eh4ev07 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Страхотна гимнастика е тази "Стара планина". Висш пилотаж!Колко елегантно хвърлиха прах в очите на хората и сега вместо да им продават кренвирши без месо за 3 лева килото им продават същите кренвирши, без месо, но с печат БДС и на цена 11 лева килото! Сега същото ще стане и със сиренето, млякото, кашкавала, хляба, алкохолите...И като влезем в магазина продавачката ще пита "обикновено сирене ли искате от 3 лева, или истинско, от 10 лева". И двете бучки сирене обаче ще идват от една тенекия...
Коментар
-
Не знам какво ядем. Мисля, че са боклуци, но и мисля, че БДС не се утвърждава току-така. Аз не мога на бялото да кажа черно, виждам и приветствам усилията на замеделския министър да вкара основните храни на нашата трапеза-колбаси, кайма, сирене, кашкавал, лютеница, в някакви норми. Но стандарт не се утвърждава така, учил съм стандартизация, макар и в МЕИ. Стандарт се утвърждава и защитава с години, това сегашното е пак някаква пиар акция с милиционерски привкус. Аз купувам само от най-скъпите колбаси-това е моят стандарт, за ужас на жена ми, но все пак човек е това, което яде и компромиси със здравето не трябва да се правят .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Orcinus
snake написа:приветствам усилията на замеделския министър да вкара основните храни на нашата трапеза-колбаси, кайма, сирене, кашкавал, лютеница, в някакви норми..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар