Ан такааа и ся що не плюете бря? Ко стана?Едно браво поне нещо...ама то като не е за плюене не е интересно да го е*а :D Лек ден и всичко най!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:поздравления за поредната отсечка от околвръстнотоне мислех че ще се справят в срокFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Sev написа:поздравления за поредната отсечка от околвръстнотоне мислех че ще се справят в срокA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ами да, така е, работи се към подобряване на това-онова в посоката, в която подобрението може да се види и пипне, за да може веднага да се бият в гърдите и да се бутат пред камерите, т.е. да отвличат вниманието на хората от сериозните проблеми Утре, като отидеш в новата болница и ти поискат рушвет за това, което са длъжни да ти осигуряват, ще разбереш колко е направил и Бойко, и Гойко, и всичките останали Като слезнеш в метрото и ти преджобят чантата, пак ще усетиш хубостите на управлението.Като стъпиш на прекрасната магистрала и те изрежат с акт за 50-100лв., пак ще усетиш.....И тЕ така.... едно и също всеки път Да не отварям дума за плиткуомния Цецо и "неговото" МВР, или за полуолигофрена Дянков, или за още сто неща......
Коментар
-
Абе не е баш така ама ще изтърпя и тая критика . :D Я ми кажи едно правителство дето е показало на длан какви ги е вършила съдебната ситема , какви са ги вършили из министерствата , във футбола и т.н. Къде беше Сергейчо четири години да ги види тия безобразия??? Ще се почувства ръката на бат Бойко в най скоро време . :D
Коментар
-
По време на управлението на НДСВ в наше село се построиха две детски площадки и се обнови центъра. Все още стоят жълтите табели за "активното участие на правителството на НДСВ". По време на управлението на тройната коалиция за една нощ преасфалтираха пътя от края на града до селото (2 км). Дори и маркировка положиха. Нищо, че 2 години след това целия път е пак в дупки, а от маркировката няма и помен.Е и?Какво от това?
Коментар
-
Разсъждавам оптимистичнокоцев написа:Абе не е баш така ама ще изтърпя и тая критика . :D Я ми кажи едно правителство дето е показало на длан какви ги е вършила съдебната ситема , какви са ги вършили из министерствата , във футбола и т.н. Къде беше Сергейчо четири години да ги види тия безобразия??? Ще се почувства ръката на бат Бойко в най скоро време . :D
Коментар
-
Не симпатизирам на Бойко, не тая симпатии и към никое друго правителство, но ние българите нямаме угода. Примери бол. Преди време всички в Бургас ревнаха, че тогавашния кмет Йоан купил нови автобуси пък занемарил града, преди това ревяха, че билетчетата скъпи, а обслужването ( респективно) возилата ни били морално и физически остарели. Е, каква е управията?...Знам. Управия няма. Що се касае за пътищата и болницата. Ами ако разсъждаваме, че ще се строи болница за да ни глозгат и ни смучат от болежките ни, ако мислим, че се строят нови и хубави пътища за да ни глобяват - по-добре нищо да не се строи и да си караме в траповете и обходните пътища. Ще има ли доволни ? Пак не. Е какво искаме ? Май се задъхваме от собствената си мнителност и деструктивна агресия. С една дума мисленето ни е обременено и каквото хубаво да се направи - ще е обречено, каквото лошо да се направи - пак ще е обречено... Е не, че няма важни неща в Държавата, но не е маловажно и построяването на Болници, Детски градини, училища. Все учреждения, които бяха забравени от бога. Впрочем най-лесно и приятно се краде от заровените неща под земята - водопроводи, канализации, комуникации и всьо. Бат Бойко излезе от под земята, а там дето рови ( Метрото) всеки може да го види. Когато ни показва направеното - ние му се сърдим. Аз зачитам направеното от него и го оценям. Слабостите в управлението му също ги виждам и оценям. За съжаление не виждам алтернатива.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Не симпатизирам на Бойко, не тая симпатии и към никое друго правителство, но ние българите нямаме угода...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
vital написа:"Управия" честно казано не ме интересува дали ще има. По-важно ми е да има Оправия, да се оправиме.A17DTС/S
Коментар
-
vital написа:оправиме.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Точно, защото си мислех, че съм вникнал в смисъла, го отбелязах. Останах с впечатление от мнението ти, че всъщност "управия" има при положение, че са купени автобусите, а няма "оправия" защото хората не са доволни.gantcho, имах намерение да го направя цитат към нещо друго, ясно ми е. Иначе да - случава ми се да го използвам в разговори, ама да го пиша не си спомням А дали вярват на полицейските акции - според мен да. Поне като слушам какво си говорят хората около мен: "- Ей, чули хванали са Бончо най-накрая. Ще се сложи ред най-накрая. Ще се оправимЕ". ) Имам предвид случайни разговори в автобуса, на спирката, в магазина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар