Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, аз пък утре от 13,00 ч. ще гледам представление на живо. Бате Бойко ще прави първа копка на християнски храм, който ще се гради в зелената площ пред дома ми - на около 30м по права линия. Всички партийно назначени шефове ще се изсипят пред нас да... хапнат курбан, може би. Дали да снимам? Може по грешка да ме гръмнат! Я и аз - на курбана!
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
      Е, аз пък утре от 13,00 ч. ще гледам представление на живо. Бате Бойко ще прави първа копка на християнски храм, който ще се гради в зелената площ пред дома ми - на около 30м по права линия. Всички партийно назначени шефове ще се изсипят пред нас да... хапнат курбан, може би. Дали да снимам? Може по грешка да ме гръмнат! Я и аз - на курбана!
      Ще застроят значи и тази градинка И то за такова безполезно нещо, като религиозна сграда...Ма викам за курбана и аз да се завъртя натам, а? П.П. Промяна в плановете - вчера почина ямболския поп, и се отлага първата копка на новата църква.За сметка на това, Бат Бойко ще открие новия тласкателен водопровод на града (водопроводът, който качва водата от помпената станция до градския резервоар). Нищо, че този водопровод вече половин година си работи и снабдява града с вода. Тоз човек освен първи копки и откривания нещо друго прави ли?!?

Коментар

24 май 201007.00 Телефонен звън. Едрата ръка на премиера на България се пресяга към мобилния. Натиска с досада зеленото копче и с изпитателен, но заповеден тон произнася
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Звучи смешно, но всъщност е трагично.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
            Звучи смешно, но всъщност е трагично.
            А на мен ми звучи трагично,а всъщност е смешно.Явно е впрегнат целия потенциал на нацията за да се демонизира Борисов,така както навремето беше демонизиран Костов.При комунистите още от времето на Дядо Благоев,когато са в опозиция важи и се спазва принципа:"Колкото по- зле,по- добре".И се работи повсеместно в постигане на резултата.Те тук са най -добри.

Коментар

"...Премиерът Бойко Борисов лично ще следи хода на строителството на магистралите, като почти цялото трасе на "Тракия" от Стара Загора до Карнобат вече е на чакъл. Това стана ясно след днешната му проверка по изграждането на магистралата съвместно със строителния министър Росен Плевнелиев. Тя става близо седмица след като един от участниците в строителството - "Мостстрой", обяви процедура по несъстоятелност..." (dnevnik.bg)Явно и проверките му са такива, щото аз не знам някъде по участъка Ямбол-Карнобат някой-някога да е работил, дори и едно камъче по трасето да е преместил.По нищо не личи, че тук ще се строи магистрала.Как пък "почти цялото трасе" е "вече на чакъл"!?! Ми че от 115 км 48 изобщо не са започнати. А и фирмата, която щеше да ги прави, обяви фалит, а банките-кредиторки й взеха строителната техника... Хм.

Коментар

http://bnt.bg/bg/news/view/38544/bor...rakijaЯвно все пак се работи там.

Коментар

Danchojn написа:
                  http://bnt.bg/bg/news/view/38544/borisov_inspektira_stroitelstvoto_na_magistrala_tr akijaЯвно все пак се работи там.
                  Да бе, да!"...Премиерът изрази недоволството си от видяното на ЛОТ 4, защото сдружението на български фирми, сред които е и фалиралата Мостстрой, едва днес започна строителните работи в участъка край Ямбол..."Да ти кажа ли защо са започнали? Заради проверката. И да ти кажа ли колко са работили? Докато си замине проверката...Днес сигурно пак никой няма на обекта...Минавам от там почти всеки ден (трасето започва от североизточната страна на пътя Ямбол-Сливен). От юго-западната страна на пътя работи гръцката фирма, и там СЕ РАБОТИ. Днес по някое време ще намина да ги видя дали работят, но бас хващам, че не.П.П. Тук пряка вина Борисов няма, по-скоро има вина, че не са проучили достатъчно фирмите, на които дават да строят магистралата.

Коментар

Щракни някоя-друга снимка, ако може

Коментар

Като не работят съвестно да ги разкара или санкционира.

Коментар

Danchojn написа:
                        http://bnt.bg/bg/news/view/38544/borisov_inspektira_stroitelstvoto_na_magistrala_tr akijaЯвно все пак се работи там.
                        Особено интересно и типично в стила на Б.Б. изказване: " така ще правим конкурсите, че повече да не могат да влязат в тях, ще поставим такива условия, че няма да могат да влязат." Е, нищо че ЗОП абсолютно забранява поставянето на условия, с цел ощетяване или облагодетелстване на една или друга фирма при провеждане на процедурата. А само преди месец-два точно за това беше сменена някаква шефка /по спомени/ за това, че в официален сайт бяха публикувани изисквания към медицинска техника, която щеше да облагодетелства определена фирма при избора на изпълнител. Така не може! Не е редно един министър-председател да говори по този начин! Това може да се харесва на простолюдието, но не смятам че народът ни се състои само от простолюдие! Все повече се възмущавам и от действията на това правителство и от работата на назначените от тях по места. Все сме имали некомпетентни управници, но тези са върха...
                        Peugeot 301
                        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                          Все сме имали некомпетентни управници, но тези са върха...
                          Абсолютно!А върха на връшките е онова изчадие адово Дянков... Такава е професията ми в момента, че всеки ден многократно се убеждавам какво причини този мухльо на една камара фирмии на още на поне 100 пъти по толкова камара трудови хора, работници в тези фирми като не им плати миналата година за свършена работа.Опита се със стъкмистика да докара нулев бюджетен дефицит, но и това не стана. Хванаха го! Резултата - плачевен и за хората и за фирмите и за еврозоната.С 1000 куршума - нито 1 заек.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

venco67 написа:
                            Danchojn написа:
                            Особено интересно и типично в стила на Б.Б. изказване: " така ще правим конкурсите, че повече да не могат да влязат в тях, ще поставим такива условия, че няма да могат да влязат." Е, нищо че ЗОП абсолютно забранява поставянето на условия, с цел ощетяване или облагодетелстване на една или друга фирма при провеждане на процедурата. А само преди месец-два точно за това беше сменена някаква шефка /по спомени/ за това, че в официален сайт бяха публикувани изисквания към медицинска техника, която щеше да облагодетелства определена фирма при избора на изпълнител. Така не може! Не е редно един министър-председател да говори по този начин! Това може да се харесва на простолюдието, но не смятам че народът ни се състои само от простолюдие! Все повече се възмущавам и от действията на това правителство и от работата на назначените от тях по места. Все сме имали некомпетентни управници, но тези са върха...
                            че в ЗОП пише така - така е! ама не забравяй сега кой ги пише и променя законите - като нищо ще направят такава поправка, пък мен ако питаш отдавна трябва такава поправка в ЗОП!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                              "...Премиерът Бойко Борисов лично ще следи хода на строителството на магистралите, като почти цялото трасе на "Тракия" от Стара Загора до Карнобат вече е на чакъл. Това стана ясно след днешната му проверка по изграждането на магистралата съвместно със строителния министър Росен Плевнелиев. Тя става близо седмица след като един от участниците в строителството - "Мостстрой", обяви процедура по несъстоятелност..." (dnevnik.bg)Явно и проверките му са такива, щото аз не знам някъде по участъка Ямбол-Карнобат някой-някога да е работил, дори и едно камъче по трасето да е преместил.По нищо не личи, че тук ще се строи магистрала.Как пък "почти цялото трасе" е "вече на чакъл"!?! Ми че от 115 км 48 изобщо не са започнати. А и фирмата, която щеше да ги прави, обяви фалит, а банките-кредиторки й взеха строителната техника... Хм.
                              Дидо, майка ми работи в една от фирмите. Божков им е дал 7 км. от Карнобат-Ямбол. от тях вече са трасирали 3-4 км. Не забравяйте, че ЛОТ 4 почна последен.
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

venco67 написа:
                                Това може да се харесва на простолюдието, но не смятам че народът ни се състои само от простолюдие!
                                Както е тръгнало, съвсем скоро ще се състои. Всичко де що има малко повече акъл в главата емигрира. Сега е наш ред, дето имаме средно количество гънки или сме били оптимисти за България. И накрая ще останат само бившите жители на блок 20. @donnna - трасиране е едно (да се очертае трасето с колчета), да е заравнено и покрито с чакъл (както каза Борисов) - съвсем друго. А пък осиране е съвсем трето

Коментар

Working...
                                X