mnpenchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
mnpenchev
Нищо по български не мисля, просто се чудя разпродажбата на милата ни родина за жълти стотинки дали е хубаво или лошо нещо. И дали не е по-лошо от строеж на водно огледало, или от опитите най-после да има магистрала до морето. От управлението на "най-възвишения" политик на България помня разпродажбата на десетки заводи, предпиятия и компании, за по левче. От това по-голямо закопаване здраве му кажи.Извинявам се за негативната квалификация.
Коментар
-
Разпродажбата на заводи по левче добре звучи, ама е хубаво и да се погледна тез заводи аджеба какво са произвеждали, колко са продавали, колко борчове са имали, колко морално остаряли са били и т.н. Щото е добре да се реве "той продаде заводите по левче", ама ако не беше ги продал какво щеше да стане от тези държавни заводи?!?Всички те бяха като Кремиковци. Трупаха дълг след дълг и бълваха никому ненужна продукция, която нямаше къде да се продава. Просто щото друго не можеха да произвеждат. а преструктурирането им би било много скъпо и на практика невъзможно за току що фалиралата (при Виденов) държава. А лошите частници, които ги купиха за левче с по няколко десетки милиона дългове, изправиха някои от тях на крака и сега тези заводи работят. Някои пък ги разпродадоха за да могат да покрият дълговете им. Имаше и кражби, то в България без това не може. Но покрай кражбите се направи много. Ма не това е темата.Дайте да обсъждаме Батман.
Коментар
-
mnpenchev написа:Нищо по български не мисля, просто се чудя разпродажбата на милата ни родина за жълти стотинки дали е хубаво или лошо нещо. И дали не е по-лошо от строеж на водно огледало, или от опитите най-после да има магистрала до морето. От управлението на "най-възвишения" политик на България помня разпродажбата на десетки заводи, предпиятия и компании, за по левче. От това по-голямо закопаване здраве му кажи.Извинявам се за негативната квалификация.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
За магистралите - имах предвид, че това е май единственото нещо, което сега се прави.Всичко останало е парлама. Не може да управляваш вече година и кусур една държава, и досега да си направил само 3 търга за строеж на магистрали (щото самите магистрали ги правят фирмите, не правителството), от които единия доста съмнителен.Нещо друго? ПОложително?На вас лично животът ви да се е подобрил през последната година и половина?
Коментар
-
Обратната страна на медала говори пък друго Всички казват че частника най добре управлявал предприятията . Добре . А кажете ми като Костов продаде БГА Балкан и Кремиковци за по левче на частници то каква им е съдбата на тия предприятия ??? И как може бившите барети Дамбовците само от шлаката на Кремиковци да изкарват метал и печелят по 80 милиона чиста пара на година . Който ми отговори правилно ,шапка му свалям . :D :D
Коментар
-
коцев написа:Обратната страна на медала говори пък друго Всички казват че частника най добре управлявал предприятията . Добре . А кажете ми като Костов продаде БГА Балкан и Кремиковци за по левче на частници то каква им е съдбата на тия предприятия ??? И как може бившите барети Дамбовците само от шлаката на Кремиковци да изкарват метал и печелят по 80 милиона чиста пара на година . Който ми отговори правилно ,шапка му свалям . :D :D
Коментар
-
Съгласен съм с написаното . Обаче не ми отговори как Дамбовците печелят толкова милиони само от шлаката на Кремиковци??? Как всички които са били барети по време на прехода после станаха най големите бизнесмени . Братя Галеви , Златко баретата . Алескей Петров , Дамбовците и ред още барети . :D Второ искаш да кажеш че Гад Зееви е загубил от купуването на Балкан ?? Май спечели милиони . Само от самолетите които препродаде си върна борча и после още сума ти и пари взе. Трето на Костов никога няма да му се простят тия ликвидационни съвети по селата дето досъсипаха и малкото останало земеделие. В моето село над 5000 дк овощна градина от сливи така я раздадоха, че сега всичко е пущинак , а по бай Тошово време сума и цигани пролетно време ги подрязваха и окопаваха дръвчетата и есента вдигаха катуни и ги беряха . Все пак си изкарваха по малко пари и то със труд . А сега затова и крадат защото няма къде да бъдат принудени да работят . Тъй го виждам пък аз от моята камбанария. :D
Коментар
-
mnpenchev
Нефтокомбината и той сигурно е бил на загуба, като го е продал. От цялата разпродажба за по левче, сега не произвеждаме нищо освен домати и чушки по градинките.
Коментар
-
коцев написа:Съгласен съм с написаното . Обаче не ми отговори как Дамбовците печелят толкова милиони само от шлаката на Кремиковци??? Как всички които са били барети по време на прехода после станаха най големите бизнесмени . Братя Галеви , Златко баретата . Алескей Петров , Дамбовците и ред още барети . :D Второ искаш да кажеш че Гад Зееви е загубил от купуването на Балкан ?? Май спечели милиони . Само от самолетите които препродаде си върна борча и после още сума ти и пари взе. Трето на Костов никога няма да му се простят тия ликвидационни съвети по селата дето досъсипаха и малкото останало земеделие. В моето село над 5000 дк овощна градина от сливи така я раздадоха, че сега всичко е пущинак , а по бай Тошово време сума и цигани пролетно време ги подрязваха и окопаваха дръвчетата и есента вдигаха катуни и ги беряха . Все пак си изкарваха по малко пари и то със труд . А сега затова и крадат защото няма къде да бъдат принудени да работят . Тъй го виждам пък аз от моята камбанария. :D
Коментар
-
Бай Иван пита нещо елементарно.Как фалирали,губещи и продадени за един долар предприятия разни селски манекени с основно или средно образование успяват да ги изкарат на огромна печалба.Ебах ги,да не са Господ.На мен също ми е интересно. Върти ми се в главата термина "изкуствен фалит".Или бъркам? А приказката,че всеки можел да купи Кремиковци при добро желание за 1$,са несериозни. Гад Зееви знае,че купува губещия Балкан,но решава да налее някой и друг лев ей така, за кеф. За съжаление не е никак смешно.Тъжно е.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Един полски общественик,не мога да се сетя в момена името му,при едно посещение в БГ през 90-те години изказаа една голяма мисъл:Да направиш от капиталистическа система комунистическа е все едно да направиш от аквариума супа,вадиш рибата и я сваряваш.А да направиш от комунистическа система капиталистическа е да направиш от супата аквариум.При комунизма,всичко е унищожено.А най лошото е че е унищожена ценостната система на хората,култивиран е мързел и стремеж към некоректно забогатяване,липса на морал и да не изброявам какво още.А тези неща се градят с поколения.Пътя към оцеляването на БГ ще бъде дълъг и труден.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар