Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Покрай сухото ,понякога гори и суровото дърво . Грешки винаги стават.Бойко не е слънце та да огрее навсякъде.Сигурен съм обаче, че тия биячите ще им свие сърмите ,както на голяма част от екипа си .Жалко ,че за тая случка се вдигна по голям шум ,отколкото за натръшкането на килърите .Нещо опонентите му мълчат за тях. Но така си е било и така ще си продължава .Както пишат доста колеги ,алтернативата на Бойко не се вижда . Лош бил ,прост бил,пожарникар бил ,но Сергейчо, царчето и останалата политическа паплач са още по некадърни .
Коментар
-
Колкото свиха сърмите на убийците на Чората (какъвто и да е той),Колкото свиха сърмите на нахлулите в къщата на Човека Глас (по грешка)...България бавно, но славно се превръща в полицейска държава, където конституцията най-нагло се прегазва от призваните да я пазят.Как можах от всички държави в Европа да се родя баш тука бе, м...му стара... (то пак добре че не съм се родил в Афганистан де...)
Коментар
-
steven написа:Значи правилно е казал Станишев, че хората вече живеят в страх от полицията
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:steven написа:Значи правилно е казал Станишев, че хората вече живеят в страх от полициятаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мдааа... Понеже съм в отпуска и гледам повечко телевизия, проследих сутринта предаването от парламента. И ако Ц.Ц. казва истината, то май нахлуването на полицаи в жилището на гражадните от Кърджали, май си има логично обяснение - както казват старите хора: "има си крушка опашка". Май май синчето е набъркано в търговията с плът. Ама пострада сестричката... Както каза колегата Коцев "покрай сухото изгоря мокрото". Пък бащата - "бивш колега" - уволнен дисциплинарно, че си продал паспорта. Тъкмо и аз бях започнал до се възмущавам от полицейските методи и ето ти на обрат!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар