Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По какво сериозно дело е имало резултат (отсъждане) за под 6 месеца, че сега искате? Да не би нещо да се е променило в съда?Нали ги прибират засега, да бъдем оптимисти А новото околовръстно е много яко, само на Борис да махнат тапата и цял ден по него ще се въртя
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

vital написа:
      А дали вярват на полицейските акции - според мен да. Поне като слушам какво си говорят хората около мен: "- Ей, чули хванали са Бончо най-накрая. Ще се сложи ред най-накрая. Ще се оправимЕ". ) Имам предвид случайни разговори в автобуса, на спирката, в магазина.
      Блаженни са верующите! И тяхно е ... царството небесно!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

vital написа:
        Точно, защото си мислех, че съм вникнал в смисъла, го отбелязах. Останах с впечатление от мнението ти, че всъщност "управия" има при положение, че са купени автобусите, а няма "оправия" защото хората не са доволни.gantcho, имах намерение да го направя цитат към нещо друго, ясно ми е. Иначе да - случава ми се да го използвам в разговори, ама да го пиша не си спомням А дали вярват на полицейските акции - според мен да. Поне като слушам какво си говорят хората около мен: "- Ей, чули хванали са Бончо най-накрая. Ще се сложи ред най-накрая. Ще се оправимЕ". ) Имам предвид случайни разговори в автобуса, на спирката, в магазина.
        Ще се оправимЕ, ако имаме Управници, но за съжаление Управията ни е такава.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ще се оправимЕ, ако имаме Управници, но за съжаление Управията ни е такава.[/quote]Не колега, ще се оправим когато спрем да минаваме на червено , когато спрем да даваме рушвети ,когато започнем да си плащаме данъците,когато спрем да си хвърляме боклука през терасата,и тн. Защото само едно гражданско общество може да има изисквания към управляващите.
          HONDA I-VTEC

Коментар

Ето една нтересна статия за борбата с престъпносттаhttp://www.standartnews.com/news/det...BD%D0%B0%D1%81 Ако са само толкова, събираме се форума и им теглим един бой! А ако направим коалиция с другите автофоруми може и властта да вземем
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

"Министърът отново захапа съдебната система за това, че пуска заловените от МВР на свобода. Престъпността по време на криза се увеличава, трябва да продължим да респектираме престъпниците и да ограничим възможността им за действие, обясни вътрешният министър. Той допълни, че е много важно такива хора да бъдат извадени от обществото и подчерта, че когато им бъде променена мярката за неотклонение, те пак вършат това, което са правили и досега - престъпления, само че много по-умело и предпазливо. За обществото е и много по-евтино тези хора да бъдат извадени, за да не правят повече престъпления, подчерта министърът".Това може да го каже само едно ченге - в лошия смисъл на думата. Министърът явно или не може или не иска да разбере или така му изнася за да сложи на топа на устата съда, че мярката за неотклонение не е наказание. Това е способ само и единствено да бъде осигурено присъствието на обвиняемият на съдебното дирене, на съдебния процес. Нищо повече.Е да ама е много готино да кажеш, че ти си хванал престъпниците пък съдът ги е пуснал.Бе... явно е важно стадото да блее доволно и да вика Браво.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                Ще се оправимЕ, ако имаме Управници, но за съжаление Управията ни е такава.
                Не колега, ще се оправим когато спрем да минаваме на червено , когато спрем да даваме рушвети ,когато започнем да си плащаме данъците,когато спрем да си хвърляме боклука през терасата,и тн. Защото само едно гражданско общество може да има изисквания към управляващите.[/quote]Това за гражданското общество е така, но трябва си и ръка. Ние и не само ние искаме правила и твърда ръка. В тази връзка на мисли колега, предполагам си чувал или знаеш какво се случва с гражданските общества на Швеция, Англия, Ирландия ( в северния и южния вариант ), които след като се приземят на наша територия си изповръщат червата от ядене, пиене, веселие и разврат по нашите курорти. И то точно тук, защото никой копче не им казва. За съжаление у нас идваха и идват техните "батаци". Истината е, че същите тези батаци си знаят правилата в своите Държави и си потискат инстинктите и нагоните там. Тук, както и повечето българи се чувстват безнаказани и безотговорни. Иначе, да, общество се изгражда в Общност. Тук няма нито едното нито другото.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Истината е, че същите тези батаци си знаят правилата в своите Държави и си потискат инстинктите и нагоните там. Тук, както и повечето българи се чувстват безнаказани и безотговорни. Иначе, да, общество се изгражда в Общност. Тук няма нито едното нито другото.
                  Видях ги как ги подтискат в центъра на Лондон. Пияни, заляни, пикаят дето завърнат. И мъже, и жени...

Коментар

Днес са пуснали един от Наглите, защото нямали достатъчно доказателства против него!?!? Не мина ли много време от тази раздута акция, че да има вече осъдени? И въобще ще има ли такива? И бившият военен министър арестуван преди два месеца с репликата "понеже сте си абсолютен престъпник" е освободен под гаранция... Смешно е...
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Щеше да е смешно. Ако не беше трагично.

Коментар

Vladim написа:
                        Днес са пуснали един от Наглите, защото нямали достатъчно доказателства против него!?!? Не мина ли много време от тази раздута акция, че да има вече осъдени? И въобще ще има ли такива? И бившият военен министър арестуван преди два месеца с репликата "понеже сте си абсолютен престъпник" е освободен под гаранция... Смешно е...
                        Колега,недей да демонстрираш такава ниска правна култура.Освободен под гаранция не значи оправдан.Тепърва ще има процес и може да се укаже след време в кауша.Нещо повече "оправдан поради липса на доказателства",по правилата на Римското право не значи абсолютно невинен.В правната практика има едно неписано правило:"оправдай десет виновни,отколкото да усъдеш един невинен".Неприятното е че нашите прависти изглежда ,че това правило са го е издигнали като водещо.За това Цветанов е повел битка срещу съдебната система.Дали ще я спечели?????????

Коментар

Стартира делото срещу Мургина14:41 08-06-2010 Делото срещу бившия изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина стартира в Софийския градски съд. Тя е на подсъдимата скамейка по четири обвинения - две за престъпления по служба, за принуда на данъчен служител и за деклариране на невярна информация пред Сметната палата. По делото беше конституирана като граждански ищец и частен обвинител Милена Цолчовска, бивш директор на НАП в Силистра. Според едното от обвиненията Мургина я притискала да напусне поста със заплаха, че ако не го направи, ще бъде дисциплинарно уволнена.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            Колега,недей да демонстрираш такава ниска правна култура...
                            "Правна култура" е добре! Какво да правим, некултурни сме някои, а други се хващате за част от конкретно мнение. Коментирай това, че откакто вървят тези PR полицейски акции няма осъден! И в крайна сметка работата на полицията не е ли да прави акции и да залавя престъпници? Писна ми всеки ден да ме информират, че през нощта някой си е свършил работата. Вчера и аз работих, днес пак ще се трудя, да знаете! И знаеш ли... пак се сещам за един Бойков лаф от времето, когато бе полицейски шеф "Ние ги хващаме, а те ги пускат". Сега май изглежда "Ние ги хващаме, ние си ги пускаме".
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вдигат тока с 5%.Това е политиката на ГЕРБ. Говорят едно, после правят друго. Нали се сещате какви ги говори пожарникаря преди месец-два за ЕРП-та. Сега им тика още пари в ръцете. А уж щеше да защитава българският потребител... Вече ми се повръща от тях!

Коментар

Да ви кажа че няма картелно споразумение от страна на банките по лихвите на кредитите, о, не, те се събирали и са обсъждали този въпрос, но няма данни за картелно споразумение...

Коментар

Working...
                                X