Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидко , не само циганите крадат . Българите не са по малко крадливи от тях . Разбира се правя разлика ,че не всички цигани и не всички българи са крадци. Закона не трябва да ни дели на цигани ,българи ,турци и др. Трябва да ни дели само на честни и крадливи българи.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Дидко , не само циганите крадат . Българите не са по малко крадливи от тях . Разбира се правя разлика ,че не всички цигани и не всички българи са крадци. Закона не трябва да ни дели на цигани ,българи ,турци и др. Трябва да ни дели само на честни и крадливи българи.
      Тук не съм много съгласен, защото на братята роми ( както аз им викам мангали) им е вродено да крадат.А при българите процента е доса по-малък. Лично тази седмица на свой гръб усетих феноменалните крадливи способности на циганите, защото осъмнах без няколко инсрументи които бях забравил на двора.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

защото осъмнах без няколко инсрументи които бях забравил на двора
        Ето заради това одма си давам и Мерцедеса и Стилото без пари само и само да се върне старата сигурност. :D

Коментар

коцев написа:
          Точно това казах и аз.

Коментар

Е па ето ви и друго мнение извън форума ни .http://pomiqrat.blog.bg/sport/2010/0...-godina.554682

Коментар

Аз бих се върнал на темата за управлението на ГЕРБ с ето тази статия:http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/0...eraciia_luvur/

Коментар

коцев написа:
                Е па ето ви и друго мнение извън форума ни .http://pomiqrat.blog.bg/sport/2010/0...-godina.554682
                Само този цитат от блога, който си ни пуснал е достатъчен, за да разбера що за човек го е писал:"Минуси [на живота след 1989]: Свободия в действията, свободия по медиите, всякакви олигофрени могат да изказват мненията си без да бъдат регулирани"В същото време, същият автор казва: "Минуси преди 1989 година: невъзможност свободно да изразяваш мнението си"Е а де... май и той не знае какво иска.Коцев, знаеш че те уважавам...ама...по-сериозно. Този блог го е писал pomiqrat (превеждам от шльокавица - "помиярът"). Моля ти се, не ща мнения на разни олигофрени и помияри, без да бъдат регулирани

Коментар

Дидко , форума е именно за това всеки да си каже мнението и да се съобразява с чуждото , тоест да не налага неговото си . Аз си казах моето . Човек на моите години смело може да каже ,че не му трябва нищо друго материално освен сигурност. Не ти ща ни Мерцедеса и Стилото си при мисълта, че като ида в София при сина си той ме кара да си вкарам моята кола в гаража му, а неговата я оставя на улицата, защото най често крадат коли от провинцията . Не искам да треперя където и да ида ,че ще бъде разбит апартамента ми и ограбен . Искам както едно време ключа за апартамента да ми стои под изтривалката и когато стане нещо и мен ме няма всеки един от входа да може да отвори и влезе. На времето имах клиенти които като им се повреди телевизора ми звънкаха по телефона и казваха паролата : ключ под чердже и парите в чекмедже. Та отивах на адреса вземах ключа под изтриваката влизах правех телевизора, отварям чекмеджето на бюфета вземах от купчината с пари колкото съм писал на поръчката и пак по обратния начин заключвам и отивам на следващия адрес . Е те това нещо го искам сега ,ама няма Сега е демокрация

Коментар

Коцев, това го искаме всички. Но сегашното положение няма нищо общо с демокрацията, повярвай ми. А и тя нашата демокрация като другите ни работи...Във Финландия например е точно така, както го описваш. А нима там няма демокрация?

Коментар

Immortal написа:
                      Коцев, това го искаме всички. Но сегашното положение няма нищо общо с демокрацията, повярвай ми. А и тя нашата демокрация като другите ни работи...Във Финландия например е точно така, както го описваш. А нима там няма демокрация?
                      Демокрацията ни е такава,какъвто ни беше социалиЗЪма.Вече вярвам че каквото и да правиме у нас,винаги ще е осрано.И в Полша,Чехия,Унгария имаше социализъм,но толкова осран както у нас не беше.Също е сега и с демокрацията.Как ще коментирате този извод??П.С.Мнението на pomiqrat.blog. не засужава да се цитира,камо ли да се обсъжда.Ясно е кой е автора.

Коментар

Как ще коментирате този извод
                        Няма какво да се коментира .Всичко е ясно като бял ден.В България всичко лошо от комунизъма и всичко лошо от демокрацията е взело връх и господства. И все пак това е единственото правителство което почва да прави опити да разбие това статукво , което не е никак лесна работа и пожелавам му успех на Борисов . :D

Коментар

коцев написа:
                          Как ще коментирате този извод
                          Няма какво да се коментира .Всичко е ясно като бял ден.В България всичко лошо от комунизъма и всичко лошо от демокрацията е взело връх и господства. И все пак това е единственото правителство което почва да прави опити да разбие това статукво , което не е никак лесна работа и пожелавам му успех на Борисов . :D
                          Коцев,едно общество,една държава се прави от хората в нея.Ако е верно това което казваш,че сме взели всичко лошо,то извода се налага от само себе си-значи хората са лошо качество.Т.е. става въпрос за "материяла" на Бойко.Ти сега ще се оправдаеш с правителство и политици,но нали точно тях излъчва народа,и по презумция трябва да се предполага че са най високо качество.

Коментар

И излиза въпроса - кофти пичове ли сме българите?

Коментар

Какво излъчва народа е ясно от избирателните листи . А там както е казвал Бай Ганьо и магаре да запишеш и магаре ще влезе в парламента . А че от тия на най високо ниво си зависи управлението две мнения няма. Зависи си от пастиря най много. Много пъти съм споменавал, че когато имаше ТКЗС на село имахме един овчар който пасеше стадо от 200 овце и може да ти го прекара покрай нивите без някоя овца да се отбие от пътя и да влезе в нивите , докато имаше цигански семейства с по пет-шест циглета не могат и 50 овце да прекарат без овцете да влезнат в нивите . Та всичко си опира да майсторлъка ,опита и желанието. На Бойко не спори работата ,защото където и да пипне навсякъде вони и среща голяма съпротива .Но задържи ли ощитри години на власт то ще се почувства коренна разлика . С тая надежда живея и дай боже да не е само надежда .

Коментар

коцев написа:
                                Какво излъчва народа е ясно от избирателните листи . А там както е казвал Бай Ганьо и магаре да запишеш и магаре ще влезе в парламента . А че от тия на най високо ниво си зависи управлението две мнения няма. Зависи си от пастиря най много. Много пъти съм споменавал, че когато имаше ТКЗС на село имахме един овчар който пасеше стадо от 200 овце и може да ти го прекара покрай нивите без някоя овца да се отбие от пътя и да влезе в нивите , докато имаше цигански семейства с по пет-шест циглета не могат и 50 овце да прекарат без овцете да влезнат в нивите . Та всичко си опира да майсторлъка ,опита и желанието. На Бойко не спори работата ,защото където и да пипне навсякъде вони и среща голяма съпротива .Но задържи ли ощитри години на власт то ще се почувства коренна разлика . С тая надежда живея и дай боже да не е само надежда .
                                Желая му успех на Бойко,и дано успее.Но да знаеш че наистина е важен пастиря,но още по важно е как е възпитано и култивирано стадото с овцете.

Коментар

Working...
                                X