Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз не бих се разсърдил ДДС да стане 7%, ама то не е само до желание. Аз не съм голем фен на МРЗ, но точно пък по време на криза (което предполага безработица) да се вдига, съвсем ми се вижда странно. Но добре, имаш някакви конкретни очаквания, които за теб са си обективни.Аз от държавата очаквам единствено добро упралвение на данъците ми, което означава по-добри административни услуги и пътища (изобщо инфраструктура). Едното са го подхванали, за другото има много мизерни проблясъци, но като цяло не виждам как държавата ще ме направи по-богат, без да свали данъците, което засега не мисля, че е реалистично.
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

mnpenchev написа:
      Аз лично, няма да му се разсърдя ако на 6 месеца вдигат минималната работна заплата с по 50 лева.
      И това ще стане 2012 година и не с 50, а с 100 лв.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Не, нищо друго не очаквам - цял живот си мечтая за магистрала до морето, метро и волейболна зала в столицата Изобщо не ме интересува образованието, здравеопазването, земеделието, туризма, безработицата, престъпността и прочие, никому ненужни глупости.....

Коментар

Ще стане колега! Тези дни изнесоха данни за резерва - над 6 милиарда, а както си споняш имаше решение да се вземат пари от резерва и да си финансира бюджета за компенсиране на бюджетният дефицит.При тази ситуация той трябваше да падне под 4 милиарда или нещо подобно. Тогава БСП нададоха вой, но сега мълчат, защото ако се обадят ще ги "шамарят" с факти, които няма да са в тяхна полза.

Коментар

Нищо конкретно не казваш, Kuku. В същия дух мога да ти отговоря, че в изброените сфери има раздвижване и се работи. Така смислен спор не може да се води. Не че горя от желание, но от време на време чета темата
            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Не мисля, че има нужда от конкретика - просто се огледай наоколо и ми кажи, че ти харесва това, което виждаш!

Коментар

Kuku написа:
                Не мисля, че има нужда от конкретика - просто се огледай наоколо и ми кажи, че ти харесва това, което виждаш!
                Ама то и преди 2 години не ми харесваше, какво има да му се сърдя на ББ, да не е фея от приказките? И част от нещата, които не ми харесват, се променят - ще има път, ще има диференцирано заплащане на университетите, има някакви опити в болниците.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

nikolovvd написа:
                  От преди няколко месеца нашите са закупили два автомобила, с които да проверяват равността на покритието, както и товароносимостта.Мисля, че на строителита ще им се стъжни.При нас нали строят моста на Дунав. Майката си тракат Германските инженери. Всяка порция бетон се тества. При над 35 градуса спират изливането на бетона и работят нощно време. Вече са подминали средата на реката. В Неделя закарах жената да го види от близо. Няма лабаво!
                  Защо тая информация я няма в пресата !!!!!!Тия слабоумните журналисти що не тръгнат да разгледат какво има в татковината ...Преди три години развеждах едни италиански колеги из България и какво беше учудването ми когато пътувах по магистралата от Бургас до Карнобат ( едно редче нямаше написано никъде ). Компанията ЯЗАКИ открила преди 3-4 години огромен завод в Ямбол ( инфо от ИММОРТАЛ ( Дидо ) .Постоянно следях , следя и ще следя нещата , ама ей богу за напредъка на моста научавам от теб колега . Ето затова предпочитано място за четене е ФОРУМА .
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Steven, аз казах, че това не засяга само Бойко, а и всички преди него, просто в момента той е на мястото, което всички плюят.Иначе мен лично най-много ме дразни с постоянните си бръщолевеници ’АЗ това, АЗ онова, АЗ другото..... АЗ, АЗ, АЗ....’ - тъп пожарникар!Даже не може да се изкаже като хората, а сигурно и името си пише грешно.... като гледам и избирателите му май са на същото дередже

Коментар

Kuku написа:
                      Steven, аз казах, че това не засяга само Бойко, а и всички преди него, просто в момента той е на мястото, което всички плюят.Иначе мен лично най-много ме дразни с постоянните си бръщолевеници ’АЗ това, АЗ онова, АЗ другото..... АЗ, АЗ, АЗ....’ - тъп пожарникар!Даже не може да се изкаже като хората, а сигурно и името си пише грешно.... като гледам и избирателите му май са на същото дередже
                      Когато някой казва АЗ поема и отговорност .Иначе ситуацията обикновенно е следната :- когато трябва да се свърши работа - ДА СВЪРШИМ ТУКА ЕДНА РАБОТА ;- когато работата е свършена - СВЪРШИХ ЕДИ КАКВО СИ ;- когато има издънка - ТЕ СГРЕШИХА или СГРЕШИХТЕ .Бойко чест му прави , че ползва АЗ в първите два случая . Скоро и грешки доста ще започне да признава , но всяко нещо с времето си. :D
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Що бе? СерГЕЙ Станишев като се изразяваше правилно и може да се подписва и правилно да си пише името какво направи с милиардите излишък. Раздаде ги на свои хора или греша?

Коментар

Е, да де, това имам предвид и аз - народа иска да разбира, какво говорят политиците, а Бойко говори точно на народен език.... бил той прост и тъп, ама народен - извода оставям на вас

Коментар

Т.е. всичкото ти плюене (образно казано, не съм чел темата) срещу управлението е заради личната ти неприязън към личността на ББ? Ако е така, то какво да ти кажа, много хора му се дразнят, а пък аз като го видя някъде да говори се наслаждавам на шоуто Някак си по ме интересува какво става, отколкото дали премиерът владее изкуството да говори много и красиво, но без да казва нищо.
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              nikolovvd написа:
                              От преди няколко месеца нашите са закупили два автомобила, с които да проверяват равността на покритието, както и товароносимостта.Мисля, че на строителита ще им се стъжни.При нас нали строят моста на Дунав. Майката си тракат Германските инженери. Всяка порция бетон се тества. При над 35 градуса спират изливането на бетона и работят нощно време. Вече са подминали средата на реката. В Неделя закарах жената да го види от близо. Няма лабаво!
                              Защо тая информация я няма в пресата !!!!!!Тия слабоумните журналисти що не тръгнат да разгледат какво има в татковината ...Преди три години развеждах едни италиански колеги из България и какво беше учудването ми когато пътувах по магистралата от Бургас до Карнобат ( едно редче нямаше написано никъде ). Компанията ЯЗАКИ открила преди 3-4 години огромен завод в Ямбол ( инфо от ИММОРТАЛ ( Дидо ) .Постоянно следях , следя и ще следя нещата , ама ей богу за напредъка на моста научавам от теб колега . Ето затова предпочитано място за четене е ФОРУМА .
                              не си гледал внимателнолично ББ го тръбеше по телевизията
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами, не - личната ми неприязън е последното нещо, което вече прелива чашата, докато гледам и слушам АЗ, АЗ, АЗ.... и кво ТИ?

Коментар

Working...
                                X