Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=566370
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Това ли желаем?ББ милиционери.

Коментар

Чудно ми е тази случка при предните три правителства щеше ли да е огласена изобщо...

Коментар

Трудно би се случила.

Коментар

Разбира се, от три ареста в годината би било трудно да се объркаш.

Коментар

Това което гледате по телевизиите се е случвало редовно,но не е било обявявано нкато успех.Не смятам да споря с никой,следете съдебните решения.

Коментар

Моля ви се ,дайте нещо разумно

Коментар

Покрай сухото ,понякога гори и суровото дърво . Грешки винаги стават.Бойко не е слънце та да огрее навсякъде.Сигурен съм обаче, че тия биячите ще им свие сърмите ,както на голяма част от екипа си .Жалко ,че за тая случка се вдигна по голям шум ,отколкото за натръшкането на килърите .Нещо опонентите му мълчат за тях. Но така си е било и така ще си продължава .Както пишат доста колеги ,алтернативата на Бойко не се вижда . Лош бил ,прост бил,пожарникар бил ,но Сергейчо, царчето и останалата политическа паплач са още по некадърни .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колкото свиха сърмите на убийците на Чората (какъвто и да е той),Колкото свиха сърмите на нахлулите в къщата на Човека Глас (по грешка)...България бавно, но славно се превръща в полицейска държава, където конституцията най-нагло се прегазва от призваните да я пазят.Как можах от всички държави в Европа да се родя баш тука бе, м...му стара... (то пак добре че не съм се родил в Афганистан де...)

Коментар

Значи правилно е казал Станишев, че хората вече живеят в страх от полицията
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Immortal написа:
                        България бавно, но славно се превръща в полицейска държава
                        Каквито са вече, така наречените "развити държави". Чужденците неслучайно идват тук, за да се напростеят.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

steven написа:
                          Не знам дали ви е известно на запад нормалните хора какъв страх имат от полицията.То за това е полиция,за да може хората да се респектират и спазват закона,писаните и неписани правила на поведение.Ако я няма полицията,то тогава е пълна анархия-виждали сме я.Особено за страна като БГ,трябва полицейска държава,докъто манталитета на гражданите се промени-с годините,това не става за седмица или месец.П.С.Вас човек не може да ви разбере.Когато няма полиция,защо няма.Когато е на мястото си,полицейска държава.Трябва вечно да се недоволства и мърмори-БГ специалитет.

Коментар

Много правилно си разбрал даже
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              steven написа:
                              Не знам дали ви е известно на запад нормалните хора какъв страх имат от полицията.То за това е полиция,за да може хората да се респектират и спазват закона,писаните и неписани правила на поведение.Ако я няма полицията,то тогава е пълна анархия-виждали сме я.Особено за страна като БГ,трябва полицейска държава,докъто манталитета на гражданите се промени-с годините,това не става за седмица или месец.П.С.Вас човек не може да ви разбере.Когато няма полиция,защо няма.Когато е на мястото си,полицейска държава.Трябва вечно да се недоволства и мърмори-БГ специалитет.
                              Според мен бъркаш страха с респекта, в което е и разликата между полицейската държава и демокрацията.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мдааа... Понеже съм в отпуска и гледам повечко телевизия, проследих сутринта предаването от парламента. И ако Ц.Ц. казва истината, то май нахлуването на полицаи в жилището на гражадните от Кърджали, май си има логично обяснение - както казват старите хора: "има си крушка опашка". Май май синчето е набъркано в търговията с плът. Ама пострада сестричката... Както каза колегата Коцев "покрай сухото изгоря мокрото". Пък бащата - "бивш колега" - уволнен дисциплинарно, че си продал паспорта. Тъкмо и аз бях започнал до се възмущавам от полицейските методи и ето ти на обрат!
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X