявола. "Но аз ще бъда най-нещастния. Ти ми взимаш всичко човешко!" "Напротив - най-щастливия! . . . Но? Съгласен ли си: само сърцето и паметта си?" Момъкът се замисли, черна сянка легна на лицето му, по сбръчканото чело се отрониха мътни капки пот, той гневно сви юмруци и процеди през зъби: "Да бъде! Вземи ги!" . . .И като лятна буря, гневен и сърдит, разветрил черни коси, той мина последното стъпало. Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна долу, гдето ревеше и проклинаше сивата тълпа. Погледна, но нито мускул не трепна по лицето му; то бе светло, весело, доволно. Той виждаше долу празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни. "Кой си ти?" - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът. "Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nikolovvd написа:
                          А за последните събития с убитото бебе, което било мъртво родено, а от СРС-тата се разбира, че е живяло 15-20 часа. Нима през последните години не е имало подобни случаи, но всичко се е "замитало под чергата" и не е стигало до прокуратурата, а само до медиите, на които своевременно им е запушвана устата.
                          Колега,знаеш ли на колко метра живея от Родилното в Търново - на 200-300 м. , знаеш ли какво пише в Акта за раждане на сина ми - Роден в Горна Оряховица. На доста търновски деца пише същото място на раждане. Умно момче си замисли се защо ли е така и дали пък това явление не води до това събитие, около което се вдигна толкова шум. Защо не коментираш и ареста на благоевградските лекари които са си свършили работата. И ако са пък чак толкова големи бандити защо още на другия ден са пуснати.

Коментар

Разбирам те колега, но аз не обсъждам професионализма на лекарите.Имах пред вид укриването на лекарски грешки, защото за 21 години демокрация няма нито един наказан лекар за допусната грешка.Дали българските лекари са най-добрите в света или имаше информационо затъмнение.Не искам да защитавам никой. Нека нещата се изяснят, а после съда да се произнесе по въпроса за вината. В последно време се забелязва залитане към другата крайност. Докато запушваха устите на журналистите се говореше, че няма свобода на словото, когато им дадоха свобода - взеха да залитат към жълтия спектър. Днес дори СРС-та четоха в Народното събрание. Нещата отиват вече към свободия.

Коментар

stenli написа:
                              nikolovvd написа:
                              А за последните събития с убитото бебе, което било мъртво родено, а от СРС-тата се разбира, че е живяло 15-20 часа. Нима през последните години не е имало подобни случаи, но всичко се е "замитало под чергата" и не е стигало до прокуратурата, а само до медиите, на които своевременно им е запушвана устата.
                              Колега,знаеш ли на колко метра живея от Родилното в Търново - на 200-300 м. , знаеш ли какво пише в Акта за раждане на сина ми - Роден в Горна Оряховица. На доста търновски деца пише същото място на раждане. Умно момче си замисли се защо ли е така и дали пък това явление не води до това събитие, около което се вдигна толкова шум. Защо не коментираш и ареста на благоевградските лекари които са си свършили работата. И ако са пък чак толкова големи бандити защо още на другия ден са пуснати.
                              Бате Бабуин и неговата ГРОБ не се справят(царя е гол)Опитват се да върнат тоталитарзма, но и за това са некадърни. За изброяване на издънките им няма да ми стигнат символите в поста.За случая в Горна Оряховица мисля,че е редно да коментирам след като излезне съдебно медицинската експертиза.Тя ще даде отговор дали е мъртвородено,аборт и т.н.На фона на този случай прозира пълна полицейщина.Но може би голяма част от народа искаше точно това.Да бъдеш осъден за това,че някой някъде нещо е казал.
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

едно голямо НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                                фиат мареа 103 понита
                                спринтер 122 понита
                                пасат с 90 умрели понита

Коментар

Working...
                                X