Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коцев, да си чул нещо за митничарското селище през изминалите 7 дни?

Коментар

коцев написа:
      .... Тъй че багера да ги погва подред . :D
      А, какъв е реда много интересно? И искаш ли да се хванем на бас, че от митничарските къщи най-много да съборят една, две и "ще ги бутаме" е само замазване на очите? Пределно ясно е, че мястото на рибарите не е там, че цапат и, че ЕС вдига врява, но тези хора там все пак изкарват прехраната си! Не карат джетове във вододайни зони и не се пекат тумбаците в чашката на язовира.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

коцев написа:
        Е то за това това правителство и Бойко са недолюбвани, защото почват да въвеждат някакъв ред в държавата .Рибарски селища , цигански гета и какво ли не още се пръкнаха е така от нищото . Митничарски селища , тузарски резервати , затворени улици че там живеел Алексей Петров и други като него и така нататък . Тъй че багера да ги погва подред . :D
        Аз пък виждам само една промяна.Единственият мачкан е обикновения човек. Единсвените губещи са малките и средните фирми.Единствените, които имат обекти в строителството са тези които строят пътищата и метрото, а те хич не са случайни. Не случайно всичко друго фалира вече или е на път да фалира.Мутрите си мутреят и въпреки всички показни акции, нищо не се променя. Колкото и бог Бойко да се перчи по телевизията.Циганите са си все същите и никой нищо не прави да се справи с тях и тяхната наглост. Правят си каквото им кефне.Единственето, което се е променило от мутренските години е, че сега съсипват обикновените хора с уж легални методи.Вижте само клипчето, което Vladim пусна. Като банда лешояди.По принцип избягвам да гледам и чета новини, но реших да хвърля поглед на темата, и съм потресен.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Vladim написа:
          И искаш ли да се хванем на бас, че от митничарските къщи най-много да съборят една, две ...Не карат джетове във вододайни зони и не се пекат тумбаците в чашката на язовира.
          Еми те в "митничарското" селище са точно толкова къщите на митничари. От които едната е 70 квадрата както и да я мериш. Тази на Стефан Марашев.За джетове не знам. Може би само в медиите съществуват такива на този язовир.Като че ли тези [двете, митничарските] къщи се ползват само като се ходи за риболов, което не е забранено, дори и за митничари.Но не е лошо да видим някога осъдена медия за подвеждане на общественото мнение. Пък нека да е от неграмотност, че не и е известно, че на, и около границата няма само митничари.Намират се и сводници и бензинджии, ресторантьори, "чейнчеджии" и каквито още се сетите.Не че от "Галерия" са стока, но поне снимаха мъничка част от имотите на Цветанов, а именно 994 кв.м. вила, която по документи се води 100 кв. м., но вероятно това не е толкова интересно и не е незаконно.По принцип:
          Шест апартамента в София, една къща с двор в провинцията, два гаража и 9 дка гори има министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и съпругата му Десислава.Трите апартамента, двата гаража и къщата в годечкото село Шума са придобити през 2008 г., става ясно от имотната декларация на Цветан Цветанов до Сметната палата. Общата стойност на двете жилища с гаражите е 255 000 лв., като декларираната сума на практика е данъчната оценка, а не действителната им цена. Апартаментите са изплатени същата година, става ясно още от декларацията. През 2008 г. Цветанов беше зам.-кмет на София. Криза на имотния пазар все още нямаше, а цената на квадратен метър ново строителство в столицата не падаше под 1000 евро. Закупеният от Цветанов и семейството му нов апартамент от 113 кв. е за 127 000 лв. или по 647 евро за квадрат жилищна площ.Къщата на семейството на вътрешния министър в село Шума е 994 кв.м. През 2007 г. Цветанови купуват 9 дка гори и поляни в района на селото. Стойността на сделката не е посочена. На депозити в български банки министърът държи 75 497 лв. МВР-шефът има и ипотечен кредит в размер на 59 000 евро, а съпругата му - лизингов кредит от 24 500 лева.
          Иначе "митничарското", което на практика се оказа, че не е митничарско селище, е важно.В bTV сега вземете да обяздите тема със селище на извънземни, гледаемостта е важна.Времето да бъде между "Сълзи над Босфора" и "Перла".Един мой приятел, италианец, ми каза веднъж следното:"В България нито мутрите са ви мутри, нито полицаите са ви полицаи, нито журналистите ви са журналисти. Всичко ви е някаква имитация, затова сте на това дередже."Склонен съм да му вярвам.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            ...В bTV сега вземете да обяздите тема със селище на извънземни, гледаемостта е важна.Времето да бъде между "Сълзи над Босфора" и "Перла"...
            Това го напиши на някой шеф, или на програмния директор. Такива дребни подмятания ги подминавам с усмивка. А иначе и мен не ме кефи, че 80% от българите слушат чалга, ама това е положението... каквото се търси-това се предлага. Отдавна съм осъзнал, че добре информираният човек не се уповава на една новина от един източник. Чета, слушам и гледам най-различни медии, сигурно всички излъчват фантасмагории?! Както и да е, прекалено много време отделих на дребната ти провокация Искам да ви напомня, че и по време на сегашното управление няколко пъти искаха да съборят това: http://www.svetinikolai.org/otecjoan.php Може би, защото тук има снимка с Първанов?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

От цялата работа само балъците ще изгорят, защото този, който има 5 милиона да си построи някакво имение, може и е отделил няколко стотин хиляди да го узакони.Като резултата ще изгорят само държавните служители, които срещу скромно заплащане са осигурили необходимите документи.Почти няма кътче от страната, където да няма подобно показно застрояване, но до сега никой не е обръщал внимание на сигналите от обикновените граждани и така 20 години.То не бяха унищожаване на дюни, стоителство на плажната ивица (нещо абсолютно незаконно) и т.н. Да припомням ли последните къщи на крайно нуждаещи се - пет етажни хотели. Да обаче бащата прокурор и то в София, а децата им бедени, бедни завалийките, едва събрали парички за хотелче на брега на морето.Важното е хората да наберат смелост и да сигнализират за подобни мести пишман бизнесмени.А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.
                Ам’ че то нали от тях зависи да се прилага закона? Няма да го прилагат срещу себе си я?Нали повечето незаконни дворци в района ни са все на действащи депутати, кметове, общински съветници...От кой зависи прилагането на закона?От обикновения данъчен служител с 600 лв заплата ли? Дето шефа му само като му скръцне със зъби, и се изпуска? А на шефа му, като му звънне телефончето, и се изпъва като струна и козирува в несвяст? Кой да го приложи тоз закон?Ми че нали всички ще пострадат от прилагането му? Ще им се наруши рахатлъка... Хиляда пъти по-лесно е да се дебнат дребните нарушители-мишки и да се глобяват за неправомерно включени светлини за мъгла Влади, викаш да пишем на някой шеф? На кой? На Гергов ли? Дето е на една ясла с Първанов, Доган, Станишев... Ми нали ако почнат наред, и неговото ще бутнат Заради такива хора, по-скоро ще променят закона, отколкото да го приложат (специално за него - доказано!). Те заради един наркодилър и пишман-рап-певец го промениха, че заради такива ли ще го прилагат?Родили сме се и живеем в едно абсурдно подобие на държава, която не Батман, ами Супермен и Жената-Котка да управляват, все по-зле ще става. Има ли още оптимисти? Не разбрахте ли досега, за 20-30-40 години живот в това блато, че излизане от блатото няма? Че колкото повече се съпротивляваш, толкова повече потъваш?

Коментар

Immortal написа:
                  nikolovvd написа:
                  А като бутнат някой друг хотел на 5-6 етажа много хора ще се замислят как ще строят и държавните органи, от които зависи прилагането на закона ще добеят малко смелост след 20 години мачкане и заплашване с уволнение или саморазправи.
                  Ам’ че то нали от тях зависи да се прилага закона? Няма да го прилагат срещу себе си я?Нали повечето незаконни дворци в района ни са все на действащи депутати, кметове, общински съветници...От кой зависи прилагането на закона?От обикновения данъчен служител с 600 лв заплата ли? Дето шефа му само като му скръцне със зъби, и се изпуска? А на шефа му, като му звънне телефончето, и се изпъва като струна и козирува в несвяст? Кой да го приложи тоз закон?Ми че нали всички ще пострадат от прилагането му? Ще им се наруши рахатлъка... Хиляда пъти по-лесно е да се дебнат дребните нарушители-мишки и да се глобяват за неправомерно включени светлини за мъгла Влади, викаш да пишем на някой шеф? На кой? На Гергов ли? Дето е на една ясла с Първанов, Доган, Станишев... Ми нали ако почнат наред, и неговото ще бутнат Заради такива хора, по-скоро ще променят закона, отколкото да го приложат (специално за него - доказано!). Те заради един наркодилър и пишман-рап-певец го промениха, че заради такива ли ще го прилагат?Родили сме се и живеем в едно абсурдно подобие на държава, която не Батман, ами Супермен и Жената-Котка да управляват, все по-зле ще става. Има ли още оптимисти? Не разбрахте ли досега, за 20-30-40 години живот в това блато, че излизане от блатото няма? Че колкото повече се съпротивляваш, толкова повече потъваш?
                  Стига бе колега ти направо ...... претакова пейзажа. Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.

Коментар

Еееее, щом се надяваш значи всичко ще е наред. Тровят ни, лъжат ни, крадат ни, правят ни на маймуни, но няма страшно, щото ние знаем...хммм...не...надяваме се че след 30 години ще е добре. Вече съм спокоен.

Коментар

ОК, Vladim, виновни са шефовете и програмния директор, но ти повтаряш същите безмислени неистини, които те се мъчат да втълпят на обществото.В репортаж на bTV се казва, че "разследването" показва, че в "митничарското" селище има само един митничар [всъщност са двама] и в същото време репортажа продължава с определението "митничарско селище".Това прилича ли ти на коректна медия?Имаш моите извинения, но очаквам мислещите хора, за какъвто те мисля теб, да бъдат поне малко реалисти. И да не повтарят като папагали, чутото по "телевизията".
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

nai7 написа:
                        Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.
                        Ако наистина искаш най-доброто за децата си - може би трябва от сега да помислиш къде ще ходят на училище и къде ще растат.Щото като почнеш от Библията, минеш през комунизма и стигнеш до бълваното от сегашните медии, все е едно и също: "Търпи, в името на светлото Бъдеще". Само дето Бъдещето е все по-светло и все по-далечно. А всичко е с една едничка цел. Контрол. Контрол над масите в полза на малка шепа "богоизбрани" хора, които дефекират същите екскременти като теб и мен...Ако наистина искаш бъдеще за децата си - Терминал 2 те чака. Таман са асфалтирали на бул.Брюксел само платното в посока КЪМ Терминала. Щото то кой ли и пристига в таз държава

Коментар

Immortal написа:
                          nai7 написа:
                          Че е така както го описваш спор няма,ама аз все пак се надявам че поне за моите деца като станат на по 18-20 г ще е по добро място за живеене.В случая незнам дали ще е по добро но силно се надявам да стане."Обичам РОДИНАТА марзя държавата" така казваше някой.
                          Ако наистина искаш най-доброто за децата си - може би трябва от сега да помислиш къде ще ходят на училище и къде ще растат.Щото като почнеш от Библията, минеш през комунизма и стигнеш до бълваното от сегашните медии, все е едно и също: "Търпи, в името на светлото Бъдеще". Само дето Бъдещето е все по-светло и все по-далечно. А всичко е с една едничка цел. Контрол. Контрол над масите в полза на малка шепа "богоизбрани" хора, които дефекират същите екскременти като теб и мен...Ако наистина искаш бъдеще за децата си - Терминал 2 те чака. Таман са асфалтирали на бул.Брюксел само платното в посока КЪМ Терминала. Щото то кой ли и пристига в таз държава
                          Само там е истината!Терминал 1 и 2 с еднопосочен билет! Иначе по темата мога само да кажа за милиони няма закони,а за кокошка няма прошка. Защо не съборят Слънчев бряг и другите подобни комплекси?Там законно ли застройха хотелите?Просто вкараха закон за озаконяване на незаконното и макар тези рибари да са десетки години по-рано по тези места (а и не само там),тях ще ги съборят ,а всичко друго ще си остане непокътнато.И не само,че ще ги съборят,ами ще ги глобят и ще ги накарат да платят за събарянето.Като гледам на каква възраст са хората,сигурно близките няколко години половината ще умрат от притеснението и нервите,които им създават сега.Е с един коршум няколко заека: 1.по-малко пенсионери, 2.PR обществото,3. пълнене на хазната и джобовете на определени фирми.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Дидко,много лошави приказки хортуваш. От моята камбанария виждам че за всекиго има място под слънцето стига да е кадърен. Вместо да гоните децата си в чужбина то се опитайте да ги вкарате в правия път да учат , защото знанията са в основата на всичко . Това поколение дето завършва сега било средно ,било висше образование над 90% не разбира абсолютно нищо , няма елементарни познания за работа .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, аз като съм учил и разбирам - какво от това?Ето ти един виц, който сутринта прочетох, и е много на място:Срещнали се двама приятели бизнесмени:- Какво става, как е?- А, всичко е наред, само се чудя, решил съм да намеря работа на моя син, сам да се оправя вече.- Нямаш проблеми, пращаш го при мене, получава служебен апартамент, служебна кола, почва с 1000 лева заплата...- Да, ама аз исках да започне от нулата - да ходи с градския транспорт на работа, да получава 150 лева на месец...- О, не знам как ще стане, хората учат по пет години за такава работа...

Коментар

Immortal написа:
                                nai7 написа:
                                Ако е за това да избягат навън,на мен летището ми е на има няма километър от входната врата.Ама ми се иска тука да е така като там.Но със това което виждам и чета май това ще е най-добрия вариант но имам още малко време да се понадявам.Тя щерка ми е на 3,5 г така че ще помечтая още няколко години.

Коментар

Working...
                                X