nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кроко61 написа:Що бе? Сума ти компании ги управляват мениджъри учили ,,вън,, Да опитат да сложат и ,,външни,,съдии в половината градове-само окръжни тричленки-и след шест месеца да сравним. Дали ще има разлика а?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Здравейте колеги! Не бях отварял тая тема досега, но се зачетох и ми стана интересно. Следя управлението на Б.Б. Виждам разликата от досега управляващите партий, виждам и стремеж на това правителство, да сложи най-после ред в тая държава! Но нещо не проумявам пак и нещо не се вързва! И това нещо е, че в цяла България се гонят престъпниците, гонят се не само сулю и пулю, ами наред с тях и баш мафиотите и то във всички градове. Но нищо, ама абсолютно нищо не се прави срещу T_М във Варна! Още когато Т_M, нагло превзеха Морската градина и част от бреговата ивица във Варна, се надявах че ще се променят нещата и ще се вземат мерки, но уви!. Б.Б. споменава за тях- само като за умрелите. Т.е. или с добро или нищо! Тук във Варна е всеобща тайна, че Б.Б. спечели изборите с подкрепата именно на Т_M! Говореше се за някакви проверки, уж по-сериозни, но нищо! Всичко приключи само с малък шум, колкото от хорски срам. Или да затворят очите на слепия! Е за това ме е яд. Не че имам нещо против T_M! Напротив, те се грижат добре за града, умело печелят и подкупват, умело наказват провинилите се във вярност /без да се вдига шум/, като последното е със завидна похватност. Също така умело контролират всички сделки в тъмния бизнес. Толкова умело, че във Варна почти "няма явна" престъпност! Най много дузина пребити от охраната в дискотеките, два - три смъртни случая на сезон пак вечер в бреговата алея... И всичко много бързо утихва. Но това са "дребни неща"! Както и "дребни неща" са убитото студентче от охранител пред една дискотека на бреговата алея! После всичко стихна без наказани. Наглия охранител го е ударил в гръб, в главата, с бокс, заради една руса пачавра в 5 сутринта, която само е заговорил... Но това са "дребни неща"! Изключения, нали? Затова Варна бе обявен за най-добрият град за живеене. Щото тук нещата най бързо утихват и най-добре се премълчават! Или най-добре збравят! Даже и пресата не пише нищо за Варна. Само дребно ежедневие!Живея, колеги, в квартал известен със своята престъпност /на километър от центъра/. Тук да отидеш за цигари до денонощния в полунощ, си е приключение, достойно за роман на Артър Конан Дойл. Но да оставим дребната престъпност. На всеки Варненец е ясно колко пари се скриха от туристическия сезон, за последните няколко години и колко улици се направиха след тая зима. А и как ги направиха, след като един порой, замалко не отнесе града! Колко милиона са предвидени, всяка година за подръжката на аспарухов мост и колко са инвестирани реално. Аз лично с фиата ме е страх да минавам по него. Не е лъжа че са направени дребни ремонти и козметика, докато основните неща като подмяна на лагерите му, никога не са извършвани. А по проект се сменят на 10-15 години и струват наколко милиона евро! Та ми е интересно, новото правителство, защо нищо не предвижда за Варна по отношение на престъпност, сделки за извършени ремонти за огромни суми които са мит, участие на съмнителни руски лица в туристическия ни бизнес и къде потъват милиардите всяка година от милионите посетители на нощните заведения. Знаете ли, че във Варна всички увеселителни заведения са постоянно пълни /денем и нощем/, докато в градската библиотека няма нито един посетител! И още нещо! Ако Варна беше град-държава, със свястни управници и тия приходи, досега щяхме да сме доста по-напред и от Люксембург!Немалко ми бе скучно тая вечер и поради тая прична, а и не само, написах по-горното с известна доза неприязън към наглите, ама не "наглите" престъпници, а наглите управляващи!Fiat Marea TD100
Коментар
-
ls1 написа:Ми де да знам, кой остави държавата с най-много инерция след себе си за последните 15 години?
Коментар
-
http://www.standartnews.com/intervie...B9%D0%BA%D0%BE Интересно интервю, в което един човек обяснява простичко, защо няма да се "оправим" никога.
Коментар
-
Икономист се прави на психоаналитик. Признавам че е добър фотоапарат, но не е добър рентген. Да не говорим че точно в България по-скоро трябва да ни анализира психиатър.И е време икономистите да поемат малко отговорност щото тея кризи в света са само благодарение на тяхната свръх алчност и НЕмислене повече от година напред. Потапят държава след държава, не ги е срам.
Коментар
-
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...-djipove.96721 "Ами да. Прави са от Файненшънъл таймс. В София няма мутренски джипове. Всичките са по морето сега."
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар