коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Мнението ми за областните администрации в този им вид отдавна е, че просто трябва да ги закрият. Там има страшно много раздут щат, който нищо не прави, освен да реди пасианси по компютрите, да оставим настрана, че самите областни управители са пълни анонимници с представителни функции, които само режат ленти наляво-надясно. Скоро в нашата област имаше социологическо проучване, поръчано не знам от кого, в което се оказа, че областният управител бил един от най-влиятелните лица, като съм напълно сигурен, че 95% от хората дори не го познават по физиономия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
http://www.dnes.bg//politika/2010/07...hilishte.94744Нов налог бистри ГЕРБ - 2% данък "училище"Данък "училище" е най-новата идея на властта за пълнене на общинските хазни.До 2% върху доходите да отиват в кметството, където учи детето ни. Предложението е огласено пред в. "Стандар" от зам.-министъра на финансите Владислав Горанов.По думите му сбраните пари ще отиват за улици, детски градини и паркове. Чудя се кога ли ще ни накарат да си лепим винетки по челото че вървим по тротоара.
Коментар
-
На Герб Проблема им е едни - казва се Дянков - той е един прост счетоводител дето разбира само от цифри Не мога ли да разберат че "От Гол Гащи Не моеш да Свалиш"За да се пълни хазната трябват инвестиции - хората са казали -"икономията е майка на мизерията "Отиваш преговаряш и изнасяш заводи в БГ това е .Руманците и турците за това ще ни минат . имам чувсвото че всички са един дол дренкиPower Under Pressure
Коментар
-
venco67 написа:Вчера под давлението на местните ГЕРБ-ери от поста си като директор на местното Пътно управление беше отстранена ИНЖЕНЕР Таня Проданова /специалност пътно инженерство/ - добър специалист и професионалист и на нейно място беше назначен инж. /не се знае по какво и от кога/ Галин Костов. Последният за кратко беше някакъв директор на "Общински пазари" - неатрактивна длъжност, после го гласиха за "Комуналуниверс" или нещо такова и накрая вече му намериха подобаващо място. Единствената му заслуга е че е бил в един клас с настоящия кмет, познайте от коя партия, г-н Георги Славов. От коментарите от Ямболските електронни издания е видно, че вече 10-15 от съучениците на кмета са им осигурени добри длъжности. Дано скоро намерят и на останалите та да се свърши вече... Доколкото разбрах, са сменени и директори на други областни пътни управления вероятно отново с "отговорни другари".Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
sugarboy написа:Мнението ми за областните администрации в този им вид отдавна е, че просто трябва да ги закрият. Там има страшно много раздут щат, който нищо не прави, освен да реди пасианси по компютрите, да оставим настрана, че самите областни управители са пълни анонимници с представителни функции, които само режат ленти наляво-надясно. Скоро в нашата област имаше социологическо проучване, поръчано не знам от кого, в което се оказа, че областният управител бил един от най-влиятелните лица, като съм напълно сигурен, че 95% от хората дори не го познават по физиономия.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Интересни резултати от проучване на общественото мнение:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...kciite_na_mvr/
Коментар
-
Immortal написа:Интересни резултати от проучване на общественото мнение:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...kciite_na_mvr/Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Immortal написа:Интересни резултати от проучване на общественото мнение:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...kciite_na_mvr/
Коментар
-
Проблема на партия ГЕРБ е... че и тя е с членска маса от Българи...И то от Българи неуспели до този момент да се докопат до власт. А това е вече ... страшно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus
WhitePower написа:Отиваш преговаряш и изнасяш заводи в БГ това е .Руманците и турците за това ще ни минат . имам чувсвото че всички са един дол дренки
Коментар
-
Orcinus написа:И понеже съм съгласен с много от критиките, които се изливат срещу ГЕРБ в последно време, аз пак си питам - КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар