Коцев, да си чул нещо за митничарското селище през изминалите 7 дни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:.... Тъй че багера да ги погва подред . :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
коцев написа:Е то за това това правителство и Бойко са недолюбвани, защото почват да въвеждат някакъв ред в държавата .Рибарски селища , цигански гета и какво ли не още се пръкнаха е така от нищото . Митничарски селища , тузарски резервати , затворени улици че там живеел Алексей Петров и други като него и така нататък . Тъй че багера да ги погва подред . :DEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Vladim написа:И искаш ли да се хванем на бас, че от митничарските къщи най-много да съборят една, две ...Не карат джетове във вододайни зони и не се пекат тумбаците в чашката на язовира.Шест апартамента в София, една къща с двор в провинцията, два гаража и 9 дка гори има министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и съпругата му Десислава.Трите апартамента, двата гаража и къщата в годечкото село Шума са придобити през 2008 г., става ясно от имотната декларация на Цветан Цветанов до Сметната палата. Общата стойност на двете жилища с гаражите е 255 000 лв., като декларираната сума на практика е данъчната оценка, а не действителната им цена. Апартаментите са изплатени същата година, става ясно още от декларацията. През 2008 г. Цветанов беше зам.-кмет на София. Криза на имотния пазар все още нямаше, а цената на квадратен метър ново строителство в столицата не падаше под 1000 евро. Закупеният от Цветанов и семейството му нов апартамент от 113 кв. е за 127 000 лв. или по 647 евро за квадрат жилищна площ.Къщата на семейството на вътрешния министър в село Шума е 994 кв.м. През 2007 г. Цветанови купуват 9 дка гори и поляни в района на селото. Стойността на сделката не е посочена. На депозити в български банки министърът държи 75 497 лв. МВР-шефът има и ипотечен кредит в размер на 59 000 евро, а съпругата му - лизингов кредит от 24 500 лева..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:...В bTV сега вземете да обяздите тема със селище на извънземни, гледаемостта е важна.Времето да бъде между "Сълзи над Босфора" и "Перла"...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
От цялата работа само балъците ще изгорят, защото този, който има 5 милиона да си построи някакво имение, може и е отделил няколко стотин хиляди да го узакони.Като резултата ще изгорят само държавните служители, които срещу скромно заплащане са осигурили необходимите документи.Почти няма кътче от страната, където да няма подобно показно застрояване, но до сега никой не е обръщал внимание на сигналите от обикновените граждани и така 20 години.То не бяха унищожаване на дюни, стоителство на плажната ивица (нещо абсолютно незаконно) и т.н. Да припомням ли последните къщи на крайно нуждаещи се - пет етажни хотели. Да обаче бащата прокурор и то в София, а децата им бедени, бедни завалийките, едва събрали парички за хотелче на брега на морето.Важното е хората да наберат смелост и да сигнализират за подобни мести пишман бизнесмени.А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.
Коментар
-
Immortal написа:nikolovvd написа:А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.
Коментар
-
ОК, Vladim, виновни са шефовете и програмния директор, но ти повтаряш същите безмислени неистини, които те се мъчат да втълпят на обществото.В репортаж на bTV се казва, че "разследването" показва, че в "митничарското" селище има само един митничар [всъщност са двама] и в същото време репортажа продължава с определението "митничарско селище".Това прилича ли ти на коректна медия?Имаш моите извинения, но очаквам мислещите хора, за какъвто те мисля теб, да бъдат поне малко реалисти. И да не повтарят като папагали, чутото по "телевизията"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
nai7 написа:Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.
Коментар
-
Immortal написа:nai7 написа:Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Дидко,много лошави приказки хортуваш. От моята камбанария виждам че за всекиго има място под слънцето стига да е кадърен. Вместо да гоните децата си в чужбина то се опитайте да ги вкарате в правия път да учат , защото знанията са в основата на всичко . Това поколение дето завършва сега било средно ,било висше образование над 90% не разбира абсолютно нищо , няма елементарни познания за работа .
Коментар
-
Коцев, аз като съм учил и разбирам - какво от това?Ето ти един виц, който сутринта прочетох, и е много на място:Срещнали се двама приятели бизнесмени:- Какво става, как е?- А, всичко е наред, само се чудя, решил съм да намеря работа на моя син, сам да се оправя вече.- Нямаш проблеми, пращаш го при мене, получава служебен апартамент, служебна кола, почва с 1000 лева заплата...- Да, ама аз исках да започне от нулата - да ходи с градския транспорт на работа, да получава 150 лева на месец...- О, не знам как ще стане, хората учат по пет години за такава работа...
Коментар
-
Immortal написа:nai7 написа:Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар