Така е, пътя си беше за ремонт. Не съм много в час с политиката, но Бойко поне се опитва да направи нещо. Кой да беше останал на власт? БСП? Само Нова ТВ що злоупотреби изровиха................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:http://dnes.dir.bg/news/yordan-voyno...a-6990895?nt=4По нагледно от това здраве му кажи... (цялата галимация около тая акция и нейния близък явно завършек)Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Kuku написа:На софиянци им оправя пътя към летището, на който и без друго нищо му нямаше, НО сега се ремонтира основно, все едно се строи от нулата...... вместо да се инвестира в ремонт на наистина окаяните улици из града или пък в някой друг град! И преди съм казвал, сега пак ще кажа - престъпна малоумност е управлението на държавата да се гради върху метро, магистрала и спортна зала!
Коментар
-
Immortal написа:Бе Бат’ Бойко не беше ли кмет на София, преди да стане премиер?Що не оправи тогава тоз прословут път към летището, ми чака да мине 1 година откакто е премиер, че сега се сети?
Коментар
-
Добре де ,защо царя като царува 4 години и Сергейчо като си развева байрака 4 години не направиха поне един километър път ???? А отчитаха в края на годината излишъци за три- четири милиарда лева . Сега Бойко без пари в бюджета все пак прави нещо и коете е радващото прави инспеция на работата .Плевнелиев също заслужава висока оценка.Кучетата си лаят но кервана си върви както се казва в една поговорка . :D И колкото по лаят толкова кервана става по плътен и единен. :D :D :D След три годин няма да има кой да се изправи срещу Бойко. Всички ще са се свили в миша дупка.
Коментар
-
Защо си мислите,че предните правителства не правиха пътища?При старите правителства в провинцията карахме по асфалт.Като дойде ББ и взе да "прави" магистрали се случи че си чупим колите постоянно.Ако си зададем въпроса,колко пъти караме по магистрала,и колко пъти по второстепенен път?Мисля че отговора си идва сам.Бъдете здрави/иначе ви хваща здравната реформа/ :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Защо си мислите,че предните правителства не правиха пътища?При старите правителства в провинцията карахме по асфалт.Като дойде ББ и взе да "прави" магистрали се случи че си чупим колите постоянно.Ако си зададем въпроса,колко пъти караме по магистрала,и колко пъти по второстепенен път?Мисля че отговора си идва сам.Бъдете здрави/иначе ви хваща здравната реформа/ :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вчера минах по бучински път към София, защото имаше катастрофа след Владая Ако магистралата беше готова нямаше да го има този проблем. И го казвам това, защото стана въпрос по-горе защо са ни магистрали - ето за това са ни, за да има алтернативен път и за да стигаме по бързо от точка А до точка Б и когато е готова лично аз тази магистрала ще я използвам почти всеки път.По този повод трябва с радост да кажа, че магитрала "Люлин" е доста напреднала. На повече от 50% има асфалт и мантинели вече. Това по наблюдения през стъклото на колата де. И сега понеже виждам, че много хора дружно плюят тук да ги попитам кой друг се зае да построи тази отдавна започната (и не само тази) магистрала? Не разбирам какво делиме, но аз виждам в този напредък само положителни неща за в бъдеще. Ясно е, че винаги може да се намери недостатък на всичко, но така докъде ще я докараме?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Е то не е от "вчера", но "днес" виждам да се работи както трябва по него.Далеч не казвам, че единствено и само това правителство има заслуга затова. Може и да е щастливо стечение на обстоятелствата за тях, но в крайна сметка е факт.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар