Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм един от тези "виладжии", които ползват електричество 2-3 месеца в годината. Нямам нищо против въвеждането на такава такса, но проблема не е в нея самата, а възниква вследствие от нея. Понеже апартамента ми е газифициран мога да ви кажа, че газоразпределителните дружества отдавна /поне от 2 год./ тихомълком си извоювха тази такса и тя е около 3лв и някакви стотинки, мога да ви кажа какво се получава на практика. Домакинство, което не консумира газ, респективно ел. енергия, при невероятния микс от месечни сметки, най-често забравя да плати точно тази, която не консумира. А тя е 3 лв. Следва прекъсване на газоподаването - разбирай ел. захранването и за възстановяването му дружествата ти искат "реално направените разходи" по прекъсване и възстановяване на захранването а те възлизат, за сега на скромните суми от примерно 40 лв. за "Овергаз изток" АД и 20 лв. за "IVN". Ха честито!
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

За да сме точни - 3.42.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

По повод електромерите.Може би знаете, че те са собственост на ЕРП-то. Отделен е въпроса, че ни прибраха старите и ни сложиха нови в пъти по-чувствително електронни такива.Представете си, че са наша собственост и се повреди. Колко мислите ще платите за ремонта и проверката от Метрологията? Да не говорим, че като средство за измерване то трябва да се проверява периодично. Периодичността е зададена в закона за измерванията.За таксиметровите апарати и на една година и струва поне 10 лв.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

А още по-големия проблем е, че замерването на точността на електромерите НЕ става в независима лаборатория, а в техни лаборатории, на ЕРП-тата. Ако електромерът показва по-малко от реалното, веднага го подменят. Ако показва повече от реалното обаче, никой не знае какво го правят Аз съм минал по пътя да тествам електромер. Резултатът беше, че ми казаха, че електромерът ми работи перфектно, въпреки това го смениха с нов.

Коментар

Въпреки това е добре човек да си сложи и вътре в къщата един собствен електромер, за да не се окаже някой ден, че трябва да плати 4 цифрена сума за ток.

Коментар

nikolovvd написа:
              Въпреки това е добре човек да си сложи и вътре в къщата един собствен електромер, за да не се окаже някой ден, че трябва да плати 4 цифрена сума за ток.
              Това по никакъв начин няма да му помогне.Иначе относно ГЕРБ - ето какви хора са "знаещите" и "можещите" им кадри:Уволнената вече директорка на Държавен ФОнд "Земеделие" Калина Илиева, дъщеря на пожарникаря Иван Илиев се оказва, че е заемала тази висока държавна длъжност с фалшива германска диплома... http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ina_ilieva_za/

Коментар

Който лъже на въже! - казва една българска поговорка.Предпочитам да мине разследването и когато всичко се докаже да коментираме, защото вестниците (дори и нежълтите) обичат да публикуват сензации, за да си вдигнат тиража.Обаче когато се окаже, че са сгрешили не пускат опровержение на първа страница, а някъде между страниците и то само няколко реда, ако въобще пуснат нещо да си признаят грешката.

Коментар

Фактът, че вече е уволнена, говори, че не ще да е партенка...Макар, че уволнението й също е обвито в мъгла (виж другата статия, към която има линк в горната).Лошото е, че изобщо е била назначена, и то на такава длъжност. А е завършила УЖ през "далечната" 2007-ма...толкова е способно момичето, че почти веднага на такъв висок пост в държавата. Ама тати не е кой да е. Аз умишлено написах какъв е. Правете си изводите сами.

Коментар

Ето за това ББ казва, че няма приятели. Точно заради такива като бащата на тая червена шапчица, ако се сещаш за вица!Някой в желанието си да оправят детето ceрат и на чест и на приятелство и на всичко.А може баща й да не знае нищо за далаверите. И ти да си като видиш дипломата от Германия ще се радваш, а няма да питаш дали не е фалшива.Мацката е пълнолетна! Да си носи отговорността! Лошото е, че така омаскарява и родителите си!

Коментар

Силно се надявам да си я понесе. От 6 месеца до 10 години затвор според Германските закони. А разследването е в Германия, не тук, така че може да стане интересно Всъщност ето една статия, която доста осветлява въпроса: http://zonabg.info/Tema.40_41/8392.article/

Коментар

Вчера, след откриване на кравеферма в Добри дол, ББ прелетя с хеликоптера над Видин, за да се запознае с това как върви строежа на ДунавМост 2. Цитат от някой от локалните вестници четох днес. По горното пораджа в мен няколко въпроса. Пак откриване, все откриваме, не взеха да закрият нещо, като например някое ромско гето. Прелетял с хеликоптера да види, какво е видял никой не му е ясно, по моста се работи, инфраструктурата е зарязана, основните пътни възли са отсфирени и започнатите надлези събират прах 4-5 месеца вече без да има жив човек там. И още нещо ме човърка от вътре, защо с хеликоптер, да беше дошъл с кола, докато мине през 5 км булевар 2 пъти да спира да изправя джанти някаде при гумаджиите. Освен Pr-a до сега нищо полезно не съм видял, особенно след изказването на кмета (гербаджия) "За ремонта на булеварда има пари, но няма да се прави сега, а докато се направи ще караме както сме свикнали" . Щом вече сме и свикнали не е на добре работата.

Коментар

Да се молим за сняг, че поне дупките да се напълнят с нещо. Вече жената я пращам пеш до Кауфланд и да се връща с такси. Аз кола за градски офроуд нямам!

Коментар

http://www.dnes.bg/politika/2010/12/...40&oid=3446091 Това отговаря ли на въпроса от заглавието на темата :D
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Лъчо президент :D
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

dikanio написа:
                                http://www.dnes.bg/politika/2010/12/02/dilemata-na-deputatite-zakon-ili-skyp-podaryk.105244http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3446091 Това отговаря ли на въпроса от заглавието на темата :D
                                Мда. Както писах и в един друг форум - картинката щеше да е още по-жалка, ако в някоя общинска или държавна служба на местно ниво се пусне слух, че местен магазин има промоция на олио по 1 лв и сирене по 2 лв.Ситуацията щеше да е същата, само дето нямат служебни автомобили.Иначе съм разочарован - един мой познат, който е депутат от ГЕРБ, също фигурира в списъка. Мислех го за по-съвестен... Както и да е. С каквито се събереш, такъв ставаш, е казал народа.

Коментар

Working...
                                X