Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eh4ev07 написа:
    и аз си мисля така ама ...... нали надеждата умира последна
    Ами дано се намери някой свестен да се направи нещо в тази насока!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

доста смел трябва да е и малко безсмъртен или поне бронебоен че в бая панички ще бръкне
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ми той Бойко ги подпука един по един.1 Румяна Желева 2 Лъчо Мозъка 3 Министъра за здравето ,че му забравих и името4 Ония от парламента дето згафиха с закона за наркотиците5 Сега Божидар Димитров и Таню Танев са пътнициТъй че полека лека се вижда светлинка в тунела
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Някой може ли да напише поне ЕДНО нещо, което правителството на Б.Б. да е свършило до край като хората?!?Само ЕДНО. Започнато и доведено до край без проблеми и без "оправдания" и "виновни"?

Коментар

’Стара Планина’? Или просто не сме разгадали далаверата там?

Коментар

Дидко ,имай в предвид че срещу всяко нещо започнато от това провителство веднага се надигат много засегнати хора и почват да правят какви ли не спънки.Просто на много народ се нарушава лапането и те влагат всичките си усилия да се противопоставят.Поне аз така мисля а времето ще покаже.

Коментар

ls1 написа:
                ’Стара Планина’? Или просто не сме разгадали далаверата там?
                Извини невежеството ми, ама какво е ’Стара планина’?Ордена? Стандартът за месни изделия? Самата планина? Нещо друго? Какво съм пропуснал?

Коментар

Стандарта за месни изделия имам предвид.

Коментар

Страхотна гимнастика е тази "Стара планина". Висш пилотаж!Колко елегантно хвърлиха прах в очите на хората и сега вместо да им продават кренвирши без месо за 3 лева килото им продават същите кренвирши, без месо, но с печат БДС и на цена 11 лева килото! Сега същото ще стане и със сиренето, млякото, кашкавала, хляба, алкохолите...И като влезем в магазина продавачката ще пита "обикновено сирене ли искате от 3 лева, или истинско, от 10 лева". И двете бучки сирене обаче ще идват от една тенекия...

Коментар

И що така мислиш? Не е никак трудно да се упражнява контрол, дори да са малко лабораториите. Просто санкциите като са жестоки няма да смеят (втори път).
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Не знам какво ядем. Мисля, че са боклуци, но и мисля, че БДС не се утвърждава току-така. Аз не мога на бялото да кажа черно, виждам и приветствам усилията на замеделския министър да вкара основните храни на нашата трапеза-колбаси, кайма, сирене, кашкавал, лютеница, в някакви норми. Но стандарт не се утвърждава така, учил съм стандартизация, макар и в МЕИ. Стандарт се утвърждава и защитава с години, това сегашното е пак някаква пиар акция с милиционерски привкус. Аз купувам само от най-скъпите колбаси-това е моят стандарт, за ужас на жена ми, но все пак човек е това, което яде и компромиси със здравето не трябва да се правят .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Момчета , нали все пак от някъде трябва да се започне . Не може току така с магическа пръчка всичко отведнаж да се оправи. Че ще има покрай скъпите да се изядат и боклуци с цената на скъпи салами и месо , но и на това ще се сложи ред.Важното е че се е започнало.

Коментар

Коцев, ти си щастлив човек, имаш вяра :D .
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И тя е бронирана здраво в гърдитеа бронебойни патрони за нея няма открити .

Коментар

snake написа:
                                приветствам усилията на замеделския министър да вкара основните храни на нашата трапеза-колбаси, кайма, сирене, кашкавал, лютеница, в някакви норми..
                                Там е работата, че г-н министър Найденов ИЗОБЩО не прави това!

Коментар

Working...
                                X