Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата може да се промени като заглавие на-След колко време борисов ще ни затрие от картата.
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

борисов няма да ни затрие бре колега . Ще затрие тези които трябва да бъдат затрити . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ако чете някой незапознат с положението в България, от вашите постове ще остане с впечатление, че единствения проблем на България е престъпността и борбата с нея.Аз твърдя, че най-големият, най-важният проблем на България са ниските доходи на хората.А правителството на ГЕРБ досега не е направило абсолютно нищо, вече цяла година, за подобряването им.Единственото което правят, и то със съмнителен успех, е да изтръскват и без това празния чувал наречен Български народ с единствената си фикс идея - напълване на хазната и недопускане на провал на бюджета. Правителство, което не мисли за благосъстоянието на народа си рано или късно си отива безславно и бива забравено бързо.На въпроса на orcinus, който поне 3 пъти го е задал само в последните 5-6 страници на темата - алтернативата е Костов, веднъж вече е изкарвал България от батака успешно, ще го направи пак. Жалкото е, че овцете не помнят повече от 3 дни и се доверяват на помията, която ни залива от Гергов ТВ (бТВ), червената ИК Труд и техните сателити. Пожелавам на Българския народ да стигне дъното, долното дъно, щото горното вече го стигнахме. Да стане по-беден от този в Сомалия, че белким му дойде акъла.Напред към комунизъм напред към светлото бъдеще!

Коментар

Дидко , може и така да е както го казваш ,но аз го виждам по друго яче . Бизнеса никак не е в трудно положение ,ами всеки иска да лъже колкото си може повече . Отивам на басейна в Чифлика в Троянския Балкан . Входа вече стана 4лв и два лева за паркинг отделно . Паркинга е една гола поляна ама лакомия за пари . Дават ми две хвърчасти билетчета по един лев . Искам си касов бон . Ония ме гледат накриво . Е не става така . Собственика е паркирал БМВ петица върху тревната площ да го видят всички аджеба кой е . Крие приходи както му изнася . Е какво се пищи тогва ? Работа в България има за всеки, стига да е кадърен и умее да работи . Колкото до Костов , забрави го . От него и чеп за зеле не става . Скоро Бойко ще му покаже червен картон и да си наляга парцалите ,защото батака който той остави, още не може да се оправи. :D Та така ги виждам аз нещата . Може и да греша но това е моето мнение. :D

Коментар

Батака беше маааалко преди да дойде Костов. Казваше се Виденов. Или чак до там не помним?Ако наричаш бизнес разните мутрагено-собственици на заведения и басейни...Говоря за огромните фабрики, които дават работа на половин град и заплати от по 250-300 лв. И работниците са с мисленето - много малко са, но без тях и толкоз няма.. и си работят безропотно по 10 ч на ден... и най-лошото е, че са доволни. За това говоря. А заплатите си ги получават (евентуално) след няколко месеца.ТОВА е основния проблем на България. Но нито синдикати, нито държавни агенции ги е грижа. Отиват в съответния завод, получават си пликчето с месечната дажба и си заминават. Както се казваше в една пародийна "история на света" - ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ! Този принцип се шири навсякъде в България и никой нищо не е направил досега по въпроса.И всичките бандюги да ги излови ББ (или ЦвЦв), нито едно престъпление криминално да няма в България, Българите ПАК няма да живеят по-добре със заплатите си от по 250-300-400 лв. И пак ще псуват правителството.

Коментар

коцев написа:
              Собственика е паркирал БМВ петица върху тревната площ да го видят всички аджеба кой е . Крие приходи както му изнася . Е какво се пищи тогва ? :D
              Докато не спрем да гледаме какво има другия и не спрем да завиждаме на комшията НЯМА да се оправи тази държава?Всеки трябва да се научи да си гледа собственото канче
              ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

Коментар

В превод ’аз съм намерил начин да крада, кой си ти че да ми разваляш далаверата, като си толкова тъп че не можеш да измислиш как да крадеш - поне си мълчи’.

Коментар

ivanvanko написа:
                  коцев написа:
                  Собственика е паркирал БМВ петица върху тревната площ да го видят всички аджеба кой е . Крие приходи както му изнася . Е какво се пищи тогва ? :D
                  Докато не спрем да гледаме какво има другия и не спрем да завиждаме на комшията НЯМА да се оправи тази държава?Всеки трябва да се научи да си гледа собственото канче
                  Добре де,няма да гледаме в канчето на другия.Но нека "другия" да си плати данъка върху печалбата.Както бай ти Иван(Коцев). И никой няма да му обръща внимание на колата.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Днес ходих до Варна и обратно.Трябва да ви кажа ,че камионите бяха повече от леките коли .А камион не се движи просто така.Значи има какво да се пренася -значи някой го произвежда-значи ако и върху него се начисляват данъци и нещата ще се и се получават. Върви се в правилната посока и затова са атаките на всички нива според мен.
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

И какво значение има кой какъв е бил?Единия пожарникар,другия не знам къв си? Оня шлемник от Мадрид,като беше много учен и с аристократична кръв ,видяхме какви ги набърка.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

ivanvanko написа:
                        коцев написа:
                        Aaaa не така. Не.Как така да не гледам в другото канче бе колега? Аз да не съм кон с капаци?Да не мислиш, че не им е писнало на хората да гледат как експлоатират обикновените работници за жълти стотинки, а "бизнесмените" (всъщност лъжци и мошеници) се чудят каква кола да си купят от новия каталог и кое затънтено кътче в света да посетят, че вече им е скучно на другите места...били са толкова пъти.И как не те е срам да излизаш с това клише, което го четем вече няколко години? Какво значи това да не гледаш? Аз не искам да си мълча, не обичам да си мълча и не трябва да си мълча. Когато видя нещо нередно се опитвам доколкото е възможно да се боря с него. Ако всеки прави така дали според теб ще има "бизнесмени", които лъжат най-нагло всички. Казвам всички, защото криенето на данъци е равносилно на кражба от ВСИЧКИ хора в тази държава. Най-лошото е, че големите кражби все се оказват законни някак...хем кражба, хем законна, а с дребните кражби се замазват очите на хората колко много се борим с престъпността и видиш ли колко са лоши хората, които са ги направили. За мен са еднакво лоши всички кражби и всички заобикаляния на закона. И тук искам да кажа, че приветствам създаването на отделен съд, защото ми писна да се оттървават X и Y и т.н. безнаказано. В крайна сметка Борисов явно има желанието, но стискам палци да не го подведат хората му.Както и да е. Приятна вечер.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ivanvanko написа:
                          Ще му гледам в канчето както и той ми изпразва джоба за нищо. :D С алчноста си стигнаха до там че басейна е почти полупразен с хора а и в заведението му няма никой, защото е пре скъпо пък яденето не струва нищо . Преди няколко години нямаше стол празен а сега всичко е празно ,но една бира е 2лв ??? едно кебапче 1.20 лв :D Така не се печели ...

Коментар

ами да ти кажа че цените са съвсем нормални при нас тук в Дтара Загора всеки ден са ни такива цените и като ида на море не ми е скъпо просто съм свикнал
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз открай време знам че оборота носи печалба , а така като гледаш снимките що за оборот се извършва ???

Коментар

коцев написа:
                                Аз открай време знам че оборота носи печалба , а така като гледаш снимките що за оборот се извършва ???
                                собствено развлечение или пране на пари
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X