nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е то бива бива, ама чак пък толкова да се излагат, не бива:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...itelstvoto_za/
Коментар
-
Дидо... опасявам се, че засега покоряват само поредния седемхилядник на глупостта...Правят го с изключителна лекота.. не може да им се отрече...Нали са все спортисти!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тя темата си има продължение http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...Копирам си тамошния пост:Някой много яко се бъзика с нашите управници Просто напишете Anwar Badwan EABG в Google и ще видите какво излиза. Точно така. Нищо. Само тези новини из българското нет пространство. В сайта на EABG няма такова име, а техният домейн е @emirates.net.ae Много ми прилича на издънката с Левски и Татарстан
Коментар
-
donnna написа:nnikin_n написа:Защо си мислите,че предните правителства не правиха пътища?При старите правителства в провинцията карахме по асфалт.Като дойде ББ и взе да "прави" магистрали се случи че си чупим колите постоянно.Ако си зададем въпроса,колко пъти караме по магистрала,и колко пъти по второстепенен път?Мисля че отговора си идва сам.Бъдете здрави/иначе ви хваща здравната реформа/ :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Моята надежда за справяне с безчинствата на циганите изтънява все повече.http://www.dnes.bg/crime/2010/09/10/...o-momche.98506...."Има информация, че има доброволно участие на насиленото дете в този случай", съобщи Цветанов........Еееее, щом е доброволно какво сме се закахърили...За вас не знам, но аз от половин година забелязвам рязко вдигане на наглостта циганска. Усетиха се че до местните избори им е байрям и си правят каквото искат. Не съдя само от новините, забелязвам го и около мен.Абе, няма ли управляващ политик с топки в тая държава?!
Коментар
-
"Хората се нахвърлят на лъжата като оси на мед, думите на разказващия приказки, приклекнал край бунището на уличния ъгъл, ухаят като тамян, ала от истината хората бягат". Мика ВалтариVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Един прекрасен анализ на това управление от журналистката Любослава Русева в Дневник:http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/0...ntarno_uotsun/
Коментар
-
Абе специално за здравната система...Я да питам аз. Утре вадя два милиарда евро и ги давам на здравната система и докторите. Въпрос - вдругиден ще се промени ли нещо в отношението на лекарите към пациентите, в болниците? Или тея два милиарда ще се отекат в нечий джобове? Толкова неща мога да посоча в болниците които НЕ ЗАВИСЯТ от заплащането! Примерно - в един коридор два съседни кабинета, единия кабинет приемат няколко месечно бебета на детска консултация, съседния кабинет приемат грипно болни, нещо повече, двата кабинета са свързани вътрешно с врата която е отворена. Айде сега някой да ми обясни какво общо има това с парите които се дават за здравеопазване?! В същото време на първия етаж има две абсолютно отделни крила, може бебетата и грипавите да се отделят така че да са на 30 метра и повече едни от други и изобщо да нямат засичане по пътя си към изхода. Или пък ортопедията да се размени с грипавите, в момента ортопедията е на втория етаж и е жалка картинка като видиш как хора с почупени крака се катерят по стълбите. Нужните промени са чисто организационни и няма да изискват никакви пари. Що не се прави? Много просто, щото докторите ’зор нямат’ и ’българина трябва да се научи да ги уважава’ и ’държавата не ни плаща’. Колкото е виновна държавата, колкото е виновна здравната каса - толкова са виновни и докторите! Защото те в момента не мислят как нацията да е здрава, а мислят как да си напълнят джоба! Лошо няма да ти е пълен джоба, но не и като поставяш човеци под заплахата на ’плащайте или мрете!’. Ей затова мисля че който и да е министър на здравеопазването няма да се справи. Щото докторите са като циганите. Реват колко им е гадно, но всъщност сегашното положение идеално ги устройва. И съпротивата към каквато и да е промяна ще е огромна. Всъщност в момента докторите не искат пари за да повишат качеството на работата си, а искат пари които мислят че заслужават за това което правят в момента. Т.е. и да им се дадат пари - нещата ще си останат същите.
Коментар
-
Джипитата представят на края на месеца пред здравната каса че примерно през тях са минали 100 пациента за което касата им плаща , обаче в същото време на касовия апарат са чукнати 20 бончета . Защо останали 80 взети пари от таксата не са чукнати ??? И не бива ли здравната каса да плаща за преглед на джипита само срещу чукнат касов бон ? Нали всеки като отиде плаща по 2 лв . Колкото и да го обвиняваме Бойко все пак той има смелоста от един път рязко да уволни ако трябва и 20 здравни министри докато улучи с човек. По лошо ако го вижда че е некадърен но от хорска срама си го държи. Пък и човек не знае от кояь туфа може да изкочи заек. :D
Коментар
-
коцев написа:Колкото и да го обвиняваме Бойко все пак той има смелоста от един път рязко да уволни ако трябва и 20 здравни министри докато улучи с човек. По лошо ако го вижда че е некадърен но от хорска срама си го държи. Пък и човек не знае от кояь туфа може да изкочи заек. :D
Коментар
-
http://vbox7.com/play:46fe47c6 - част 1http://vbox7.com/play:b2a96f27 - част 2доста интересен материал по темата, изгледайте го внимателно и до край!докато е лошо управлението на болниците, бойко и хари потър да сложи за министър нищо няма да се промени
Коментар
-
Immortal написа:Че е смел бат Бойко да прави реформи, смел е, че иска да направи нещо хубаво, иска...ама не знае нито как да го направи, нито с кой да го направи, нито дори какво да направи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Kакто и друг път съм казвал - българите ни бива да критикуваме...и то много. Особено в последните дни много силно се убедих в това. Обаче защо критикуваме и виждаме ли смисъл от това е друг въпрос. Ако нямаш решение на проблема защо е нужно безпричинно да го раздуваш? Но важното е да си мрънкаме...и дотам.Само дето като застанем от тази същата страна на бариерата, която сме критикували и ние почваме да правим същите неща, които доскоро сме критикували. И не е необходимо да го обсъждаме лоши ли са тези неща или не са...въпрос на гледна точка, на стечение на обстоятелствата, на принуда и т.н.Мисълта ми е (повтарям), че не виждам защо се обсъждат проблеми в тази тема без някой да предложи нещо смислено като решение?В крайна сметка само с рестрикции нищо не се получава. Най-първото и най-важно нещо, което е нужно да се промени е съзнанието на хората, мисленето им. Сега всеки смята човека до себе си за враг по презумция, за мошеник, за лъжец...така доникъде няма да го докараме.Не че нещо, но и аз съм много добър в мрънкането, в претенциите, в тръшкането и пр. приоми на малките деца :P Не е умно да се оплакваш, а да мислиш и действаш - поне това, което зависи от теб самия! Имам чувството, че до такава степен сме се изродили и разглезили, че разчитаме единствено и само на другите и се надяваме като им писне да ни слушат как мрънкаме да вземат да ни оправят проблемите...Написах този пост, за да се опитам да накарам поне някои хора да се замислят. Не защитавам една или друга страна. Просто четейки тази тема ми дойде "музата" да споделя това си виждане и сметнах, че е правилно да го напиша.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар