Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Аз и преди съм казвал - реално, ББ не прави абсолютно нищо НОВО!Всички осъществени проекти, са проекти, които просто се довършват и за това се получава така, че виждаш ли ’Той бил го направил!’ - довършва започнатото, но не може да се справи с новопоявилите се проблеми, защото просто не му е там мястото, както и на 90% от обкръжението му Населението спокойно може да живее и без еди-коя-си дъга от околовръстното или без поредните няколко километра магистрала, както е живяло толкова години наред.... а може да живее и без метро, може да живее и без волейболна зала, може да живее и без много други "подобрения", защото те фактически не влияят РЕАЛНО на стандарта и качеството на живот в страната..... за сметка на важните неща, които буквално смачкват народа, но с тях няма как да се покажеш по телевизията За това и лично аз ще плюя всеки (НЕ само и конкретно ББ), който ми разяснява, колко добре е България в момента, понеже не-знам-си-кво.... а то се оказва, че при постигнато едно маловажно подобрение, са пропуснати други пет съществени
    Не съм фен на Бойко Борисов,но от всичко което си написъл почти нищо не е верно.Смени тъмните очила.

Коментар

Как реши, кое е вярно, като аз говоря принципно?! Нещо конкретно ли имаш предвид? Кой точно от проектите е сътворен от това правителство, а не от предишните?Знаеш ли от кога съществуват градоустройствените планове, в които са заложени метро, пътен възел, южна дъга и прочие?Кажи, какво ПОЛЕЗНО нещо за народа направи това правителство?Не, че предишните направиха много де....

Коментар

Kuku написа:
        Как реши, кое е вярно, като аз говоря принципно?! Нещо конкретно ли имаш предвид? Кой точно от проектите е сътворен от това правителство, а не от предишните?Знаеш ли от кога съществуват градоустройствените планове, в които са заложени метро, пътен възел, южна дъга и прочие?Кажи, какво ПОЛЕЗНО нещо за народа направи това правителство?Не, че предишните направиха много де....
        То ако не можеш сам да разбереш колко неверни неща си написъл,то колкото и да ти се обясняват няма да разбереш,защото не си невръстно дете за да тепърва да ти се обяснява.Още по зле е ,че градоустройствени планове може да е имало и от 20 години,но никой до сега не ги реализираше.Сега като почнаха да стват нещата,търсим под вола телето.Верно е че народа може да живее и без южната дъга на околовръсното,и без продължението и,и без магистрали и без метро и въобще може да се върне да живее и в камената ера,но каква е ползата от това което проповядваш.То народа живя и 50 години под комунистическо мракобесие,но какво спечели от това.И преди и сега,последните в Европа.

Коментар

добре де ,аз сега какво да правя ,имам работа дето не е зле платена за Пловдив(за София вероятно не ) ,имам семейство със собствено жилище ,2 коли -по на 15 и 20 години,като мен вероятно са много хора в България -ами аз сега стискам палци на който и да е във власта да успее ,не ща да емигрирам ,искам да мога да си ходя с приятели на кръчма на бира с картофкичат пат ,да идем на моренце ,чат пат на планина -а бе България не чак толкова лошо място за живеене НЕ ЩА ДА ЕМИГРИРАМ!Нека Бойко да успее ,ако не ,нека другия който ще дойде да успее За манталитета на хората -работя в немски завод -ами като производителност сме по добре от заводите на фирмата в германия и австрия.има строг контрол и всяко нарушение се санкционира .подредено и чисто е,има отдели за всяка дейност ,всеки се занимава само с неговата работа .що тази схема работи ?дори и цигани си имаме даже са много работливи.ами ако трябва да си внесем управляващи и да се реши проблема
          типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
          хюндай акцент 1.5 CNG
          киа каренс +метан

Коментар

Stefan Hadjov написа:
            Kuku написа:
            То ако не можеш сам да разбереш колко неверни неща си написъл,то колкото и да ти се обясняват няма да разбереш,защото не си невръстно дете за да тепърва да ти се обяснява.Още по зле е ,че градоустройствени планове може да е имало и от 20 години,но никой до сега не ги реализираше.Сега като почнаха да стват нещата,търсим под вола телето.Верно е че народа може да живее и без южната дъга на околовръсното,и без продължението и,и без магистрали и без метро и въобще може да се върне да живее и в камената ера,но каква е ползата от това което проповядваш.То народа живя и 50 години под комунистическо мракобесие,но какво спечели от това.И преди и сега,последните в Европа.
            Лошото е, че ти явно не разбираш смисъла на написаното от мен, защото аз говоря принципно, а ти се хващаш за подробностите Няма нужда да живеем в комунизъм или в каменната ера, а е важно да живеем правилно и ползотворно (както искаш разбирай ’правилно и ползотворно’), да се развиваме и да гледаме все напред.В този ред на мисли, не само ББ, а и доста други преди него, само и единствено тъпчат народа, докато замазват очите му със залъгалки.... да, магистралата Е залъгалка, дъгата на околовръстното Е залъгалка, волейболната зала Е залъгалка, метрото Е залъгалка, а преди това имаше още залъгалки, залъгалки, залъгалки.....За да не остана пак погрешно разбран, ще дам един съвсем простичък пример - магистралата до морето изобщо не ме грее, при положение, че нямам пари да ходя на море

Коментар

Интересно ми е мнението ви за оправданията на ЦЦ в парламента относно имотното му състояние. Алекооо, Алеко...прав беше тогава, прав си и сега...

Коментар

На мен ми е проблем, а и не само на мен, че няма магистрала до София, и вместо 3 часа трябва да карам 5 часа за да дойда да си изхарча парите в София. Не знам дали магистралата е залъгалка, но е необходимост за всички. Без инфрастуктура може да се мерим само с африканските републики.ls1 Не останаха чесни хора в тая държава, що се чудиш?

Коментар

няма прокопсала държава без пътищапътищата не са за кеф пътищата водят инвеститорифирмите са по-производителниние също, защото не си губим времето в път
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Както се казва - "Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!"Не мисля, че магистралите са залъгалка. Сега е момента да се строят. 1. Усвояват се Еврофовдовете.2. Създават се нови работи места, които са много важни в условия на криза.3. Цените на строителството, както и материалите в момента са най-ниски и стойността на магистралата като цяло ще е поне с 30% по-ниска, от колкото след 2-3 години.4. Докато се усвояват Европарите по магистралите ще могат да се подготвят нови проекти по съответните програми.А като има добра инфраструктора и бизнесът ще се развива. Спомняте ли си преди 15-20 години какви беше? Телефонни централи от 1929 година. По телефона неможеш да се разбереш и викаш ли викаш. Един факс не можеш да пратиш цял час. От Ямбол до София се пътуваше по 5-6 часа. Защо забравяме от къде сме тръгнали и благодарение на високите технологии въведени от часният бизнес сме стигнали до тук. От правителството се иска да подсигури добри условия за бизнес - инфраструктура, ниска престъпност и ликвидиране на корупцията.
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Всичко това за магистралите ще е много хубаво ако се правеха като хората. Масово гледам пътища правени преди 2-3 години сега са на дроб сърма. Айтос-Провадия например. По Хемус 20-ина километра преди В. Търново посока София. За Цариградско вие кажете, доколкото разбрах от ден първи са нагънати здраво. За Варна гледам за една година били покрити десетки хиляди и стотици хиляди квадратни метра дупки - и пак е като минно поле. Сигурен съм че всеки от вас може да даде примери. Така че за мен в голямата си част не е ’правим магистрали’ а е ’вземаме едни пари и правим нещо, дето да се налага да го правим наново след 5 години и пак да вземем едни пари’. Същото е и за подменянето на ВиК инфраструктура...и още много неща.

Коментар

От преди няколко месеца нашите са закупили два автомобила, с които да проверяват равността на покритието, както и товароносимостта.Мисля, че на строителита ще им се стъжни.При нас нали строят моста на Дунав. Майката си тракат Германските инженери. Всяка порция бетон се тества. При над 35 градуса спират изливането на бетона и работят нощно време. Вече са подминали средата на реката. В Неделя закарах жената да го види от близо. Няма лабаво!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Ахаааа....значи ОТТУК нататък всичко ще е както трябва... :D . Вече съм спокоен. :D

Коментар

Хораааа!!! с пътища и метро НЕ се управлява държава - проумейте го!!!Разбира се, че е полезно за всички да ги има, НО за сметка на какво?

Коментар

Ти какво полезно очакваш от правителството? Аз не виждам кой как тъпче народа и какво общо има правителството с това, че ти нямаш пари да идеш на море. Какво конкретно е жертвал ББ, за да прави магистрали? Т.е. какво не е направил, което е трябвало и можело да направи досега, за да може да идеш на море?
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                                Ти какво полезно очакваш от правителството? Аз не виждам кой как тъпче народа и какво общо има правителството с това, че ти нямаш пари да идеш на море. Какво конкретно е жертвал ББ, за да прави магистрали? Т.е. какво не е направил, което е трябвало и можело да направи досега, за да може да идеш на море?
                                Аз лично, няма да му се разсърдя ако на 6 месеца вдигат минималната работна заплата с по 50 лева.

Коментар

Working...
                                X