Това иска да си помслят всички.Бил "съпричастен"със сводничество.Цигански номера,осирането е голямо и тепърва ще го плащаме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: nnikin_n
nnikin_n написа:Когато рещим този проблем,тогава ще се оправим.http://www.vbox7.com/play:84f58f8d
Коментар
-
Мдам. И аз разбрах, че си има много основателна причина за влизането в апартамента на "невинното" семейство. И не го разбрах от телевизията, което е критерии за мен И друго - опита доказва, че този, който най-много пищи, че са му нарушили правата винаги се оказва най-големият нарушител== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
"Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:"Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:kiro_of_the_day написа:"Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
коцев написа:Тя пък една клалифицирана информация ,да ти падне шапката .Сите останали банки да не са слепи, та да не виждат в коя банка отиват държавните пари .И това го имат за клалифицирана информация. :D Смях в залата .Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nnikin_n написа:kiro_of_the_day написа:"Управлението" на ГЕРБ много ми прилича на реалити шоу. Има повечето му признаци и характеристики.Само още СМС-ите не са пуснали. Рейтингите играят тая роля.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.НО! Хайде да помислим малко... Едни и същи ловят престъпниците (или поне под тяхно ръководсво), а съдебните състави които ги пускат са доста, и различни, и в различни градове, и съдилища... Е как па един честен и свестен съдия не се улучи А? На мен работата ми намирисва на вопиюща полицейска некомпетентност и импотентност, но гарнирана със солидна и и доста успешна пропаганда. Ама все гледаме сламката в чуждото око, а не виждаме гредата в своето.Преди няколко дни една от двете печенки се изцепи след доклада на евросъюза, едикакъв си процент (между 5 и 10 май беше) от съдиите били работели заедно с мафията...Нито един "журналист" обаче не му зададе въпроса какъв % от МеВеРе работи заедно с мафията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Добрите Б.Б. и Цв.Цв. продължават да ги хвашат, а лошия съд продължава да ги пуска... Сега някои ще скочат, че българския съд за нищо не става, че е корумпиран и прочее...Вярвайте ми в това съм се убедил и лично в практиката си на юрист.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар