Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами човек, те ги пускат под гаранция защото ’няма доказателства’. А няма доказателства понеже полицията не ги е събрала. Чули са че има далавера, арестували са ги, пък за доказателствата после ще мислим. Кажи ми след като ги пускат под гаранция с причина ’липса на доказателства’ какъв е шанса да има присъда?

Коментар

steven написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.
      Питам те като юрист, щото ми е интересно, не че се заяждам:Толкова ли е страшно, че ги пускат под гаранция? Защото има случаи, където хора, прекарали 1-2 години под гаранция, биват осъдени на затвор. А иначе те и тия дето разследват сигурно са различни екипи.. ба ли ги, нищо чудно да са некадърни всички - и заплатите са им малки, и сигурно половината са познати на еди кой си. Но нали са ги следили със СРС-та, не изглежда да е сложно и трябва да доказва нещо.Аз тая надежди да осъдят някой, щото ми писна.
      Някой да гледа Канал 3 тази вечер? Сашо Диков може да е пълен параноик, но е единствения дето има смелостта да покаже и другата гледна точка, а не като "националните" медии - хвнаха ги - пуснаха ги - кой виновен - съда! Драйфа ми се от медиите и ме е срам от "управлението" вече... И стига с тия СРС-та - налага се в обществото нагласата, че щом има СРС - значи е ясна работата.Глупости на търкалета.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз се чудя - тия дела не са ли публични? Медиите не могат ли да цитират точно представените доказателства, че да знаем какво представя прокуратурата. Както актовете на съда се качват в нета.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Абе работата ще излезе на яве сега Бойко като прати събраните доказателства да ги прегледа Европейски съд да видят те стават ли или не стават тия доказателства . Не че нашите съдии не са чисти като Пиринска вода и са честни от главата до петите .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Абе работата ще излезе на яве сега Бойко като прати събраните доказателства да ги прегледа Европейски съд да видят те стават ли или не стават тия доказателства . Не че нашите съдии не са чисти като Пиринска вода и са честни от главата до петите .
            Не на Европейския съд, а на ФБР и на Европол. След този проблясък съм окончателно убеден, че по-голям глупак не е управлявал държавата!И все повече ме е срам от "управлението" на ГЕРБ.

Коментар

Като оставим безрезултатните PR акции, от които повечето народ се радва до полуда, забелязвам че Бройко с голям мерак иска да затрие културата и науката в България. Предполагам, че няма идея както означават тези думички и е решил, че може и без тях...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Като оставим безрезултатните PR акции, от които повечето народ се радва до полуда, забелязвам че Бройко с голям мерак иска да затрие културата и науката в България. Предполагам, че няма идея както означават тези думички и е решил, че може и без тях...
                В този ред на мисли - брат ми е музикант в Държавен ансамбъл за народни песни и танци. По време, в което са в платен отпуск, ги извикаха и ги накараха да си пуснат молби за неплатен отпуск. Доброволно, един вид... Пък няма "не искам"...Това миналата седмица.Да живей Бойко Културата!

Коментар

При тая култура дето я имаме сега ,дали ще я има или няма е все тая. Няма да се усети никаква разлика ако я закрият.Нали тия академици и професори са учили на знания сегашните управляващи и се видя на какво и как са ги научили . Нека сега си берат плодовете на работата си .

Коментар

коцев написа:
                    При тая култура дето я имаме сега ,дали ще я има или няма е все тая. Няма да се усети никаква разлика ако я закрият.Нали тия академици и професори са учили на знания сегашните управляващи и се видя на какво и как са ги научили . Нека сега си берат плодовете на работата си .
                    Хич не ми се спори... само ще ти кажа, че въобще не си прав! Бойко кой го е учил? Академик, Професор, или Доцент? Пожарникар някой по-скоро!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нека оставим това кой е учил сегашните управлявящи. Да погледнем назад и видим тия дето до сега ни управляваха кой ги е учил .

Коментар

коцев написа:
                        Нека оставим това кой е учил сегашните управлявящи. Да погледнем назад и видим тия дето до сега ни управляваха кой ги е учил .
                        Партията Коцев, Партията кърмилница ги е учила, дето въздишаш по нейното време, че било супер, че било сигурно, че имало ред и прочее...

Коментар

Ми тогава сега нека да не се пищи ,че им намалят парите на феодалните старци дето са синоним на Партията . :D

Коментар

Добре,нямате ли усщането,че тези двамата имат не сбъдната детска мечта-ДА СА ПОЛИЦАИ.Единия бил пожарникар(достойна професия) а другия носел папки.Аз лично не смятам,че за постигането на детските им мечти трябва да плащаме всички.Не може премиер да дава шумни пресконференции по току що започнали разслрдвания и да казва колко са виновни задържаните.Имам чувството,че този нарцис вече се изживява като краля-слънце.ДЪРЖАВАТА-ТОВА СЪМ АЗ.
                            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Прав си колега. Друго си е човек с акъл като на царя ,който сегис-тогис се появяваше пред камерите и каквото и да го попитаха все казваше че ще каже когато му дойде времето. И Доган мълчи , мълчи пък току изръси нещо от рода : аз съм човека който разпределя баницата и толкова .За Сергейчо да не говорим . Горкия все бисери ръсеше . Тъй че и преди "пожарникаря" управлението не беше цвете за мирисане . :D Не са малко хората които мислят като мен ,че Бойко ще се справи макар и много трудно с това забатачено положение.Верно е че и доста са хората които го оплюват, но бъдещето ще покаже кой е бил прав. :D

Коментар

коцев написа:
                                Прав си колега. Друго си е човек с акъл като на царя ,който сегис-тогис се появяваше пред камерите и каквото и да го попитаха все казваше че ще каже когато му дойде времето. И Доган мълчи , мълчи пък току изръси нещо от рода : аз съм човека който разпределя баницата и толкова .За Сергейчо да не говорим . Горкия все бисери ръсеше . Тъй че и преди "пожарникаря" управлението не беше цвете за мирисане . :D Не са малко хората които мислят като мен ,че Бойко ще се справи макар и много трудно с това забатачено положение.Верно е че и доста са хората които го оплюват, но бъдещето ще покаже кой е бил прав. :D
                                Колега моето мнение е че тариката от Банкя дойде на власт поради самозабравянето на предните.А че и в момента Доган разпределя порциите ако искаш ми вярвай.Виж под ника ми от къде съм.И дето се вика при цялата тази власт защо Доган още си ползва барбекюто?Със съдебно решение е незаконно.Дребнаво е но няма кой да го барне.
                                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Working...
                                X