Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към Бойко лична неприязън нямам, дори не го познавам лично Просто знам какви хора се напъхаха в ГЕРБ. Вижте в началото на темата, там съм писал. Става въпрос за хората по места. Това са същите хора, които преди бяха членове на БКП, после на СДС, после на НДСВ, сега са в ГЕРБ. Както е казал народа обаче, със стари ку..ви нов бардак не се прави. А Бойко направи точно това.И той самият е като тях.Затова и не очаквам някаква промяна генерална в държавата. Да, работи се по магистралите. Да, може и да станат.И? Ако комунягите бяха довършили концесията с "португалската" фирма, сигурно и те щяха да се бият в гърдите, че видите ли, направили магистралата.Аз пак ви питам - нещо в личния ви живот, което да зависи от управлението на държавата, да се е променило към по-добро?Или да изчакаме още 400 дни (щото първите 400 изминаха)?

Коментар

Не знам като не разчиташ на социалната система и работиш частно, какво толкова може да ти се промени в личния живот от страна на държавата, но за общината мога да кажа.Държавата... ми не вдигнаха парното, което си е традиция и гърчат телекомите за мобилност на номерата, което ми трябва. Аааа, аз и "Стара планина" си харесвам.
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

nikolovvd написа:
        Що бе? СерГЕЙ Станишев като се изразяваше правилно и може да се подписва и правилно да си пише името какво направи с милиардите излишък. Раздаде ги на свои хора или греша?
        Ти сега да не мислиш, че е по-различно?Големите проекти и тяхното честно и изгодно реализиране са само за парлама и за хвалба!По места пълненето на партийните каси по старите изпитани методи продължава!При това сега се прави в условията на криза и уж нямало кинти... Няма ли ... лелелелеле...Естествено щом се пълни партийната каса - има и съответното чадърче! Мога да давам и конкретни примери, но няма смисъл-никога не е имало.Някои системи в държавата за това са измислени - за да може да се точи безнаказано и незабележимо с минималин риск.Ноооооо.... хората имат ВЯРА! Сила за управляващите и проклятие за народа.Земя на слепци...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какво ли ще стане ако разделим темата на две-тези на заплата и тези които сами си оформят първичните счетоводни документи :D
          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

’Е, аз да се разчекна ли?!’

Коментар

steven написа:
              Не знам като не разчиташ на социалната система и работиш частно, какво толкова може да ти се промени в личния живот от страна на държавата, но за общината мога да кажа.
              Значи викаш като сме на частно и не разчитаме на държавата, нищо никога няма да се промени, така ли?Да ти кажа какво очаквам да ми се промени:- търговете, на които участвам да се провеждат законно и да няма наши и ваши;- да има повече условия за развитие на малкия бизнес; като не ми помагат, поне да не ми пречат;- като си свърша някъде работата, да ми бъде платено ВЕДНАГА, както аз плащам веднага, като ида в магазина. Независимо дали на общината, държавата или друга частна фирма върша услуги;- Да бъде повишен стандарта на хората, така и те ще могат да си позволяват много повече от услугите, които аз предлагам, така ще се повиши и моят стандарт и т.н.- образователната, здравната и други системи, които всички ползваме, не зависят от това дали работим като частници или сме на работа някъде. Ама подобрение не виждам, освен още и още проблеми.Мога още доста неща да измисля, но сега сутрин рано не ми се е събудил мозъка още

Коментар

Ааа, ок Аз за държавни поръчки не съм и помислял, щото съм малка фирма. Изобщо държавата не ме засяга по никакъв начин пряко, а бизнес климата не го намирам толкова лош (в ИТ сферата) - работа има, разплаща се нормално.Общо взето не съм съгласен, че държавата има особена роля в повишаването на стандарта на живот откъм доходи, освен за пенсионерите, но то е вързано с данъците на работещите главно в частния сектор. Услугите и аз ги чакам да се подобрят, ама ще има да си чакам.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Не може да очакваме нещата да се променят веднага. Правителството е ново, но хората надолу са същите, които са работили и през последните 10 години. Какво може да се направи? Или да се уволнят некадърниците и мързеливците, или да се накарат да работят.
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

А ,,поскатаваме ,,ли някое и друго левче ей така от любов към спорта или да има за ,,хлебеца,, държавата да не е пък за две кафета я -за данъците иде реч. :D
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Някои нещо да каже за министър Плевнелиев ????? Няма нали ? Човек на място . Още няколко такива министри и ще потръгне работата . :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Още през Лятото на 2011 година ще може дасе увеличе минималната работна заплата.А Плевнелиев е министърът отличник в правителството. За него най-много важи поговорката - "Казана дума - хвърлен камък". Пълна противоположност на предшевственикът си.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Оплюване по поръчка06.11.2010 Що е то "професионалист в оплюването"? Ами, това е най-новата професия - и в България, пише "Дойче веле"Призрак броди из Югоизточна Европа - призракът на професионалния критик в интернет.Той броди по шест до осем часа на ден из онлайн-изданията на вестниците, из блогове и форуми от всякакъв вид.Там оплюва политическите опоненти на онези, които му плащат.И най-обича да прави това по време на предизборна кампания.Работата му е удобна: професионалистът в оплюването може да работи и от вкъщи по пижама.БГ-форумите - едно много нецивилизовано мястоВ България критиката в интернет също може да донесе пари, обяснява социалният антрополог Харалан Александров:"Действително има усещане, че определени постинги са ясно мотивирани от партийна принадлежност. Така че самото обвинение в това, че си платен форумец, е част от това агресивно говорене, което обезценява и атакува гледната точка на другия. В този смисъл българските форуми са едно много нецивилизовано място."Към това "нецивилизовано място" спадат не само постингите, свързани с политиката, а и тези, насочени срещу ромите например.Според Харалан Александров особено във времена на криза расистките и ксенофобски изказвания се разпространяват особено бързо в интернет.Източник: "Дойче веле"

Коментар

Хаджов, кажи кой да питам за някой лев... Аз така и така плюя, поне да не е без пари...

Коментар

Immortal написа:
                              Хаджов, кажи кой да питам за някой лев... Аз така и така плюя, поне да не е без пари...
                              На тебе най малко бих желал да обяснявам.Отиваш на Позитано 20 и там ще те насочат.Абе то не е само до парите.Има си хора ,които винаги си плюят и оплакват и са недоволни от каквото и да било.Това си е българска черта в народопсихологията ни.Те си го правят и без пари.Далеч съм от мисълта да те оприличавам към тази категория.Поздрави.

Коментар

момчета ,нека гледаме малко по позитивно,в европа сме ,България не е чак толкова лошо място за живеене,я си помислете как щяхте да ни завиждате ако бяхте коренен жител на зимбабве......да не изброявам ,има и много други.А,и още нещо ,може ли някой да ми каже защо Софиянци реват най- много .Правете добри неща и се чувствайте щастливи -ето ,днес настойх един рутер на едни приятели и помогнах да залепим един гипсокартон на една стена на други,те пък ме почерпиха -аз се чувствам хепи.....Това ми хрумна на 2+1/2 водки в събота вечер.Правете добри неща за семействата си,те като са добре ,и страната ще е добре
                                типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                                хюндай акцент 1.5 CNG
                                киа каренс +метан

Коментар

Working...
                                X