Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това иска да си помслят всички.Бил "съпричастен"със сводничество.Цигански номера,осирането е голямо и тепърва ще го плащаме.
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n

Когато рещим този проблем,тогава ще се оправим.http://www.vbox7.com/play:84f58f8d

Коментар

http://www.vbox7.com/play:84f58f8d

Коментар

Re: nnikin_n

nnikin_n написа:
          Когато рещим този проблем,тогава ще се оправим.http://www.vbox7.com/play:84f58f8d
          За да решим този проблем,първо трябва да се оправим.Оправим ли се,решението ще дойде без много усилия.

Коментар

Мдам. И аз разбрах, че си има много основателна причина за влизането в апартамента на "невинното" семейство. И не го разбрах от телевизията, което е критерии за мен И друго - опита доказва, че този, който най-много пищи, че са му нарушили правата винаги се оказва най-големият нарушител
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

"Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                "Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.
                И това си мисля,че ще се случи.Все пак трябва да се пълни фиска.

Коментар

nnikin_n написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Да, ама Великия мислител дето трябва да даде идеята може да го окаушат, че е издал класифицирана информация.

Коментар

Тя пък една клалифицирана информация ,да ти падне шапката .Сите останали банки да не са слепи, та да не виждат в коя банка отиват държавните пари .И това го имат за клалифицирана информация. :D Смях в залата .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Тя пък една клалифицирана информация ,да ти падне шапката .Сите останали банки да не са слепи, та да не виждат в коя банка отиват държавните пари .И това го имат за клалифицирана информация. :D Смях в залата .
                      Колега Коцев,нека да не определяме ние кое е квалифицирана информация.Има си органи за тази цел.Лошото е,че се използват комунистически методи.Каквото и да направят нашите хора са невинни...Иначе казано законите не важат за всички с еднаква сила!
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Абе, гледахте ли Панорама? Станишев говори някакви глупости. Аз такова отвращение до сега не съм изпитвал. Това човече просто не мога да го понасям.Някой кефи ли му се, че не мога да си обясня, как още събира някакви гласове тая партия под негово ръководство?
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ми не знам, аз гледах БТВ новините и се запознах отде-накъде текат и се вливат Арда и Тунджа .

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            nnikin_n написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Да, ама Великия мислител дето трябва да даде идеята може да го окаушат, че е издал класифицирана информация.
                            Пак си прав.

Коментар

Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.НО! Хайде да помислим малко... Едни и същи ловят престъпниците (или поне под тяхно ръководсво), а съдебните състави които ги пускат са доста, и различни, и в различни градове, и съдилища... Е как па един честен и свестен съдия не се улучи А? На мен работата ми намирисва на вопиюща полицейска некомпетентност и импотентност, но гарнирана със солидна и и доста успешна пропаганда. Ама все гледаме сламката в чуждото око, а не виждаме гредата в своето.Преди няколко дни една от двете печенки се изцепи след доклада на евросъюза, едикакъв си процент (между 5 и 10 май беше) от съдиите били работели заедно с мафията...Нито един "журналист" обаче не му зададе въпроса какъв % от МеВеРе работи заедно с мафията.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.
                                Питам те като юрист, щото ми е интересно, не че се заяждам:Толкова ли е страшно, че ги пускат под гаранция? Защото има случаи, където хора, прекарали 1-2 години под гаранция, биват осъдени на затвор. А иначе те и тия дето разследват сигурно са различни екипи.. ба ли ги, нищо чудно да са некадърни всички - и заплатите са им малки, и сигурно половината са познати на еди кой си. Но нали са ги следили със СРС-та, не изглежда да е сложно и трябва да доказва нещо.Аз тая надежди да осъдят някой, щото ми писна.
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X