Ами човек, те ги пускат под гаранция защото ’няма доказателства’. А няма доказателства понеже полицията не ги е събрала. Чули са че има далавера, арестували са ги, пък за доказателствата после ще мислим. Кажи ми след като ги пускат под гаранция с причина ’липса на доказателства’ какъв е шанса да има присъда?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
steven написа:kiro_of_the_day написа:Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Абе работата ще излезе на яве сега Бойко като прати събраните доказателства да ги прегледа Европейски съд да видят те стават ли или не стават тия доказателства . Не че нашите съдии не са чисти като Пиринска вода и са честни от главата до петите .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Vladim написа:Като оставим безрезултатните PR акции, от които повечето народ се радва до полуда, забелязвам че Бройко с голям мерак иска да затрие културата и науката в България. Предполагам, че няма идея както означават тези думички и е решил, че може и без тях...
Коментар
-
коцев написа:При тая култура дето я имаме сега ,дали ще я има или няма е все тая. Няма да се усети никаква разлика ако я закрият.Нали тия академици и професори са учили на знания сегашните управляващи и се видя на какво и как са ги научили . Нека сега си берат плодовете на работата си .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
коцев написа:Нека оставим това кой е учил сегашните управлявящи. Да погледнем назад и видим тия дето до сега ни управляваха кой ги е учил .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Добре,нямате ли усщането,че тези двамата имат не сбъдната детска мечта-ДА СА ПОЛИЦАИ.Единия бил пожарникар(достойна професия) а другия носел папки.Аз лично не смятам,че за постигането на детските им мечти трябва да плащаме всички.Не може премиер да дава шумни пресконференции по току що започнали разслрдвания и да казва колко са виновни задържаните.Имам чувството,че този нарцис вече се изживява като краля-слънце.ДЪРЖАВАТА-ТОВА СЪМ АЗ.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Прав си колега. Друго си е човек с акъл като на царя ,който сегис-тогис се появяваше пред камерите и каквото и да го попитаха все казваше че ще каже когато му дойде времето. И Доган мълчи , мълчи пък току изръси нещо от рода : аз съм човека който разпределя баницата и толкова .За Сергейчо да не говорим . Горкия все бисери ръсеше . Тъй че и преди "пожарникаря" управлението не беше цвете за мирисане . :D Не са малко хората които мислят като мен ,че Бойко ще се справи макар и много трудно с това забатачено положение.Верно е че и доста са хората които го оплюват, но бъдещето ще покаже кой е бил прав. :D
Коментар
-
коцев написа:Прав си колега. Друго си е човек с акъл като на царя ,който сегис-тогис се появяваше пред камерите и каквото и да го попитаха все казваше че ще каже когато му дойде времето. И Доган мълчи , мълчи пък току изръси нещо от рода : аз съм човека който разпределя баницата и толкова .За Сергейчо да не говорим . Горкия все бисери ръсеше . Тъй че и преди "пожарникаря" управлението не беше цвете за мирисане . :D Не са малко хората които мислят като мен ,че Бойко ще се справи макар и много трудно с това забатачено положение.Верно е че и доста са хората които го оплюват, но бъдещето ще покаже кой е бил прав. :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар