Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    П.П. Забелязъл съм, че най-трудната дейност в пътното строителство е да се направи така, че капакът на шахтата да е на нивото на асфалта...
    оф топик: щото не си идвал в Бургас да видиш как ги правят сега шахтите в нащия град
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И по София забелязавам, че от известно време са започнали да ремонтират само шахтите и да ги правят учудващо добре

Коментар

Та направо на въпроса поставен в наименованието на темата: Много, много взе да се излага Бойко и неговата ГЕРБ, особено на регионално ниво. Вчера под давлението на местните ГЕРБ-ери от поста си като директор на местното Пътно управление беше отстранена ИНЖЕНЕР Таня Проданова /специалност пътно инженерство/ - добър специалист и професионалист и на нейно място беше назначен инж. /не се знае по какво и от кога/ Галин Костов. Последният за кратко беше някакъв директор на "Общински пазари" - неатрактивна длъжност, после го гласиха за "Комуналуниверс" или нещо такова и накрая вече му намериха подобаващо място. Единствената му заслуга е че е бил в един клас с настоящия кмет, познайте от коя партия, г-н Георги Славов. От коментарите от Ямболските електронни издания е видно, че вече 10-15 от съучениците на кмета са им осигурени добри длъжности. Дано скоро намерят и на останалите та да се свърши вече... Доколкото разбрах, са сменени и директори на други областни пътни управления вероятно отново с "отговорни другари". Та при тоя недостиг на пътни инженери / в моменто в Ямболсокото е останал вече само един/ какво можем да очакваме? Въпросът беше реторичен. Ето ви малко мнения на Ямболии http://www.yambolnews.net/content/vi...akocomment2267
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Humppa написа:
          30 000 000 лева на вятъра. Ех, богата държава сме и това си е, а се оплакваме.Имам обаче един въпрос, къде са блели инвеститорите (общината). На места в репортажа се забелязва дебелината на новят (изкъртен ) асфалт - около 3-4 сантимерта. Че това е по-тънко от тротоарна плоча!!! По-нататък виждаме една шахта, потънала от новият асфалт на 6-7 сантиметра... Убиец на джанти, гуми, амортисьори...П.П. Забелязъл съм, че най-трудната дейност в пътното строителство е да се направи така, че капакът на шахтата да е на нивото на асфалта...
          По принцип пътната настилка се прави от 4см плътен асфалт и 4см наплътен. А отдолу следват битумизирана баластра и трошен камък, така, че дебелината си е добре. Ама незнам какво му е качеството на тоя асфалт и дали са сложили другите настилки както трябва. А относно шахтите, до скоро ги правиха ужасно некадърно, вече доста фирми предлагат капаци които се вграждат в асфалта и уплътняването им става с уплътняването на самия асфалт. Но са по скъпички... дано да стане практика все пак
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

@venco67Tова изказванв /http://www.yambolnews.net/content/view/12777/28/#akocomment2267/,което си цитирал не заслужава внимание.Това си е направо просташко заяждане без стойност.Може и да има злоупотреби с тези преназначения,но не е този начина да се коментират.П.С.Българина живее още в родово-общинен строй.Като го назначът на някой висок пост и той на всички места около себе си ще назначи цялата си рода и приятели.Тодор Живков навремето назначи всички от бригадата "Чавдар" за министри и членове на политбюро.Баща му на Станишев беше също от тази банда.И така до края на света.Независимо кой е на власт.

Коментар

Мдаа... И преди и сега ни управлява все някаква Бригада...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                П.С.Българина живее още в родово-общинен строй.Като го назначът на някой висок пост и той на всички места около себе си ще назначи цялата си рода и приятели.Тодор Живков навремето назначи всички от бригадата "Чавдар" за министри и членове на политбюро.Баща му на Станишев беше също от тази банда.И така до края на света.Независимо кой е на власт.
                Абсолютно точно. Затова не заслужаваме да ни има като държава и нация, но някакси все се промъкваме между капките на историята и еволюцията.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Обаче така лекичко да ви прави впечатление ,че доста другари от най близкото му обкръжение след нарушаване на правилата биват сваляни от постовете и пращани в глуха линия . Желева ,Лъчо мозъка , тия от разните там комисии дето пуснаха някакъв текст без разрешение на парламента и ред още незнайни на обществото хорица??? Те това нещо да са го правили предишните управляващи ??? Ами то така се почва докато се въведе ред.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    Обаче така лекичко да ви прави впечатление ,че доста другари от най близкото му обкръжение след нарушаване на правилата биват сваляни от постовете и пращани в глуха линия . Желева ,Лъчо мозъка , тия от разните там комисии дето пуснаха някакъв текст без разрешение на парламента и ред още незнайни на обществото хорица??? Те това нещо да са го правили предишните управляващи ??? Ами то така се почва докато се въведе ред.
                    колега Коцев - евала за оптимизЪма!п.п. и аз имам доста срещи от третия вид с кадрите на Б.Б. на местно ниво и хич не съм очарован...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

По въпроса за кадрите мнението ми е, че като правило "партията закрилница" прибираше в редовете си най-качествения материал, след нея СДС "открадна" каквото можа, се видя че в НДСВ влязоха не толкова качествени хора. А за ГЕРБ не знам какво остана - като гледам на местно ниво - кариеристи-неудачници... Не че Бойко е някакъв корифей! Като др. Живков навремето - "човек от народа".
                      Peugeot 301
                      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Още помня думите на един областен лидер на ГЕРБ, доста ПРЕДИ изборите (т.е. преди да вземат властта). "Е как без комисионна. То без комисионна никъде не става, нали си знаете."Ми...знаем си. Затова нищо не ме учудва, поне мен.Голяма част от сегашните гербаджии преди бяха царисти, преди това - седесари, а още преди това - партийни секретари.Макар че не вярвам в Бог, или поне в общоприетата форма на думата, ми остана единствено да възкликна: "Боже, пази България!"(макар че като се замислиш, при 10 новородени, 7 са циганчета - колкото и да я пази Бог България, след 25 години си представете картинката).Аз смятам да я гледам по телевизора тогава, а вие?

Коментар

Не забравяйте и че Индже войвода е бил първо еничер , но после се е осъзнал и станал закрилник на народа . Какъвто и да е бил Бойко преди ,важното е че сега е решил да вкара всичко да върви по правилата . вчера някакви негови депутатчета кривнаха от пътя в Народното събрание като приеха областните управители да продават имущество до 500 000лв но само за 10 минути Бойко се яви в парламента и ги тури на място с поправката да е до 10 000лв . Няма да им се церемони хич и така трябва да бъде .

Коментар

коцев написа:
                            Не забравяйте и че Индже войвода е бил първо еничер , но после се е осъзнал и станал закрилник на народа . Какъвто и да е бил Бойко преди ,важното е че сега е решил да вкара всичко да върви по правилата . вчера някакви негови депутатчета кривнаха от пътя в Народното събрание като приеха областните управители да продават имущество до 500 000лв но само за 10 минути Бойко се яви в парламента и ги тури на място с поправката да е до 10 000лв . Няма да им се церемони хич и така трябва да бъде .
                            Коцев, Областните управители ВИНАГИ досега са продавали имотите с данъчна оценка до 500 000 лв. Над тази оценка ги продаваше Министъра на регионалното развитие и благоустройството след одобрение на МС. Ще се извиня предварително за следващото изречение, защото те уважавам много.Пак Ви хвърлят прах в очите, а Вие мислите с телевизорите си и лапате мухи! Герберчетата сега така сглобиха нормативната уредба, че Областните управи да подготвят сделките документално (къртовския труд) и след това да изпращат сделката за сключване на договорите на Агенцията по приватизация. Това е в противоречие с едно от основните обещания в предизборната програма на ГЕРБ - децентрализация на власта.Но така е далеч по-лесно да се слухти около сделките (колко неполицейско ) и да се прибират кинтите на 1 място! И то наготово след като някой е свършил всичко. Е... и на Областните им оставиха 1 кокалче.... Вече не е необходимо съгласие на МРРБ за извършване на доброволниделби на съсобствени недвижими имоти, а мога да ти кажа от опит, че МРРБ беше голяма за да не кажа единствена спирачка за злоупотреби с такива сделки, дори и при досегашните управления. И изобщо като врял и кипял в тази тематика малко под 10 години - като слушам какви промени правят се чудя докъде ще я докарат, защото промени бяха необходими, но не такива. А да не говорим, че някои от лансираните "промени" изобщо не са такива. Говорят се или се отразяват пълни глупости.Като например - масовите сделки били до 10 000 лв. - за земеделските земи - затова ще ги оставим на областните управители... Е аз пък за пръв път чувам, че обласнтните управители са се разпореждали със земеделски земи. Набързо бил се консултирал с тях - областните!!! Кого лъжеш бре сульо... Та те са 29 - ама то вярно Б.Б. явно може да говори по 29 тел. едновременно.

Коментар

Преди 5-6 минути чух новината и оттогава се смея като улаф... Кушлев е новият-стар председател на комисията "Кушлев". Около час и половина съм общувал с тоя човек - ей богу... дотогава, че и досега не съм срещал по-тъп и ограничено същество от него. Направо се чудех, как има акъл да си стигне до в къщи тоя олигофрен. Спомняте ли си наглата сценка със заплатата му при формиране на комисията?

Коментар

Е па Кушлев е назначен от Станишев и рече ли Бойко сега да го махне ще има рев до небесета че прави чистка. Просто нито така ,нито иначе.Но поне ми харесва на думи че казва това което ние искаме да чуем.Каква ми е била файдата ,че до сега обласните са продавали както си искат и на когото си искат апетитни парцели и имущество ? Никаква . За това нека ги ограничат и най добре да я разделят на 6 области България та да намалее тая голяма администрация.

Коментар

Working...
                                X