Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    вдигна заплати и пенсии
    Много ми е интересно защо всичките пенсионери псуват Костов че с неговите точки им уряза наполовина пенсиите
    Директен отговор - защото комунягите с гьобелсова пропаганда им промиха мозъците!А това види се хич не е трудно в България. Народа просто иска да има по кого да плюе и те му го дадоха.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оса от мед не бяга . Народа не е прос , а управниците са такива . Народа винаги усеща къде го стяга чепика . :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Оставете историята настрана . Нека се вгледаме в настоящето и бъдещето. А то не се очертава да бъде такова каквото всички ние го желаем. И браво на бат Бойко че тръгна с рогата напред да направи път на следващите. :D :D :D
        Много истина има в тези думи,но и една груба грешка!Историята не трябва да се забравя,а трябва да се учи и да се правят изводи от нея.Относно бъдещето,то не е никак розово,защото след ББ ще дойде официално ГП на власт.Не че сега не командва парада,но това е друга тема. Иначе казано сериозно се замислям дали да не си купя еднопосочен билет и да сложа кръст на тази географска ширина и дължина.Когато дойде царчето на власт изчезнах с намерението да се прибера след няколко години и го направих,но този път започват да ми се прокрадват идеи билета да бъде еднопосочен.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia, лошото е, че това за One-way-ticket-a го чувам не само от теб, и не само аз съм решил същото.Много трудолюбиви и интелигентни хора, които познавам, част от тях също от форума, обмислят съвсем сериозно същото.Всъщност то лошото ще е за тези които остават и за поколенията след нас, ние хубаво или лошо - все ще се оправим някак където и да е по света.

Коментар

Immortal написа:
            dudulia, лошото е, че това за One-way-ticket-a го чувам не само от теб, и не само аз съм решил същото.Много трудолюбиви и интелигентни хора, които познавам, част от тях също от форума, обмислят съвсем сериозно същото.Всъщност то лошото ще е за тези които остават и за поколенията след нас, ние хубаво или лошо - все ще се оправим някак където и да е по света.
            Така е,но разликата е,че аз съм бил доста години навън,знам какво ме чака,знам че мога да се оправя бързо, веднага мога да си намеря работа и т.н., но просто ми писна доста години мъки в чужбина.В крайна сметка и там не е никак лесно,но някак оцеляването е много по-лесно от тук.Факт е,че там те оценят ,когато можеш,а тук когато можеш повече от другите, не ти дават възможност да се докажеш,че видиш ли изместиш шефа.....
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Последния, който напусне България, да вземе знамето.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

коцев написа:
                Оса от мед не бяга . Народа не е прос , а управниците са такива . Народа винаги усеща къде го стяга чепика . :D :D
                Народа е не само прост,но и глупав.Може да усеща къде го стяга чепика,но не знае как и не може сам да се оправи.Винаги търси друг да го оправи.И както виждаш го оправят.

Коментар

Така е народа ни е прост, направо съм изумен колко прости хора има, като сложим че има и голям процент цигани,нещата стават неуправляеми!Всеки ден се сблъсквам с безумици, като неграмотни хора и хора които в последните 20 год не са мръднали грам в своето развитие.И те са все сравнително млади хора които не могат да си напишат една Автобиография и то в ерата на електронните комуникации, хора които не могат да разграничат монитор от компютър , хора които не могат да напишат името си . На някои може да им се стори смешно всичко това ,но е живата истина.То вижте управляващите ни какви са и си правете извода за избирателите им.

Коментар

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3366611Без коментар

Коментар

ми нали е прост народа, нормално е да се чуди закво му дават награди

Коментар

Да видят още кои са я получили тази награда и ще им стане ясно колко струва. Смешна история.Желю Желев, Симеон Сакскобургготски, Ирина Бокова, Петър Стоянов.Аз лично, бих я отказал. Очевидно критериите за връчване не са особено ясни.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                          Да видят още кои са я получили тази награда и ще им стане ясно колко струва. Смешна история.Желю Желев, Симеон Сакскобургготски, Ирина Бокова, Петър Стоянов.Аз лично, бих я отказал. Очевидно критериите за връчване не са особено ясни.
                          Това не е от значение.бб трябва винаги да е в ефира.
                          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Че какво лошо има да си в ефира.Те и другите бяха в ефира. Едни казваха, че Чернобил е далеч и радиацията няма да ни засегне, а в същото време се криеха в бункери.Други разправяха, че в България няма криза и неможе да ни засегне, пък после взеха да питат за антикризисните мерки.Не ви ли писна да гледате разни хора с нискък духовен и висок имуществен ценз без грам образователен ценз да се редят на опашки за помощи с BMW-та и Мерцедеси.Като при това не плащат нито осигуровки, нито ток, нито вода и т.н.Харесва ли ви поредният малоумник със скъп автомобил да ви изпреварва без видимост и да ви притиска към канавката, защото вашият живод не е ценен.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Вчера по новините (не помня на коя телевизия) с очите си видях и с ушите си чух, как Бате Бойко каза в репортажа по повод първата копка на отсечката ’Симеоновско шосе - Младост’: "южната дъга на околовръстното нямаше да бъде факт без мен" Въпрос на седмицата: Придобиват ли изказванията на Бойко Борисов божествено значение, щом са изречени благоволително и снисходително?

Коментар

да добиват каквото искатважното е че южната дъга на Околовръстното се случва
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X